Tomdlouhan Odesláno 22. únor 2025 Odesláno 22. únor 2025 (upraveno) Zdravim . Moje otazka zni uz nekdo delal na tomto typu tuhle vymenu . Podle toho jak jsem koukal neni to nic jednoducheho , myslim ze to drzi docela slusne . Dekuju za odpoved . Pokud uz to nekde je tak se omlouvam . Upraveno 26. březen 2025 uživatelem Tomdlouhan Citovat
Jimik Odesláno 27. srpen 2025 Odesláno 27. srpen 2025 Delal jsem to na p206 rok 2003 a Citroen C5 2001. Taky jsem nevedel jak, takze jsem ji nejdrive kroucením utrhl. Takze nekroutit! Spravny postup je: Hlavice se sundava i s kozenou manzetou. Nejdrive uvolnit manzetu. Vycvakne se smerem nahoru. Potom se poredne zaprit a tahem nahoru za hlavici ji vysunout. Manzeta na hlavici je pak zajistena umelohmotnou stahovaci paskou - odcvaknout. Citovat
valenta.ivan Odesláno 28. srpen 2025 Odesláno 28. srpen 2025 Pri ťahaní smerom k stropu pozor na zrkadlo a zuby. ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.