HaHa Odesláno 7. listopad 2024 Odesláno 7. listopad 2024 Dobrý den. Může mi někdo prosím poradit která pojistka patří k mlhovce? Nesvítí mi ani přední ani zadní mlhovka. Ukazatel na palubovce svítí. Chtěla bych vyzkoušet,než dám auto autoelektrikáři. Podle schématu se bohužel nevyznám a v autoknize není tato pojistka uvedená. Jedná se o Peugeot 3008. Rok výroby 2009. Klidně můžete napsat do mailu. Uvítám jakoukoliv radu. Děkuji moc Citovat
Ferry Odesláno 7. listopad 2024 Odesláno 7. listopad 2024 https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/index.html V návodu to určitě bude pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
HaHa Odesláno 7. listopad 2024 Autor Odesláno 7. listopad 2024 (upraveno) Děkuji. Jdu hledat. Upraveno 7. listopad 2024 uživatelem HaHa Citovat
HaHa Odesláno 7. listopad 2024 Autor Odesláno 7. listopad 2024 (upraveno) To tam není. Mám právě stejný manuál v němčině,tak jsem to překladačem prelozila. A v tomto českém taky není pojistka uvedena. A mají mít teda mlhovky svou pojistku? Nevíte čím by to ještě mohlo být? Asi už jen autoelektrikáři, ze? Ale i tak moc děkuji. Upraveno 7. listopad 2024 uživatelem pavelu96 Odstraněna zbytečná citace Citovat
P607Olda Odesláno 7. listopad 2024 Odesláno 7. listopad 2024 (upraveno) Vadná žárovka? Vadná kostra? Máš nastartováno? (ale to by nesvítila kontrolka...) Máš zapnutá světla ( a ne denní svícení)? Pojistka tam nebývá, elektronika si hlídá proud. Nejvíc je divné, že přední i zadní nesvítí, protože mají celkem oddělené obvody. Zadní mlhovka by mohla souviset se zásuvkou tažného. Přední asi vypálené žárovky nebo kostra. U zadní mlhovky může být vadný kontakt v konektoru světla. Upraveno 7. listopad 2024 uživatelem P607Olda HaHa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. listopad 2024 Odesláno 7. listopad 2024 (upraveno) Pravděpodobně to bude bez pojistky-to jest spínaný a jištěný přes relé, jak mají někteří jiní pažouti např hlavní světla. KO žárovky, kostra, nebo při nejhorším samotná jednotka. Ideálně změřit multimetrem, zda tam vůbec něco leze. Ze kterýho Josefova jste? Upraveno 7. listopad 2024 uživatelem VojtouNerCZ HaHa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.