Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky, takže odvzdušnit jen na topení. 

Ty konektory mi ale vrtají hlavou. Původní motor ten zelenej konektor u BSMka neměl, to jsem zkontroloval, na dárcovském autě jsem ale nic nevykoumal a BSMka jsou stejný L04. Je to tenhle a vede do něj jeden bílý kabel:IMG_20260523_202851.jpg.322a38cbb26b0955c88dcbd9dba8f55e.jpg

Druhý konektor z kabeláže k domku olejového filtru je tenhle: IMG_20260523_202916.jpg.a86460947468adee9a883e896559bc56.jpg

Kdyby jste měl někdo tušení kam to patří...

Odesláno

Tak ten konektor pod sáním jsem našel, úspěšně zapojeno, ten u BSM zatím netuším.

Změřil jsem tlaky a na budíku  7,5-8,5bar. Si říkám to je málo, ale šel jsem změřit CCčko s RFJ a tam jsem naměřil 7bar, takže buď netěsní redukce, nebo to blbě ukazuje. Zítra v práci překontroluju manometr. 

Motor by teda měl být cajk. 

Co mi ale dává zabrat je spona výfuku (svody-vlnovec), tu tam zaboha nemůžu dostat. Ještě jak jsem pod tím vleže, strčit tam jde jen jedna ruka, no mazec. Snad se zadaří. 

Odesláno (upraveno)

No ten konektor pod sáním mi dal zabrat, já věděl že to má být někde tam, ale nemohl jsem to najít, prohlížel jsem to jakou dobu a pak koukám že je to pod hadicí nasměrované dolů. 

Plusovou kabeláž jsem na motoru nechával, odpojoval jsem to jen v motorové pojistkovnici. Na původním motoru ten kabel vůbec není, to jsem kontroloval. Takže z hlavy to nebude, tam mám vše pozapojované. Jsem si nepoznačil ani nevyfotil kam to na druhém autě bylo zapojené. 

Ale motor běží, chyby žádné, tak kdo ví. 

Upraveno uživatelem Charlie 607
Odesláno (upraveno)

Zajímavé. Já mám ten konektor zelený, a na motoru ta čast, do které to zapadá je také zelená, takže jsem byl převědčen, že je to ono. Zelený konektor je teplota, a mohl by vést k chladiči, k ventilátoru. 

Jsem laik, ale tohle bude podle mne určitě čidlo teploty tak jak to mám na foto.

Kdyż není zapojený, měla by od startu hned běžet sahara, při vypnuté klimatizaci.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Sahara po startu neběží. Na termostatu mám konektor zapojený, 2 kablíky. Tenhle volný má jen jeden kábl, bílý a je to součást svazku do BSMka. 

Je teda pravda, že čidlo je zelené a jde mi do něj černý konektor, ale tak to na autě bylo zapojené - tady co jsem odpojil, tak jsem na to cvakl popisku. 

Odesláno

Tenhle plusovej svazek je z tohodle motoru, na původním motoru tenhle konektor nebyl. Na konektoru je 21, na kabelu nevím, to mrknu zítra jestli tam něco najdu, je to v samostatné bužírce vložené do husýho krku. 

Já nechtěl sundavat sání, abych ten svazek odpojil, mi přišlo jednodušší odpojit konektor z BSMka a plusko z pojistkovnice. Ale tenhle zelenej si vúbec nevybavuju, jsem to v dárcovském autě odpojoval už dřív a nenapadlo mi, že tady to nebude. 

Na dárcovskym autě jsem to taky prohlížel ale na nic nepřišel. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...