Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vím že je toho všude plno ale odpověď jsem nenašel. Jde o špatný studený start. Žhavice ok vstřiky ok. Vypozoroval jsem že s plnou nádrží startuje o dost lépe. Jak už je třičtvrtě tak je to už horší tedy nejspíše padá nafta řešil někdo a vyřešil? Mám tři tyhle auta ze stejným motorem a všechny jsou na tom stejně díky za jakoukoli radu 

Odesláno

Tak zkus napumpovat balónkem ručně,  uvidíš,  jestli se to zlepší :roker

Pokud bude netěsnost, tak buď těsnění naftového filtru nebo hadiček na vstupu a výstupu nafty. Případně ještě tu někdo psal,  že měl špatný přímo ten balónek. 

Filtr ( i s těsněním ) nejlépe Purflux 

Odesláno

ráno napumpuj a dál neřeš, je to celkem častá ,,porucha'' když se ochladí, obvykle se to ,samo' opraví až se oteplí

místo kde to bere vzduch se špatně hledá, ale najít se dá--dával jsem tu postup práce kdysi

Odesláno

Vstřiky OK znamená že byly vyndané a na testu? Tak v tom případě nové kroužky na přípojích přepadových hadiček, pak všechny kroužky v rychlospojkách od balónku přes filtr až k čerpadlu, a doufat, že to byl jeden z nich.

Odesláno

Nevím. Oficiálně nemají své objednací číslo, tak jedině zkusit vygooglit či vyndat a přeměřit. Až se k tomu dostanu, můžu zkusit probrat zbytky v garáži a podívat se, jestli tam nejsou, že bych je přeměřil tam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...