Jakub 407 307 Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 Zdravím vím že je toho všude plno ale odpověď jsem nenašel. Jde o špatný studený start. Žhavice ok vstřiky ok. Vypozoroval jsem že s plnou nádrží startuje o dost lépe. Jak už je třičtvrtě tak je to už horší tedy nejspíše padá nafta řešil někdo a vyřešil? Mám tři tyhle auta ze stejným motorem a všechny jsou na tom stejně díky za jakoukoli radu Citovat
PaKr Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 Tak zkus napumpovat balónkem ručně, uvidíš, jestli se to zlepší Pokud bude netěsnost, tak buď těsnění naftového filtru nebo hadiček na vstupu a výstupu nafty. Případně ještě tu někdo psal, že měl špatný přímo ten balónek. Filtr ( i s těsněním ) nejlépe Purflux Citovat
Jakub 407 307 Odesláno 17. leden 2025 Autor Odesláno 17. leden 2025 Filtr jsem dával nový dva dny zpět ale Valeo a i z gumičkou kolem víčka filtru.. hadičky myslíš u filtru? Vstup a výstup? Citovat
ozzy56 Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 ráno napumpuj a dál neřeš, je to celkem častá ,,porucha'' když se ochladí, obvykle se to ,samo' opraví až se oteplí místo kde to bere vzduch se špatně hledá, ale najít se dá--dával jsem tu postup práce kdysi Citovat
Jakub 407 307 Odesláno 17. leden 2025 Autor Odesláno 17. leden 2025 Tohle pro mě není řešení *neumím psát slušně* mě to a chci aby to fungovalo jak má. Vím že se to samo opraví ale mě to prostě vadí mohl by jsi dát postup znovu? Citovat
oddie Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 Vstřiky OK znamená že byly vyndané a na testu? Tak v tom případě nové kroužky na přípojích přepadových hadiček, pak všechny kroužky v rychlospojkách od balónku přes filtr až k čerpadlu, a doufat, že to byl jeden z nich. Citovat
PaKr Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 @Jakub 407 307 jo myslel jsem vstup a výstup na filtru. Nedivím se, že ti to vadí. Švagr takhle pumpoval každý den a pak nezabouhl pořádně kapotu.. Valeo by mělo být dobré. Citovat
Jakub 407 307 Odesláno 17. leden 2025 Autor Odesláno 17. leden 2025 Jasný no *neumím psát slušně* mě to prostě. 307 1.6 HDI co mám ta startuje krásně za každého počasí dají se ty kroužky nějak objednat v sadě? Citovat
oddie Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 Nevím. Oficiálně nemají své objednací číslo, tak jedině zkusit vygooglit či vyndat a přeměřit. Až se k tomu dostanu, můžu zkusit probrat zbytky v garáži a podívat se, jestli tam nejsou, že bych je přeměřil tam. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 když máš tři taková auta, tak z jednoho vytáhni a podle vzoru kup Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.