Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar slovani!mám dva dotazy.1. mám 306 tří dveř.1.9d.

chci ,jestli jse mi na to vejdou 195/65r14 na původ. rávkách. a ta druhá nemám klimu a kolik mám mít větráků na chladiči.mám 1.dík za odpovědi:myslim:super

Odesláno
Původně zaslal: tříprs?ák

zdar slovani!mám dva dotazy.1. mám 306 tří dveř.1.9d.

chci ,jestli jse mi na to vejdou 195/65r14 na původ. rávkách. a ta druhá nemám klimu a kolik mám mít větráků na chladiči.mám 1.dík za odpovědi:myslim:super

Zdarec!

Na auto se ti ty gumy vejdou, jde o to, jestli se vejdou na ráfky. Jaké je označení ráfků? (5Jx14, 5,5Jx14, 6Jx14)?

A jedna sahara je OK, neboj, nikdo ti druhou neukradl, u tohohle auta má být jen jedna, fakt :papa

[upravil dne 24/6/06 Garfield]

Odesláno

Gumy by se vejít měli,ale ty větráky by na ropákovi měli být dva,diesel má větší chladič a víc se hřeje.Na 205 1.8 D jsem měl dva a na 306 1.9 TD je mám taky.

Odesláno

To že tam máš dvě sahary, neni to náhodou kvůli klimě?:myslim

Jinak 195/65 r14 dáš na všechny rávky od 5-6 - ale nejlepšíbudou ty 6... A na auto si myslim, že nebude problém...

Odesláno

JJ - já tam mám jenom jednu, protože na 405tý má bejt jenom jedna - ale čelo mám taky na dvě, protože když bylo onehrá to auto bouraný, tak na vrakáči jinou neměli...:D

Ale já si opravdu mylim, že to jak tady píše olda, že má dvě sahary je fakt, že má prostě v autě klimu, protože 1.8D ve 205tý je v podstatě stejnej motor jako mám já. A hlavně to auto je chlazeno za jízdy vzduchem, že jo - a co se týče sahary, tak je pouze na kolony - prostě když auto stojí a myslim, že jedna to uchladí jako fík...

Ale jestli maj mít nějaký starý piškoti bez klimy 2 sahary???? Fakt myslim, že je to nesmysl, ale jestli někdo víte, že je tomu jinak, tak to sem napiště...:)

Odesláno

na 605-ke to funguje tak,ze kto nema klimu tak ma len jednu.ze su niekde dva u vaseho typu, tak to neviem preco.jedna sahara to v pohode uchladi.ja mam na 3.0 jednu a tam je co chladit,je to kus motora a staci to v poho.pri vysokych teplotach vzduchu a jazdeni po meste mi zapina obcas druhu rychlost a to tu vodu hned schladi

Odesláno

Kolega ma 306 1.9TD s klimou a ma tiez len jeden.Na mojom P mam vetraky dva,a klimu nemam.Cidlo mi nejako neskoro zapinalo,tak som k nemu pripojil este vypinac a spustam si prvu polohu oboch pri cca 90 stupnoch.Druhu som este nepouzil.Teda len ked som ich skusal:super

Podla knihy Jak na to maju byt pri motoroch XUD7TE a XUD9A v 405ke vetraky dva....

[upravil dne 24.6.06 malypeto]

[upravil dne 24.6.06 malypeto]

Odesláno

diky!ráfky mám 5.5J tak myslíte,že to mám risknout a objednat 195?

na 5,5 ráfek by měla jít 195 guma, nicméně doporučuji podívat se na přepočet kvůli obvodu pneumatiky.

Také se připrav na větší spotřebu a nutnost měnit gumy dříve, protože na vodě záleží na každém milimetru vzorku víc, než při úzkých gumách. Také se ti při stejném tlaku mohou začít sjíždět kraje gum zvlášť u přední nápravy, nezapomeň si to zkontrolovat při prvních dnech provozu, když ano, musíš hledat ten správný tlak.

Odesláno

nevim jak ty, ale ja bych tam dal asi 185 :roker

nebo kdyz chces 195 za kazdou cenu tak je vezmi v 60 a ne 65

nebude ti tak kecat tachak atd. nemluvim o tom co mas zapsany v TP :myslim

[upravil dne 24/6/2006 Béďa]

Odesláno
Původně zaslal: vector

na 5,5 ráfek by měla jít 195 guma, nicméně doporučuji podívat se na přepočet kvůli obvodu pneumatiky.

Také se připrav na větší spotřebu a nutnost měnit gumy dříve, protože na vodě záleží na každém milimetru vzorku víc, než při úzkých gumách. Také se ti při stejném tlaku mohou začít sjíždět kraje gum zvlášť u přední nápravy, nezapomeň si to zkontrolovat při prvních dnech provozu, když ano, musíš hledat ten správný tlak.

Hele, já bych se toho opravdu nebál - na BXku jsem měl na 5,5 ráfku 195/60 r14 pneu a dva roky ježdění v pohodě...neměl bych strach - určitě je to i ve stylu jízdy, když to budeš mít na nějaký 1,4 a nebudeš řezat zatáčky, tak easy... :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...