Přejít na obsah

marcox

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    xxx
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

marcox's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. marcox

    Cvakání ventilů?

    zdravim, jsem majitelem 207 sw 1.4 16V a je fakt že můj názor je nic moc na tento motor - víc problémů než radostí... , jj určitě bych začal olejem - tyto auta hodně žerou a jsou haklive na nedostatek..
  2. mě pomohlo dolít olej k horní rysce... :-)
  3. zdravim , taktéž mě byl měněn cca ve 40t ... fungoval stejně špatně... Kde přesně v motoru je?( resp, jak se k němu dá dostat?)
  4. marcox

    P207 Výfuk

    Diky, kouknu na to jak se udela trozku rozumnejsi pocasi. Minimalne tvoje drzaky vypadaji lepe nez originaly ( takovy plech do trojuhelniku nabodovany na trubku)
  5. marcox

    P207 Výfuk

    No prave nevim, sem tam jsem na kratkou 207 nasel ale na SE zatim nic moc, proto jsem zalozil toto tema.jestli to nekdo uz neresil.
  6. marcox

    P207 Výfuk

    hodíš link? nenašel jsem ... na 207 SW
  7. marcox

    P207 Výfuk

    Nějaký tip na druhovýrobu? místo univerzálu Díky předem
  8. marcox

    P207 Výfuk

    no yatim je dirka před zadním dílem (tl).. ale výfuk je nic moc celý, hlavně ty držáky jeden už je upadlý (auto má najeto 45t!) hold se to dělá fakt hodně nekvalitně.... a cena origo dílů po dílu? zadní tlumič je tedy za 4800
  9. marcox

    P207 Výfuk

    těch 4800 je za komplet? asi ne.. vím že jen kat je přes 10 máš foto? nevím kolik je tam dílu ale asi kat středí tl, trubka, zadní tl.. na 206 jsem dělal výfuk sám, nic složitého, a dal se sehnat.. druhovýroba
  10. marcox

    P207 Výfuk

    a UNI podle čeho se to kupuje? koždá trubka je jiná, jinak ohnutá a pod... na SPEI jsi se jich tam ptal? v nabídce nemají ani krátkou 207
  11. marcox

    P207 Výfuk

    v autokelli není...
  12. Dobré velikonoční opoledne, potřeboval bych tip kde sehnat výfuk na P 207SW 1.4 16V r.v. 2008.. je rezavý jak liška, a už jsem našel dírku v zadní části (před posledním tlumičem) Díval jsem se všude možně, na netu, ale nenašel, origoš se mi dávat nechce, bude extra drahý. Díky Předem za \"inteligentní\" rady.
  13. marcox

    Starty za studena benzin 1.4 16v

    A co cidlo v sani? Dela jen tlak nebo i teplotu?
  14. marcox

    Starty za studena benzin 1.4 16v

    Ano toto cidlo jsem menil a bylo puvodne s hnedym konektorem, nicmene podle cisla mi prislo se zelenym konektorem( podle me spis jak na barve zalezi na hodnotach) Bylo s prislusenstvim - tesneni a zajistovaci zavlacka - presne jako puvodni. Ok a kde by se melo nachazet hnede cidlo? A k cemu slouzi?
  15. marcox

    Starty za studena benzin 1.4 16v

    Ok, muzete poradit kde se u tohoto motoru nachazi zelene cidlo?
×
×
  • Vytvořit...