Zdenda 17 Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 Můj motoristický život začínal u Škody 1000 MB , přez Škodu 105L , Felicii , Fábii až k Peugeotu 206+ a nyní 2008 . Musím řící, že jsem plně spokojen a na Peugeot nedám dopustit. Vůz je spolehlivý okolí se moc líbí ,mě samozřejmě také, ale hlavně ve městě automobilů Mladé Bpleslavi , je maximální spokojenost se servisem vozu . pavelu96, MJSytic, Aleš Havlíček a 3 další ohodnotil 6 Citovat
BubakGS Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 (upraveno) ... hlavne at to tak vydrzi... ..prodlouzenou zaruku mas? Upraveno 8. duben 2025 uživatelem BubakGS Péťa, ozzy56 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 ahoj, pokud auto nezlobí je všechno jak má být Citovat
Akoc Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 @Zdenda 17 Pokiaľ budeš rok čo rok meniť odporúčaný motorový olej (ideálne po každých max. 10-tisíc km), absolvovať predpísané servisné prehliadky, kontrolovať stav rozvodového remeňa, obmedzovať jazdy so studeným motorom, teda krátke jazdy, nie je žiaden dôvod, aby toto auto slúžilo bez väčších problémov. Si na tomto fóre už takmer rok, takže asi vieš, že je tu množstvo informácií týkajúcich sa najmä porúch spôsobených rozpadajúcim sa remeňom, prípadne ako im predchádzať. Aleš Havlíček ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.