Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A nehádejte se co je lepší jestli origo, nebo čína...stejně je všechno made in čína. Dle mého je zablokování Ř.J. jen chyba uživatele, že se hrabe v něčem čemu nerozumí. Nevěřím tomu, že by lidi co vyrábí v číně diag, nepoužili el. schema diagnostiky tak aby nebyla totožná s originální čínou vyrobenou pro PSA. Navíc tak jako je to u všecho... vyrobíme oficálně něco co uspokojí zákazníka PSA on nám zaplatí - ale díky tomu můžeme uspokojit i malého zákazníka, kterých bude víc a tím vyděláme více - tím přesunou výrobu diag na \"černý trh\" a vy se tu hádáte co je lepší.

Když si stáhnete program, hru a použijete CRACK hádáte se komu funguje lépe zda ten kdo má originál či kdo má werez? A kolika z vás jede dobře Win7 Warez a komu lépe originál :-D :-D :-D

suhlas, dnes sa vsetko robi v cine. ze su rozdiely medzi doskami vo vnutri. no to je snad logicke, ze existuje viac tzv. \"revizii\". to je v elektrotechnickom priemysle uplne normalna vec. tie veci tiez prechadzaju urcitym vyvojom, preto tie rozdiely. nie je to o tom, zeby tam cinania davali menej suciastok. ak verite tomu, ze vynechate nejake suciastky a ono to bude fungovat aj tak, tak si skuste doma z PC vybrat napriklad zo zakladnej dosky nejake suciastky, ze co to spravi :) a neverim ani tomu ze by nejak upravovali schemy a obvody. proste ti co mate original zmierte sa s tym ze je to tiez cina, akurat s tym rozdielom, ze to mate licencovane, viete s tym pracovat legalne online, to neberiem je to obrovska vyhoda. pre nas beznych ludi uplne staci ta cina za desatinovu cenu, a ked sa s tym rozumne pracuje myslim ze nic nehrozi.

Odesláno

Přesně tak, ten \"originál\" si Peugeot zadal do výroby v Číně a Číňani jich holt sekaj víc a prodávaj bokem. Dělaj to tak u všeho - včetně aut. Tohle téma je stejně srandovní, kór s tím počtem příspěvků...

Odesláno

to co se tady pise je docela blbost cinan sice mozna vyrabi podle stejneho schematu ale svaby muzou byt nejake levnejsi a kvalita nebude urcite tak kontrolována!! Dneska je nejvetsi rozdil mezi levnou čínou a značkovou činou práve v tech kontrolách a použitych vnitřnostech.

Odesláno

Levnější integrované obvody? Neviděl jsem, že by integrovaný obvod měl své náhrady, vždy co hledám v katalogu tak je vždy jeden typ pro dané využití s variantou výrobců což ani to nebývá a z pravidla to je jeden. Integrovaný obvod při dnešní miniaturizaci na koleni jen tak neudělají a aby si pro tenhle obchod někdo dělal velkou fabriku na výrobu integráčů je fakt kravina. Kdyby to bylo tak jednoduché, tak má Intel a AMD už dávno podobnou levobokou konkurenci.

Podívej se na čem je všude made in china... kytary, pneumatiky, televize, elektro komponenty, hokejky, přilby atd. ten sortiment je široký a proč by číňan vymýšlel své náhrady za intergované obvody či své vlastní, když to má přímo pod nosem za lepší cenu jak tady...a co si budeme povídat...myslíte si, že televize LCD má opravdu takovou cenu by Philips, když je to made in china???

Odesláno

tak to mozna taky navrhujes nejake obvody? a taky ti za ne nekdo plati ne? ja jsem tim chtel rict ze kvalita stejne vypadajiciho vyrobku muze byt jina. Jinka cinskou lexii jsem si taky poridil. A mel jsem cinana i na VW a musim rict ze ty kabely docela odchazely.

Odesláno

Vítek1: Podívej, kamkoli se podíváš mimo EU, tak ceny elektrotechniky jsou opravdu rozdílné a nízké oproti Evropským nesmyslným daňovým systémem. Když si koupíš například v USA tak je to většinou až o 50 procent levněji jak u nás... daňový systém.

46\" Panasonic VIERA

alza.cz 44 990 Kč

amazon.com 25600 Kč

Odesláno

tak toho jsem si vedom a ne jen mimo eu staci se podivat do Nemecka bohuzel my jsme malej trh a dovozce zaplati vic za prepravu musi si nechat udelat manualy atd v nemecku je to ve vetsim a proto to vyjde levneji. Ale s tim USA mas pravdu spousta veci mnohem levnější ale to nema souvislost s tim ze cinska napodobenina nedosahuje kvality znackoveho vyrobku

Odesláno

Tak dnes som to skusal na inom pocitaci a stale neuspesne :nevim. Este posledna moznost, skusim to na inom aute. Ak to aj pojde na inom, tak ma to moc nepotesi, pretoze som si to kupoval pre svoju potrebu :nevim

Odesláno

Měřil jsi průchodnost kabelu od multiplexoru k 16ti pinovému OBD konektoru? Když jsem oživoval svoji Lexii, tak byl problém v kulatém konektoru. Jeden pin neměl kontakt a vyhazovalo to přesně tu hlášku jako tobě.

Odesláno
Měřil jsi průchodnost kabelu od multiplexoru k 16ti pinovému OBD konektoru? Když jsem oživoval svoji Lexii, tak byl problém v kulatém konektoru. Jeden pin neměl kontakt a vyhazovalo to přesně tu hlášku jako tobě.

Ano, kabel som presvecoval, vsetky piny v OBD konektore su priechodne az do samotnej krabicky az na jeden. Ten ale nieje vobec zapojeny. Je to jeden z tych dvoch vyssich pinov v OBD konektore. Predpokladam ale, ze to tak ma asi byt, alebo nie?

Odesláno

Pokud je přiveden kablík až na konektor v krabičce, tak by měl být průchozí. Rozpojil jsem kulatý konektor a měřil průchodnost od OBD konektoru na jednotlivých pinech do kulatého konektoru a z kulatého konektoru na jednotlivých pinech do krabičky. Nakonec jsem kulatý konektor spojil a měřil od OBD konektoru na konektor na tišťáku v krabičce. Samozřejmě při obou měřeních byl konektor od tišťáku odpojen. Všechno jsem si samozřejmě nakreslil a popsal. Pak bylo jasné který nevede.

[upravil dne 12/12/10 22:48 HonzaZ]

Odesláno
Pokud je přiveden kablík až na konektor v krabičce, tak by měl být průchozí. Rozpojil jsem kulatý konektor a měřil průchodnost od OBD konektoru na jednotlivých pinech do kulatého konektoru a z kulatého konektoru na jednotlivých pinech do krabičky. Nakonec jsem kulatý konektor spojil a měřil od OBD konektoru na konektor na tišťáku v krabičce. Samozřejmě při obou měřeních byl konektor od tišťáku odpojen. Všechno jsem si samozřejmě nakreslil a popsal. Pak bylo jasné který nevede.

[upravil dne 12/12/10 22:48 HonzaZ]

Tak premeral som kabel z OBD zastrcky po ten gulaty konektor. V gulatom konetore (ten so samicami) je 16 zapojenych pinov, v OBD zasuvke mam zapojenych 15 pinov, do jedneho pinu idu dva kabliky. Dalej som premeriaval gulatu koncovku so samcami do konektoru v multiplexore ( mal som ho vytiahnuty z dosky), Tam uz v tej gulatej koncovke je zapojenych 20 pinov (samcov) a v tom konektore v multiplexore je 22pinov- vsetky su zapojene na tych 20 v gulatej. Este som sice nemeral od OBD do multiplexoru, po spojeni tych gulatych koncoviek, ale uz teraz viem, ze niektore kabliky z multiplexoru nebudu pouzite, kedze v tom gulatom konektore nebudu vsetky spojene. Aj ty si to tak mal zapojene?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...