Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý deň, mám problém na mojom Peugeote 406, 1.9td 66kw, 1997 že keď brzdím tak mi trasie dosť volantom, ale väčšinou to robí keď sú brzdy už zohriate, po najazdených niekoľko km, po naštartovaní ako prejdem prvé km mi volantom netrase. Brzdy boli menené 2 roky do zadu, ale nebolo na nich najazdené viac ako 15 000km, brzdím normálne podľa situácie.vacsinou sa snažím brzdiť motor keď sa dá...

Upraveno uživatelem Norbert Ištók
Oprava textu
Odesláno

No je to nejpohodlnější ;) ale pokud máš v okolí někoho šikovného se soustruhem, tak by mohlo jít stočit. Ale musí se to umět ( nebo to může být ještě horší než předtím) 

A hlavně musí všechno chodit hladce, takže zkontrolovat pístky, vodítka třmenů a očistit plošky, kde "chodí" desky 

Ale jestli mají průměr 266, tak ty jsou na 406 slabé a právě se snadno kroutí, lepší jsou 283.

Odesláno

Ja osobne mam blbou zkusenost se soustruzenim. Brzo to zacne kopat znova. Radsi vymenu -podle toho, kolik najezdis, nemusej bejt novy, ale radsi bych vymenil... Rozhodne souhlasim s kolegou: "vsechno musi chodit hladce..." tak to zkontroluj dvakrat, protoze na Pegu 406 se normalne kotouce nekroutej (aspon ty dobry).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...