Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý deň mám problém s týmto autom nejdú mi cuvacie svetlá cidlo na prevodovke vymenené aj tak nejdú premostil som s káblom konektor a nič Peugeot mám prví krát tak už sa neviem pohnud čo môže byť chýba prosim vás poraďte mi čo mám robiť alebo kde môže byť chýba ďakujem je to Peugeot 607 2.2 HDI 2005 98kw

Upraveno uživatelem kajovt46
Odesláno

Uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Když se budou všechna vlákna jmenovat podle automobilky a modelu vozu, tak na fóru nikdo nic nenajde. 

Tento název odporuje pravidlům fóra bod č.3. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ . Pokud nebude název upraven do 24 hod., bude vlákno odstraněno!

Pro rychlé vyřízení použij po úpravě tlačítko "Nahlásit"

Děkuji, že nepřiděláváš práci týmu moderátorů

• kajovt46 changed the title to Nefuckne parkovacie svetlá
  • kajovt46 changed the title to Nefuckne cuvacie svetlá
Odesláno

@PaKr teď si mě teda zaskočil, mě 607 už 6let stojí nepojizdná v garáži, tak vůbec nevím v kterých těch světlech zpátečka je. 

A svítí ti všechny ostatní světla, spz, atd? První bych mrknul po pojistce, kostry ve světlech, kabeláž u konektorů (i u toho spínače na převodovce), žárovky. 

Odesláno

Vždy když mi nešli u Peugeota (106 a 406) zadní zpáteční světla, tak na vině byl vždy snímač zpátečky. Stačilo vyměnit a vše bylo v pořádku.

• Radek Hurvajz changed the title to Nefunkcne cuvacie svetlá
Odesláno (upraveno)

Tak to bude ve světlech nebo kabelech, možná ti kuna nebo jiné zvíře překouslo kabel, nebo je kabel přepálený a podívej se na pojistkovou skřín

Upraveno uživatelem davidse
Odesláno

No, nezbyva nez vzit voltmetr nebo zarovku na kabelu a zkouset kde ještě je 12 V, pripadne vzit pres zarovku 12V ( pro pripad zkratu, tak pres zarovku ) a zkusit privest napeti na konektor svetla, prip. na spinac zp. svetel a eliminovat vadny usek.

Neznam 607, mam 307 ze stejného roku, tak predpokladam, ze tam jsou jeste svetla zpatecky vedena prostym dratem od pojistky pres spinac, nekolik konektoru,  na zarovku a na kostru.

Odesláno

Teraz som rozobral tu časť kde je baterka a zistil som že je odpojení kábel od cuvacich senzorov tak som to zapojil a zistil že senzori fungujú aj keď tam hodím jednotku tak teraz ma to dostalo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...