Norbert Ištók Odesláno 4. listopad 2024 Odesláno 4. listopad 2024 (upraveno) Dobrý deň, mám problém na mojom Peugeote 406, 1.9td 66kw, 1997 že keď brzdím tak mi trasie dosť volantom, ale väčšinou to robí keď sú brzdy už zohriate, po najazdených niekoľko km, po naštartovaní ako prejdem prvé km mi volantom netrase. Brzdy boli menené 2 roky do zadu, ale nebolo na nich najazdené viac ako 15 000km, brzdím normálne podľa situácie.vacsinou sa snažím brzdiť motor keď sa dá... Upraveno 4. listopad 2024 uživatelem Norbert Ištók Oprava textu Citovat
jan406 Odesláno 4. listopad 2024 Odesláno 4. listopad 2024 Podle vseho skrouceny kotouce. Nekde jsi projel kaluzi,kdyz byly horky... Citovat
Norbert Ištók Odesláno 4. listopad 2024 Autor Odesláno 4. listopad 2024 (upraveno) Takže jediná možnosť výmena za nový ? Upraveno 4. listopad 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
PaKr Odesláno 4. listopad 2024 Odesláno 4. listopad 2024 No je to nejpohodlnější ale pokud máš v okolí někoho šikovného se soustruhem, tak by mohlo jít stočit. Ale musí se to umět ( nebo to může být ještě horší než předtím) A hlavně musí všechno chodit hladce, takže zkontrolovat pístky, vodítka třmenů a očistit plošky, kde "chodí" desky Ale jestli mají průměr 266, tak ty jsou na 406 slabé a právě se snadno kroutí, lepší jsou 283. Citovat
jan406 Odesláno 4. listopad 2024 Odesláno 4. listopad 2024 Ja osobne mam blbou zkusenost se soustruzenim. Brzo to zacne kopat znova. Radsi vymenu -podle toho, kolik najezdis, nemusej bejt novy, ale radsi bych vymenil... Rozhodne souhlasim s kolegou: "vsechno musi chodit hladce..." tak to zkontroluj dvakrat, protoze na Pegu 406 se normalne kotouce nekroutej (aspon ty dobry). ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Norbert Ištók Odesláno 5. listopad 2024 Autor Odesláno 5. listopad 2024 Ďakujem pekne páni, tak ich vymením. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.