mmartinkovic Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 to : Y2K, ved tak som to myslel. Citovat
jofo Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Původně zaslal: wojtěch tak včera jsem si to objednal zaplatil a dnes mi přišel mejl od ebay že byla aukce zrušena z důvodů porušení něčeho (bylo to francouzky tak mi to nějak tak přeložil google trans.) tak jsem zvědav co z toho bude.. No asikaj nic. Poziadaj dotycneho od ktoreho si to kupoval nech ti posle tracking number zasielky a ci to vobec odoslal. Ja by som pockal kym neuplynie doba dorucenia a ak to dovtedy nedostanes tak ak si to platil cez paypal tak na ebay stranke je taky formular kde napises co sa stalo a oni ti daju kontakt na predajcu. Zavolas mu a dohodnes sa. Ak nie tak napises zasek ze si sa neskontaktoval a oni by ti mali vartit peniaze na tvoj ucet. Trva to sice dlhsie ale aspon dostanes peniaze spat. Pravdepodobne to PSA zatrhla, lebo v skutocnosti by si nemal na ebay predavat falzifikaty a take ine fake. Citovat
tomyk Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Původně zaslal: jofo Původně zaslal: wojtěch tak včera jsem si to objednal zaplatil a dnes mi přišel mejl od ebay že byla aukce zrušena z důvodů porušení něčeho (bylo to francouzky tak mi to nějak tak přeložil google trans.) tak jsem zvědav co z toho bude.. No asikaj nic. Poziadaj dotycneho od ktoreho si to kupoval nech ti posle tracking number zasielky a ci to vobec odoslal. Ja by som pockal kym neuplynie doba dorucenia a ak to dovtedy nedostanes tak ak si to platil cez paypal tak na ebay stranke je taky formular kde napises co sa stalo a oni ti daju kontakt na predajcu. Zavolas mu a dohodnes sa. Ak nie tak napises zasek ze si sa neskontaktoval a oni by ti mali vartit peniaze na tvoj ucet. Trva to sice dlhsie ale aspon dostanes peniaze spat. Pravdepodobne to PSA zatrhla, lebo v skutocnosti by si nemal na ebay predavat falzifikaty a take ine fake. jojo, to bude nejspis z duvodu toho ze to je klon. Po ma takto sel v cesku Motordiag. Z toho si nic nedelej, zbozi ti prijde a kdyby ne umime to poresit mimo ebay a za levneji mnohdy Citovat
jofo Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Daj radu ako to poriesit mimo ebay. Nikdy nevies kedy sa to zide. Citovat
m.h09 Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Zdravím koupil jsem si diagnostiku a mám takovej dotaz nikde jsem to tady na fóru nenašel...Kde se dá zjistit jaký bych měl naměřit na P406 2.0HDI 80kw data tak aby to bylo vše v pořádku...nějak mě totiž zlobí motor Citovat
jofo Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 V chybovych hlaseniach nevypise diagnostika nic? A v com ta ten motor hneva. Citovat
m.h09 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 No prave ze nic...vcera mi to mi zacali na volno bech litat otacky a pk mi to chciplo nekdy se mi to tane kdyz je to studeny jindy kdyz je to zahraty a pak kdyz pripojim diagnostiku a mrknu se na chyb. Tak tam nic neni akorat kdyz se podivam na tlaky na vstrikah tak dva valce jsou v plusovejch hodnotach a dva v minusovejch a to mi prijde divny...a zase v zime mi to delalo to ze nekdy chytnul pri -7stupnih v pohode a pri -3 sem to nemoch natocit... Citovat
stranom Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Nazdar chlapi, tak uz ja mam lexiu. Vsetko som to naistaloval rozbehal a aktivoval. Napichol som sa na berlingo a dal diagnotiku a celkovy test. Potom zacalo robit diagnostiku, ale nic nevypisalo. Bolo tam asi 6 koloniek a pri kazdej vypisalo dialog NE a chyby --. Takze teraz neviem preco nic nevypisovalo. Kazdu kolonku robilo asi 1 az dve minuty. Robilo nieco, alebo nie? Co to znamena ten dialog NE?. A este nieco naco si program pita cislo VIN a potom este nejake dalsie cislo, zalezi na tom , alebo to je len aby sa nemiesal diagnostika po skonceni s inym vozidlom [upravil dne 9/6/10 stranom] Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 nevím je to podle roku po mne to chtelo DAM jen 4 čísla. jinak jsem diagnostikoval taky řj a tam je vypsáno absence či chyba,kde byla chyba vrátil jsem se o krok zpětně a diagnostikoval jsem jen třeba řj airbagu a tam je pak vypsáno chyby -závady,po opravě či uprave pak lze chybu vymazat Citovat
kodajz Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Taky už i já mám Lexii díky Tomykovi včera jsem se pokoušel připojit k bráchové P306 TD, rv 98, ale asi jsem něco dělal špatně, nešlo to úplně. Buď to auto je nepřipojitelné-nemá BSI (nevím) a nebo jsem byl už včera ospalý :-) No dneska večer budu zkoušet svého Partnera. Ano, po mě to chtělo taky jen kod DAM (vleze se do kolonky 5 čísel) a vůbec ne VIN :-( a ani nevím jak sehnat ke každému autu ten DAM [upravil dne 9/6/10 kodajz] Citovat
stranom Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 A co je to ten DAM cislo, ja som tam napisl vinko vozidla do vin a DAM som dal cislo 1 a pustilo ma to dalej, ale potom mi dignostikatika pri spusteni nic nezsitila, vsetko bolo, ze DIALOG ne a chyb dve pomlcky. Tak asi nekomunikovalo so ziadnou jednotkou. Citovat
Y2K Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Treba vybrat spravne vozidlo... Pri starsich modeloch (406) to chce VIN pri novsich (restyl) prave toto cislo, je napisane vacsinou na prednom tlmici v motore pripadne na dverach Inak ta diagnostika to pekne pise Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 DAM je velice důležitý mimo jiné i pro diagnostiku. Je to totiž kód data výroby auta. Nechá se zjistit u novějších modelů na štítku s huštěním, většinou jako šestimístné číslo, z kterého se nepoužijí poslední dvě číslice (to je kód místa výroby). Jinak se nechá zjistit v service boxu v charakteristikách po zadání VIN jako č. opr. Citovat
stranom Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 A je to DAM potrebne pre diagnostiku, alebo to nema ziaden vplyv pri robení diagnostiky? Citovat
Y2K Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Je potrebne, ked ho zadas, diag vie s akym autom ma tu cest a co ma robit Inak potom uz nie je na nic. Citovat
kodajz Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 jj brácha ma toho Pežota jako RESTYL takže to chtělo asi jen ten DAM. číslo jsem zjistil ze serviceboxu peugeot. Někde jsem se tu dočetl, že podle toho i zjistíš datum výroby auta. Já mám vyrobeno 3.9.2002 a prodáno 2.11.2002. Brácha má výrobu 1.12.1998 a prodáno 13.12.1998 :-) rychlovka. Citovat
stranom Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 A co je to cislo OPR to je to iste co DAM? Citovat
kodajz Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 tak to nevím co je opr. Normálně je to DAM a nebo ORGA a je to v serviceboxu v kolonce Č.APV/PR. Snad jsem to dobře napsal. Y2K: Pri starsich modeloch (406) to chce VIN pri novsich (restyl) prave toto cislo. a VIN už to nechce? Po mě to právě chtělo jen DAM a VIN už ne. Já jsem stejně nevěděl co je DAM a tak jsem si 4 čísla vymyslel a ono se mi to pak nechctělo spojit. Citovat
kodajz Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 otázka: Jde s tou Lexii potlačit funkci EGR. Kámoš má C4 GRAND Picasso a píše mu to sporadickou chybu EGR. Na VW jde pomocí VAG upravit egr aby se neotvíral. Jde to i u Citroenu? Citovat
filas1 Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 To si myslím že nepůjde, ani u VW ho nezavřeš úplně, proto se tam dávají záslepky pro EGR aby se vyřadil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.