Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém se zadní kamerou. Když jsem si připlácel za (couvací a přední kamera 360°), tak jsem nečekal, že výsledek bude po 1/2 roce takový jaký vidíte na fotce. Podotýkám, že kamera jako taková je čistá. Jak to máte vy? Je to na reklamaci? Zdá se, že se dostala nečistota nebo vlhkost dovnitř. 

přední kamera.jpg

zadní kamera.jpg

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Nazdar Peugeoťáci. Mám problém s couvací kamerou. Někdy funguje ale většinou je černá obrazovka,senzory fungují. Kamera nefunguje jakmile se na sluníčku trochu ohřeje. Po ránu většinou jde. Setkal se s tím někdo? Je to asi na výměnu kamery?

Odesláno

Nazdar @Pepycek

Tím že vložíš stejný dotaz do různých vláken si moc nepomůžeš, spíš naopak. Vytváří to zmatek a odpovědi jsou rozházené po fóru.

Zvol si správné vlákno podle svého auta, protože ani to jsi nenapsal a pokračuj v něm. Druhý dotaz odstraním. 

S pozdravem moderátor 

Odesláno

Taky mam problem s parkovaci kamerou u rok stareho auta. Nejspis se tam dostala vlhkost. Pojedu s tim do servisu tak uvidime. Pokud na kameru sviti slunko tak se obraz zlepsi, ale vzdy po ranu toto.

IMG_20250611_064156.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

dej pak prosím vědět, já ten problém měl jen přes zimu. teď v létě je to ok. Evidentně jde o vlhkost

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...