Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, loki napsal:

to ferinko2-díky za odp.ale to to jsem neměl na mysli,vím že na kabelu mám redukci na 2x pin+ svorky+-na baterku

jde mi o to že jsem se tu už kdysi dočetl že 106 starý model má zelený  2pin konektor nad levým předním světlem,jen by mě zajímalo jestli je to na 100procent tak nebo ne

Bez názvu.png

Odesláno

to havlícek.lukáš-dobře tak saxo možná má to jsem ještě tento rok nerozebíral,ale rozebíral jsem ted 106 r.v.96 novej model a 30 pin tam určitě nebyl.mátu ještě jednu tak se uvidí.dále mám doma saxo 1.6 8v VTS 99-má obd,a 1.6 16v VTS 97-má obd,a 1.6 8v VTR 96 nemá obd.

to ferinko2-na tvém obrázku z autodat je 106 nový model od 6/96 nahoru a já potřebuji na starý model 1991-5/1996

Odesláno

Tak jsem  to našel,je to konektor zelený vpravo nad světlem u řídící jednotky,ale moc to nepomohlo,dvoupin napíchlej a kabely na baterce,otočenej klíček,kabel svítil zeleně stejně se to nepřipojilo- včem je chyba

Odesláno

Aká diagnostika?Verzia? Čo znamená,že sa nepripojilo? Nenašlo RJ,alebo nevie otvoriť RJ? Aký bol postup pri diagnostikovaní? Zvolené všetky RJ,alebo konkrétne RJ motora?

Odesláno

To ferinko2:diagnostika diagbox 5.02,nenašlo to řídící jednotku,psalo to abych vložil klíče,tak jsem skusil jinak,našel jsem přímo danou jednotku pro motor mfz ,magneti marelli 8p tak jsem to odklik a zase stejná hláška s klíčema v zapalování a připojení k nějakému myslím com1 nebo něco podobného,nejsem si jistý,zítra odpoledne to znovu napíchnu a nafotim sem hlášky

Odesláno

Velke nadeje by som si s diagnostikou nerobil.

Predsa je to stare auto, kde diag nebola az tak "rozumna" ako dnes a pokus o diag bol aj vtedy co kus to original.

Tiez som skusal moja auto s clenom Milanom diagnostikovat, a spravilo to jedine typ RJ motora, typ a koniec.

mam 30 pin, rv 99, no generacna obmena vozidla bola v 96 takze diagnostika 0 bodov.

Odesláno (upraveno)

stoji malo,a nesu tam fotky plosnaku co vecsinou pri full chip davaju 

a zadalsie neni tam rozpojovaci konektor medzi OBD a prevodnikom

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Takže koupeno díky za radu, ještě se zeptám tu verzi diagboxu co k tomu je budu moct použít na moje auto viz.popis nebo je potřeba nějaká jiná?Díky 

Odesláno (upraveno)

tvoje auto v podpisu nepobere diabox len PP 2000 v tom diaboxe

diabox je az na novsie auta nechcem trepnut somarinu ale asi  az 2006 hore

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Ještě se zeptám jaká verze toho Diagboxu je nejstabilnější nebo s ní nejsou problémy s načtením auta atd.Máte nějaký zkušenosti? Čínan píše v popisu,že je na dvd 7.02 a ta by měla být bezproblémová je v pohodě tato verze? Četl jsem tady v této diskuzi, že vetšinou to co je na dvd nefunguje tak nevím. Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...