Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek, asi pred rokem se to tu resilo a i ja jsem do toho tematu prispel, ze mi obcas cvaka leva packa blinkru (jakoby spinalo rele). Od te doby to vubec nedelalo, az dneska a doslo to az tak daleko, ze to zaclo smrdet a coudit a nezbylo mi nic jinyho, nez zastavit a vypnout klicek v zapalovani.

Trosku se to tam asi sesmahlo, takze nejde dat levej blinkr.

Vedel jsem, ze me to ceka a nemine, proto se chci zeptat ... nemate nekdo tu levou packu na prodej? Nebo netusite, kolik stoji nova? Ale do nove asi investovat nebudu.

Odesláno

Měl bych jednu. Je tam i prstýnek na zadní mlhovky. Plně funkční, akorát trochu ohmataná za 500,- je tvoje.

[upravil dne 20/6/06 Dave_k]

post-0-14109594653425_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Měl bych jednu. Je tam i prstýnek na zadní mlhovky. Plně funkční, akorát trochu ohmataná za 500,- je tvoje.

[upravil dne 20/6/06 Dave_k]

Myslis, ze by mi ta zadni mlhovka sla tim zapinat, kdyz mam jinak knoflik na palubovce vedle vystraznejch blinkru?

Odesláno

zrovna jsem se chtěl dneska zeptat na to cvakání, v poslední době mi to nějak dělá častěji, že to je blinkr jsem zjistil, akorát nevím jestli levej nebo pravej. Čím to je, že by tím relátkem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...