Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dnes dorazila čína. Instalace + aktivace probehla v poradku. Tak jsem pustil PP2000 a pak dal ikonku 406 pak 406R a zeptalo se me to na DAM kod, tak sem ho opsal z dverich, ignoroval jsem prvni cislo a zadal dalsi 4 a posledni 2 jsem vynechal. Klikl jsem na pokracovani a vyhodilo to hlasku pripojte interface k autu + zapnete zapalovani. Oboji jsem udelal a jakmile jsem otocil klickem tato hlaska sama okamzite zmizela a v dia neco cvaklo a pise ze Identifikuje.......... A tim to konci :( Po nejakych 5 minutach mi to hodi nabidku co chci testovat atd.. ale kdyz si neco vyberu a kliknu tak zase jakou dobu pise ze neco dela a pak to hodi hlasku at prekontroluji interface :-( A obcas to rovnou napise ze pocitac neodpovedel :-( Ani na P 206 se mi to nerozjelo... Nevite nekdo co s tim??? Diky moc za rady

Odesláno
Původně zaslal: ares_406

Tak dnes dorazila čína. Instalace + aktivace probehla v poradku. Tak jsem pustil PP2000 a pak dal ikonku 406 pak 406R a zeptalo se me to na DAM kod, tak sem ho opsal z dverich, ignoroval jsem prvni cislo a zadal dalsi 4 a posledni 2 jsem vynechal. Klikl jsem na pokracovani a vyhodilo to hlasku pripojte interface k autu + zapnete zapalovani. Oboji jsem udelal a jakmile jsem otocil klickem tato hlaska sama okamzite zmizela a v dia neco cvaklo a pise ze Identifikuje.......... A tim to konci :( Po nejakych 5 minutach mi to hodi nabidku co chci testovat atd.. ale kdyz si neco vyberu a kliknu tak zase jakou dobu pise ze neco dela a pak to hodi hlasku at prekontroluji interface :-( A obcas to rovnou napise ze pocitac neodpovedel :-( Ani na P 206 se mi to nerozjelo... Nevite nekdo co s tim??? Diky moc za rady

POVEDENY KLON !!!!!!!!!!!!!§:blicismajlik

Odesláno

mam taky čínu a p207 a zatím bez problémů... tak jak popisuje je to ve normál jediný co je patný je ten konec kde píe chyba interface... moná zkus znovu vytáhnout a zastrčit konektory popř. zkus jiné auto, jestli nemá problém s OBD konektorem..:myslim

Odesláno
Původně zaslal: shark734

straki007: take konfiguracie ako denne svetla, dotahovanie okien idu na 100%, ale na prehratie softu napr. BSI si netrufnem

Hm to ja take ne a nejakym nedopatrenim jsem si to spustil :-( smazat flash pamet to zvladlo rychle ale nahrat uz to nechtelo, takze mam ted mrtve auto, resp. nestartuje. Toci ale nechytne :-( A na palubovce sviti klicek ve ctverci. Proste jsem to posral..

Odesláno
Původně zaslal: shark734

a bol si pripojeny na net? malo by to stahovat soft z netu

kdyz se to stalo tak ne, pak jsem to opakoval s tim ze se pripojim a hodilo mi to chybu ze hot line neco... Proste na server se to nelogne, furt to neni ofico. tak nemam ani pristup dle meho nazoru. Potom se objevil prouzek s flash ale to hodilo chybu ze nelze dokoncit ze je nejaky problem.

Odesláno
Původně zaslal: ares_406

Hm to ja take ne a nejakym nedopatrenim jsem si to spustil :-( smazat flash pamet to zvladlo rychle ale nahrat uz to nechtelo, takze mam ted mrtve auto, resp. nestartuje. Toci ale nechytne :-( A na palubovce sviti klicek ve ctverci. Proste jsem to posral..

To si prehraval BSI jednotku? Co ti to robi teraz? Dostanes sa este do BSI ? Vidis ju cez PP2000?Ak ano trba znovu nahrat kluce imo. a ostatne nastavenia lebo po prehrati BSI sa zmaze cela konfiguracia.

Odesláno
To si prehraval BSI jednotku? Co ti to robi teraz? Dostanes sa este do BSI ? Vidis ju cez PP2000?Ak ano trba znovu nahrat kluce imo. a ostatne nastavenia lebo po prehrati BSI sa zmaze cela konfiguracia.

Nemel jsem v planu nic prehravat :-( Kdyz dam komp. test tak mi to napise ze zavadu na BSI a pak ze motor ci co je trvale odpojen nebo neco takoveho. Klice ale funguji na central atd... Myslim si ze kdybych se prihlasil na servery Peugeotu a stahl si ten soft ze by to slo ptalo se me to i na VIN kod auta.. Jenze ja se tam nelognu :-(

Odesláno

Lenze prehrat soft ide aj bez pripojenia na PSA ,malo by to fungovat aj offline neake naplne su ulozene priamo v programe. Zalezi na verzii aku mas nainstalovanu a aku verziu si mal v BSI. Napr ja som si prehraval BSI a islo to v pohode offline ,napisalo to ze naslo subor ktorym to mozem prehrat ,ale napriklad motor mi to nedovolilo prehrat lebo nebol novsi soft k dispozicii.

Odesláno

NO uvidim jak to dopadne jeste. Kadopadne kdyz se mi nepodarilo tam stahnout novy, tak mi nic jineho nezbylo a odtahl jsem auto do Peugeotu, tak uvidim co mi zitra reknou. Dnes mi tam tvrdili ze nekomunikuje jednotka pod palubovkou s jednotkou u motoru ze je nejspis v haji.. To mi rekli. Dle meho nazoru je jen vygumovana jak mi PP2000 napsal mazani flash pameti. Prej prekontrolujou kabely atd.. NO kazdopadne jsem pekne na sebe nasranej ted

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...