Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Novšie verzie diagboxu majú PP2000 oklieštenú,nainštaluj si 6.1 tam ešte PP2000 v pohode,trebárs do virtualboxu,lebo jednom PC ti nedovolí mať 2 verzie diagboxu.

Odesláno

A nebo verzi 5.29 pokud máš Bčkový kabel. Pokud Cčko tak 5.43... a máš plný neosekaný PP2000. Osobně mam v jednom NB 5.43 a v druhým 7.57.

Odesláno

Zdravím,

mám Peugeot 406 2.1TD r.v. 1996 a chcem si kupit diagnostiku lexia 3. Už som bol aj u jedného chlapika a chcel som aby mi to odskúšal no nenačítalo mu vobec moje auto vypísalo nejakú chybu. Ked zapol program asi to bol PP2000 tak ked vyberal auto bola tam kategoria 406 no ako by tam boli iba nové modely, teda fotografia tam bola iba nového modelu tak sme skusili ist cez to. Program sa akoby chvilu snazil pripojit na auto a potom vypisal chybu ze sa neda spojit alebo nieco podobne .

Chcel by som vedieť že aké máte skúsenosti s pripojením takto starých áut na túto diagnostiku???? pretože nemal k tomu ani 30 pinový konektor co sa priamo pripája na Interface , ale mal tento konektor redukovaný cez OBD. Nemôže byť aj v tomto problém??? Funguje pripojenie týchto starých áut aj cez takúto redukciu na OBD konektor???  A nemohol mať nejakú zlú verziu Softvéru ked tam nebola fotka starého modelu 406?

Ďakujem

Guest servisman
Odesláno

Abych ti řekl pravdu já osobně bych na tvý auto si osobně diagnostiku nepořizoval,ale je to jen můj názor. Zbytečně vyhozený prachy.pokud to chceš jen pro sebe.

Odesláno

Ja si myslím že 100 euro nie je až tak vela za diagnostiku (teda čínsku kópiu) na moje auto pretože to sa bude už len viac a viac kaziť :D a hlavne rád si všetko sám opravujem. Momentálne mám trable s elektronikou čerpadla Lucas, tak si myslím že sa zíde ...

Guest servisman
Odesláno

U tebe bude 30pinová zástrčka , to se dá vyblikat i ručně co mne bylo sděleno. Mne dia maká kromě té 30ti pinovky ,doposud jsem ji nezprovoznil. Zda je chyba v zapojení či jinde zatím za těch x let se nikdo nenašel že by jsme to odzkoušeli. S 16 pinem nemám problém dělal jsem X členům dia a pohoda.. Max pak že bys využil na novějším Peugeotu  pokud buděš měnit auto.

Odesláno

Neviem co by si chcel na 406 z 96 diagnostikovat. ma to velmi malo moznosti, a myslim ze cerpadlo uz vobec nie.

Zober to tak, ze 406 sa zacali vyrabat v r 94(95), myslim, vtedy to nebolo take hrr do diagnostiky ako od 2000. dnes to uz bez diagnostiky nevedia opravit.

blikat sa dal 2 pin konektor na dia, neviem ci 30 pin. mam v aute tiez 30 pin, a schemy niekde z polskeho netu, ale tam vyblikavali len stary model s 2 pin. aj 205, 306, 405, 605 a tak.

Odesláno

No viem ze to nie je ako u áut čo majú BSI ale myslim si ze zo srandy tam ten konektor na napichnutie nie je. Ako som pisal mam problemy s čerpadlom Lucas Epic ktore je plne elektronicke. Auto mi blbne a rozsvecuje sa mi kontrolka diagnostiky tak si chcem aspon precitat chybove kody alebo podobne na nic ine to momentalne nechcem.

Potrebujem len niekoho kto taketo auto mal už s touto diagnostikou napichnuté aby mi vedel povedat verziu softwéru a či mal 30 pinovy konektor napojený cez redukciu OBD alebo priamo do Interfacu.

Odesláno

Kludne si ju kup, to ti nikto nezakazal. Su to tvoje peniaze, len si chcel radu tak sme ti radili.

No pochybujem ze ked ju budes mat, budes aj vediet co to znamena. Je mi jasne ze kazda rada dobra, takze ked ti nieco ukaze odpichnes sa od toho,

ale pokial sa stym nenaucis pracovat a pochopit vyznam funkcie, hodnoty a moznost ich zmeny prejde vela casu. a tvoje cerpadlo je "vrtosive" teraz.

Je lepsie je nechat to niekomu, kto vie co a ako robi.elektronicke cerpadla neopravuje kde kto, a aj ti "machry" co to vedia, idu do rizika, tak vsetko zalohuju. Ak ho odserie uz nic mu nepomoze.

Tot moj nazor.

PS: tiez som uz pred 2 rokmi o tom uvazoval, z ciny, ale paypay akosi ukradol moje peniaze a bolo. odvtedy som to nechal tak. pri obcasnom pouziti a spekulovani sa vela nenaucim, a ked to pokazim kto to opravi? To ti vsetci potvrdia ze opravovat po druhom nikto nechce. a ked to vie, pekne si zapyta.

Odesláno

Jasne ved v pohode. Nevravím že hneď budem vedieť čo aká chyba znamená ale potrebujem trosku nasmerovať. Nejdem to kupovať z číny radšej to chcem zohnať od niekoho kto to už má doma, nechcem riskovať že mi balík nepríde preto to aj chcem kupiť osobne a odskúšať :)

Ja som zase typ že radšej rozoberiem auto do šróbika ako ho dať niekomu druhému :D

Odesláno

Podle dostupné dokumentace by jsi měl mít 30ti pinovou diagnostickou zásuvku vlevo pod volantem v palubce. K Lexii budeš potřebovat redukci OBD 16 pin na 30 pin. Diagnostikovat by mělo jít řídící jednotku motoru, jednotku ABS a jednotku klima.

Guest servisman
Odesláno

Dej VIN a zjistíme jak to je s dia konektorem

mne si dával a 30 pinovka  nebyla funkční , kdysy jsem to zde řešil a neuspěšně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...