Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tiez to tak vidim ako napisal Marcel :super mal som oboje, ale k PP2000 by som sa uz nevratil (aj ked neviem presne, ale zda sa mi, ze Diagbox je narocnejsi na PC - minimalne 2G RAM, proc. 1,7Ghz nie je nic moc, ale ide to:aut) :papa

[upravil dne 10/5/12 18:32 od JanoRS]

Odesláno

:bojim.... Diagbox je lexia a PP2000 v jednom, takze staci instalovat len jeden program, ale PP2000 je novsia verzia, novsie modely a pod. Nic s toho co si napisal :aut

[upravil dne 11/5/12 13:42 od JanoRS]

Odesláno

Pekný deň

Kolegovia neviete či sa dá skontrolovať cez SW spínanie ventilu na uhlíkovo - benzínovom filtri?????

Poradte či áno a ak áno kde to hľadať v SW

Diagnostiku mám

Ďakujem

:myslim

Odesláno
Takže jsi to nečetl, že? Proč taky... no nečetl protože nejen v tomhle tématu jsem psal, že to funguje.

Áno :mrk tak potom super ak to funguje, lebo výrobca udáva len po XP, takže to máš odskúšané ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Když mažu v Planet 2000 závadu, tak mne to navádí na okno, kde se musí zadat počet km, ale hlavně je tam jakýsi nápis, že se může vymazat závada jenom 40x.

Prostě o počtu 40 se tam píše.Může to někdo vysvětlit? Co když smažu závady 40 x, co se pak nastavuje?

Odesláno
bud ich zacne premazavat znova,......

No právě - buď ..... nebo...

Právě na to ptám, jestli někdo neví - dají se mazat závady více než 40x. Pokud ano, co znamená v PP2000 to hláška 40???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...