Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

staci ti bohate ta 7,02 facha ok, prave naopak som mal problemy s tym ze ked som verziu nad 7.(?)4  aktualizoval tak mi prestal fungovat PP 2000 aj lexia v tom diaboxe

popisujem co sa mi stalo u cinskej dia

jeden update od 7.02 smerom hore mozes urobit a vsetko pojde ok ale nad 7(?)4 nechod lebo to potom odinstalujes a vsetko nanovo no kopa casu odseres

Odesláno (upraveno)

po verziu 7.44 vyssie nechod ,to je jeden update automaticky z netu pri  prvom otvoreni diaboxu a potom druhy update z DVD prave na tu verziu 7.44 a dost

ale kludne ti staci len ten update z netu na 7.02 spojil som sa z 308 z roku 2010 takze myslim ze na tvoje potreby to staci uplne

potom ak by bolo treba napichnut novsie auto co v menu neni pojdes verziou diaboxu vyssie cez update z Dvd kedykolvek

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

nech ju otvori a odfoti plosnak ci je to full chip alebo nie pokial to je full tak cena dobra

pokial to neni fuul chip da sa yohnat lacnejsie 

Odesláno

Mám takú nesmelú otázku :D ,čo s tými diagnostikami robíte ,že každý vyžaduje full ? Na čítanie a mazanie + nejaká konfigurácia si myslím ,že to bude zbytočnosť. Páč keď si tu potom človek prečíta ,že mám problém a dia je čistá ,nepíše nič ,tak to dokáže hoc ktorá aj nefull :D 

Odesláno

Odpoviem otázkou.....prečo sa každý ženie sa najnovšími verziami 7.xx,8.xx a pritom má 10 ročné auto???:myslim

Prestíž je prestíž,to tak musí byť.:D

Odesláno

:grr:grr:grr

Už ani mobil napíše. 

Večer mi to otevřelo ten tvůj odkaz z cenou 86 $ a dnes 66 $

Je to furt to stejný?  už mi hrabe!!! potvrd mi to Prosím a hned ho koupím, než se zase něco změni nebo mi bloknou plat. kartu.

DÍKY

Odesláno (upraveno)

hej stale to iste

a k tomu preco sa kazdy zenie za novsou verziou

preco si kupujete 4-5 rocne auta?

preco si nekupite 15 rocne?

alebo preco chcete radsej new model ako old model  nejakeho auta

viac asi neni k tomu co dodat 

Odesláno (upraveno)

Skús si ten príspevok prečítať do konca a k tomu prirovnaniu ,to auto využiješ a využívaš ,kdežto...... ,ale to je v podstate jedno ,ja len zo zvedavosti :D:D

EDIT: a ano kúpil by som aj old model ,keby bol nový :D

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno (upraveno)

pozri nevieme co vsetko dokaze full a nefull toasi nebude vediet nik tak preco nedat 20 euro naviac a viem ze uz nic lepsie neni 

kupi tu sracku za 2000 korun a zisti ze je to k nicomu lebo na plosaku chyba polovica suciastok 

sam vies dobre kolko problemov bolo okolo mojej cinskej dia (a bol to full cip)  ale podarilo sa to  nejak rozchodit 

keby ju kupi od nejakeho clena ze vsetko funguje tak ok nech je hocijaka 

ale nie z inzeratu kde nemas sajnu ci to funguje a naplosaku neni polovica suciastok a pyta za to dobludu  penazi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...