sevpet Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 čau lidi. Mám taký problém, centrál na mojom peugotiku 106, mi funguje iba na dialkové, s kľúčom to skoro vobec nejde. Iba ked dialkovým otvorím a klucom zavriem, central ide. Skusal som aj manualne otvorit vsetky dvere a potom klucom zamknut, ale to bola asi blbost. Neviete mi niekto poradit?? Dakujem strasne moc. Citovat
Péťa Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Asi bude spatny \"mozek\" - servo, ktere mas ve dverich ridice. Citovat
dj_rizek Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Pred rozebranim dveri si projdi dverni konektory,bejvaji zoxidovany. Ludek Citovat
Ferry Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Původně zaslal: dj_rizek Pred rozebranim dveri si projdi dverni konektory,bejvaji zoxidovany. Ludek dverni kontakty na to mit vliv nebudou, kdyz to jinak s dalkovym ovladanim chodi, navic kdyby byl spatny dverni kontakt tak to vzdycky po zamceni zase odemkne a ne ze to zustane zamceny, videl bych to na spatny spinac koncove polohy v moturku ve dverich ridice, zkusit sehnat na vrakaci, tam bude tak za 200Kc a pripadne jeste na miste ho vymenit a vyzkouset [upravil dne 25/6/06 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.