shark734 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 neviete co znamena oznacenie V45 a V46? tu je V45 za dobru cenu http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CITROEN-PEUGEOT-LEXIA-3-V45-Proxia43-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a073ad38fQQitemZ180509922191QQptZMotorsQ5fAutomotiveQ5fTools#shId Citovat
wojtěch Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 ještě otázka jak je to z clem mám mu napsat ať to pošle s menší cenou?? vždycky jsem kupoval věci do 100 dolarů Citovat
jofo Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Wojtech. napis mu nech tam da nizsiu cenu. Potom nebude problem. Aspon kym to colnici namatkovo neotvoria. Nech tam este radsej napise este electronical part\'s sample. Citovat
Xantik Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Mám skromenj, dotaz. Jakou verzi máte porgramu PP2000??? Když nainstaluju verzi 21,14 a dám update v pohodě se dostanu na nějakou 21.58A. Když nainstaluju verzi programu 22.12, tak mi funguje bez problému dokud neudělám update, tam se nabízí verze 22.65B, ale odregistruje se to a nová registrace nelze udělat, protože to píše chybu ID produktu a nehodí to ani čísla potřebné k zadání do key generátoru. Citovat
mmartinkovic Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Nema niekto skusenost s diag na 605 ? co tam je a co sa s tym da. Dik Citovat
pistinko Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 vyhlasujem KONKURZ na niekoho kto mi rozbeha soft LEXIA a PP2000, ja uz kolabujem, odmena ista, ale cim skor prosim pricestujem je mi to uz jedno, aj do prahy cez vykend, inac som v Blave momentalne [upravil dne 1/6/10 pistinko] Citovat
Y2K Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 MOZNO som prisiel na to kde je problem.... Kedze to momentalne nejde ani mne nainstalovat a jediny rozdiel ktory je medzi mojim compom a tym na ktorom to ide.... Citovat
pistinko Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: Y2K MOZNO som prisiel na to kde je problem.... Kedze to momentalne nejde ani mne nainstalovat a jediny rozdiel ktory je medzi mojim compom a tym na ktorom to ide.... no daj som zvedavy, cez noc som zmenil snad vsetko co sa dalo, win na 2000, potom xp, a okolo toho snad vsetko Citovat
Y2K Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Prva vec, ktorou nie som si isty je suborovy system operacneho systemu, teda bolo by dobre skusit ci to ide na FAT pretoze mne to nejde nainstalovat na NTFS. Na compe na ktorom som to uspesne nainstaloval bola FATka. No a podstatnejsia vec, vie niekto na co sluzi tento subor razCodeRRDI.exe? Ide o to ze pred instalaciou sa ma spustit, no spadne, win vyhodi error a instalacia spadne ze prave tento subor nevykonal akusi kontrolu tak instalacia nemoze pokracovat. No aj tak sa mi podarilo nainstalovat PP2000 pomocou setup.exe (nie instPC.exe) a ci funguje odskusam ked bude kabel Zatial tolko moje postrehy Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Instalaci mám bez problémů. Souborový systém mám NTFS. Pokud se nemýlím, tak soubor razCodeRRDI.exe je notifikace a k té se dostaneš až po nainstalování ovladače na ACTII, při aktivaci. Ta se provádí po spuštění PP2000 s připojeným kabelem. Citovat
Y2K Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Ne ne....mne sa ten subor spusta pri instalacii po vybere jazyka...no a padne. Citovat
Y2K Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Jak z coho? Ved instalacka čo bola k tomu...aj keď teda mám ju na disku Citovat
Y2K Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Takze...instalovat sa da aj pomocou setup.exe a funguje to normalne. Tak sa mi to podarilo Pomocou instPC.exe sa mi to stale nedari nainstalovat EDIT: Tak uz ide aj instalacia pomocou instPC.exe, stacilo ozaj nainstalovat tie ovladace kabla, teda zrejme a instalovat z CD nie z disku! [upravil dne 2.6.2010 Y2K] Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Já to vždy instaluju z DVD. Zkusil jsem i tu výše uvedenou stáhnout. Udělal jsem si z toho DVD a šlo to bez problému, až do té doby než jsem provedl aktualizaci. Dopadlo to stejně, jak výše popisuje kolega. Háže chybu. Nejlepší na tom je, že nejde odinstalovat. Píše to že verze na CD je nižší než nainstalovaná a konec. To jsem jenom zkoušel na PC, takže mi to nevadí. Byl to jenom výzkum. Na noťasu používám původní. Citovat
Y2K Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 No jo...tak sme zasa asi vsetci o cosi mudrejsi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.