banter Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 Prostřední sedadlo v druhé řadě má takovou tkaničku (zatímco krajní mají normálně plastové madlo). Zmizela; zapadla nebo se utrhla. Neřešil jste někdo? Zítra to zkusím vykuchat, ale kdybyste měl někdo tip, tak ocením. Citovat
banter Odesláno 2. duben 2025 Autor Odesláno 2. duben 2025 Tak bylo to jen zapadlé, ale musel jsem sedačku „vykuchat“, nedělají věci moc na opravování. Jen tam zip bez jezdce, který nejde nasadit, protože začátek je zatavený. A tu krytku jsem ulomil, není to dělaná sundavání zvenku Nejvíc mě štve, že jsem to dole musel rozříznout, protože do toho nejde odnikud vlézt, když je to nesklopené. Zip i rozříznutí jsem zašil, zabité odpoledne. Péťa, pavelu96, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 3. duben 2025 Odesláno 3. duben 2025 ...no ty kraso... se podivam, jestli ta snurka nepujde nejak pojistit, aby nezapadla do sedacky. Tohle bych ladit fakt nechtel.. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. duben 2025 Odesláno 3. duben 2025 Není na konci té šňůrky oko? Na dětských sedačkách s isofixem jsem si tam dával takovou plastovou sponu, protože to vždy zalezlo dovnitř a mít v autě neustále šroubovák a furt to rozebírat mě nebavilo. Citovat
BubakGS Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 ..ta snurka je vlastne takovy plochy pasek a je to v podstate oko.... neco na to navlecu... Citovat
Jizvon83 Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 (upraveno) Kroužek na klíče by měl stačit, ten už tam nezaleze, maximálně bude drnčet o plast. Upraveno 4. duben 2025 uživatelem Jizvon83 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.