ondrasheq Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 Zdravim, mam 1996 peugeot 106 1.0 a dneska jsem se pokousel vymenit budiky z analogovych hodin na hezci s otackomerem. Kdyz jsem konecne po nekolika hodinach vyndal puvodni budiky, tak jsem zjistil ze maji uplne jine konektory nez ty nove. Nevite co s tim? Jake bych mel tedy radsi koupit s otackomerem? Budiky nove maji jen dva samicci konektory, zatimco budiky stare mely asi 4 muzske. Puvodni jsou ten rok 96 a nove byly rocnik 99 - oboji facelift Diky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2025 Odesláno 9. březen 2025 (upraveno) musis hledat budiky s otackomerem ze stareho modelu ne z faceliftu a hlavne mas signal na otackomer aby ti vubec ukazoval Upraveno 9. březen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
ondrasheq Odesláno 9. březen 2025 Autor Odesláno 9. březen 2025 (upraveno) diky za radu, prijde mi ze to moje auto je nejaky mix facelift a pred facelift dilu. jak jsi to myslel s tim signalem na otackomer? to jde elektronicky z jednotky myslim Upraveno 9. březen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2025 Odesláno 9. březen 2025 (upraveno) no prave z jednotky - otazka zda tam ten signal ale je dotazeny a proc by to mel byt mix dilu ?? mas proste jeste predface model nebo uz mas ty kulatejsi svetla ? Upraveno 9. březen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
ondrasheq Odesláno 9. březen 2025 Autor Odesláno 9. březen 2025 (upraveno) no predface prave nemam, je to model 5 mesicu po faceliftu. vetsina auta je facelift a predchozi majitelka na tom nemenila nic. rozhodne nejsem peugeot expert, ale z toho co jsem si hledal tak vic dilu je tam z pred faceliftu Upraveno 9. březen 2025 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2025 Odesláno 9. březen 2025 asi dojizdeli zasoby ale jak jde videt tak ty budiky jdou sehnat Citovat
Hafity Odesláno 9. březen 2025 Odesláno 9. březen 2025 A co náhon tachometru? Ještě mechanika, nebo už elektronika? Citovat
ondrasheq Odesláno 9. březen 2025 Autor Odesláno 9. březen 2025 (upraveno) kdyz jsem koukal na ty puvodni rozebrany budiky, tak tam zadny lanko nebylo - nejspis si to taky taha z jednotky Upraveno 9. březen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Ferry Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 musel bys vsechny draty podle cisel prepajet na ten novy typ konektoru + vymenit cerpadlo v nadrzi, protoze plovak paliva dava jine hodnoty a nove budiky by ukazovaly spatne. V historii se to tu uz resilo, neco k tomu se da i vygooglit na anglickych a francouzskych forech. Citovat
ondrasheq Odesláno 11. březen 2025 Autor Odesláno 11. březen 2025 (upraveno) no kazdopadne uz jsem koupil budiky ze screenshotu od havlicek.lukas, bily ani tak hezky nebudou ale uvidime jak to dopadne. napisu sem jestli to fungovalo nebo ne. akorat ty novy maj najezd o 150k min takze bud nejak vymenim pocitadlo najezdu nebo budu muset priplatit na technicky Upraveno 11. březen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 pokud maji mene tak to nevadi jen tam natocis nejake podobne cislo nebo je rozeberes uplne a vymenis ten mechanizmus Citovat
pavelu96 Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 @ondrasheq Můžeš prosím přestat citovat přímo předchozí příspěvky? Doporučuji přečíst pravidla fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ (zejména bod č.5) a řídit se jimi. Děkuji, že nebudeš přidělávat práci týmu moderátorů Péťa ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 mechanicky pocitadlo u starych lze prenastavit pomerne snadno, pripadne vymenit kus za kus, po rozebrani se daji ty jednotlive ukazatele menit samostatne. Citovat
ondrasheq Odesláno 11. březen 2025 Autor Odesláno 11. březen 2025 (upraveno) diky za radu, to rozhodne udelam Upraveno 11. březen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
ondrasheq Odesláno 11. březen 2025 Autor Odesláno 11. březen 2025 omlouvam se, nevidel jsem predchozi zpravu a jsem tu nove tak mi to jeste moc nejde pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 před 8 hodinami, pavelu96 napsal: Můžeš prosím přestat citovat přímo předchozí příspěvky? Omlouvám se za , ale tento stav, na který už jsem upozorňoval, mi nepřijde normální.... Odhadem 9 z 10 nováčků má s tímto potíž.... Citovat
pavelu96 Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 Nevedu si přesné statistiky, tak spíš 2 z 10 mají trabl, ale 96% po upozornění pochopí a je po trablu Citovat
Hafity Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 Tak je pravda, že toho spoustu nečtu, takže ty % budou zkreslená.... Ale to upozornění vidím poměrně často.... Citovat
ondrasheq Odesláno 15. březen 2025 Autor Odesláno 15. březen 2025 Tak jsem dneska nove budiky zapojil, nastartoval auto a nasel novy problem. Nevite nekdo, jak spravit ukazatele teploty a paliva? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.