Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam 1996 peugeot 106 1.0 a dneska jsem se pokousel vymenit budiky z analogovych hodin na hezci s otackomerem. Kdyz jsem konecne po nekolika hodinach vyndal puvodni budiky, tak jsem zjistil ze maji uplne jine konektory nez ty nove. Nevite co s tim? Jake bych mel tedy radsi koupit s otackomerem? Budiky nove maji jen dva samicci konektory, zatimco budiky stare mely asi 4 muzske. Puvodni jsou ten rok 96 a nove byly rocnik 99 - oboji facelift

Diky

IMG_8971.jpeg

IMG_8972.jpeg

Odesláno (upraveno)

diky za radu, prijde mi ze to moje auto je nejaky mix facelift a pred facelift dilu. jak jsi to myslel s tim signalem na otackomer? to jde elektronicky z jednotky myslim

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno (upraveno)

no prave z jednotky - otazka zda tam ten signal ale je dotazeny
a proc by to mel byt mix dilu ?? mas proste jeste predface model :D
nebo uz mas ty kulatejsi svetla ?

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

no predface prave nemam, je to model 5 mesicu po faceliftu. vetsina auta je facelift a predchozi majitelka na tom nemenila nic. rozhodne nejsem peugeot expert, ale z toho co jsem si hledal tak vic dilu je tam z pred faceliftu

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

kdyz jsem koukal na ty puvodni rozebrany budiky, tak tam zadny lanko nebylo - nejspis si to taky taha z jednotky

Odesláno

musel bys vsechny draty podle cisel prepajet na ten novy typ konektoru + vymenit cerpadlo v nadrzi, protoze plovak paliva dava jine hodnoty a nove budiky by ukazovaly spatne. V historii se to tu uz resilo, neco k tomu se da i vygooglit na anglickych a francouzskych forech.

Odesláno (upraveno)

no kazdopadne uz jsem koupil budiky ze screenshotu od havlicek.lukas, bily ani tak hezky nebudou ale uvidime jak to dopadne. napisu sem jestli to fungovalo nebo ne. akorat ty novy maj najezd o 150k min takze bud nejak vymenim pocitadlo najezdu nebo budu muset priplatit na technicky 😬

Odesláno

mechanicky pocitadlo u starych lze prenastavit pomerne snadno, pripadne vymenit kus za kus, po rozebrani se daji ty jednotlive ukazatele menit samostatne.

Odesláno
před 8 hodinami, pavelu96 napsal:

Můžeš prosím přestat citovat přímo předchozí příspěvky?

Omlouvám se za :xvul, ale tento stav, na který už jsem upozorňoval, mi nepřijde normální.... Odhadem 9 z 10 nováčků má s tímto potíž.... :roker

Odesláno

Tak je pravda, že toho spoustu nečtu, takže ty % budou zkreslená.... Ale to upozornění vidím poměrně často.... :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...