Picino Odesláno 1. únor 2025 Odesláno 1. únor 2025 Mám problém se zadní kamerou. Když jsem si připlácel za (couvací a přední kamera 360°), tak jsem nečekal, že výsledek bude po 1/2 roce takový jaký vidíte na fotce. Podotýkám, že kamera jako taková je čistá. Jak to máte vy? Je to na reklamaci? Zdá se, že se dostala nečistota nebo vlhkost dovnitř. Citovat
petr.inout Odesláno 1. únor 2025 Odesláno 1. únor 2025 To bych asi reklamoval, to vypadá na nečistoty uvnitř kamery.... BubakGS, Jardel2018 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepycek Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 Nazdar Peugeoťáci. Mám problém s couvací kamerou. Někdy funguje ale většinou je černá obrazovka,senzory fungují. Kamera nefunguje jakmile se na sluníčku trochu ohřeje. Po ránu většinou jde. Setkal se s tím někdo? Je to asi na výměnu kamery? Citovat
pavelu96 Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 Nazdar @Pepycek Tím že vložíš stejný dotaz do různých vláken si moc nepomůžeš, spíš naopak. Vytváří to zmatek a odpovědi jsou rozházené po fóru. Zvol si správné vlákno podle svého auta, protože ani to jsi nenapsal a pokračuj v něm. Druhý dotaz odstraním. S pozdravem moderátor Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
nevrlacek Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 Taky mam problem s parkovaci kamerou u rok stareho auta. Nejspis se tam dostala vlhkost. Pojedu s tim do servisu tak uvidime. Pokud na kameru sviti slunko tak se obraz zlepsi, ale vzdy po ranu toto. Citovat
Picino Odesláno 23. červen 2025 Autor Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) dej pak prosím vědět, já ten problém měl jen přes zimu. teď v létě je to ok. Evidentně jde o vlhkost Upraveno 23. červen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
nevrlacek Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 Tak dnes jsem byl v peugeotu a kameru vyměnili za novou, nádhernej obraz konečně. Šlo to na záruku. Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.