betos Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 Ahoj, Auto mne při jízdě vyhodilo chybu Engine fault: repair needed Po připojení diagnostiky se jedná o chyby: P0087 a P1113 Našel jsem na fóru ať zkontrolují stav palivového filtru. Poradíte kde ho najdu? Citovat
ChouLu Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 u 1.6HDi je na pravém boku motoru.. jak máš nádržku na brzdovku... tak musíš vyndat komplet vzduchový filtr, trubky k němu a uvidíš na něj Dave_k a Péťa ohodnotil 2 Citovat
HonzaC2 Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 (upraveno) Podle mne je to na druhe strane, pokud je rec o motoru na fotce kde je 8mi ventilova verze. Tj. vlevo pod krytem motoru. Upraveno 24. listopad 2024 uživatelem HonzaC2 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 mno chlapyy, naftový filtr se u 1.6 HDi furt stěhoval, to jo, takže pravdu máte oba, ale obvykle se určují strany od volantu připomíná mi to dobu, kdy u nás na P 1 (zjištění závad) byl mechanik, který si furt pletl pravou s levou , když jste pak dostali do ruky zakázku na opravu levého kola, mohli jste si být jistí, že vadné je pravé... , naštěstí byl u nás krátce, měl to v hlavě pomotané Citovat
Dýdý Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 Když budeš měnit palivák tak vem rovnou i vzduchovej.Nechceš to dělat za chvíli znovu.Je tam fakt pěkný přístup. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.