brixtr Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 (upraveno) Na tohle budou muset odpovědět větší experti než Já ale přijde mi to jako by ti nešla OBD zásuvka. .. mas možnost zkusit jinou dia nebo tvoji dia připojit na jiný auto? Upraveno 23. prosinec 2017 uživatelem brixtr Citovat
somira Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 koukal jsem jestli jsou piny očíslované ale nic tam není... tak nevím, který je ten č.16 kdyby to nefungovalo vůbec, tak to chápu ale v DIGTOOL to čtení závad to ukáže, tak nějaká komunikace běží.. ale v PEUGEOT PLANET 2000 není komunikace žádná... Nemám ani poblíž nějaké auto kdy bych zjistil jestli to tam bude fungovat a ani neznám nikoho na karlovarsku s diagnostikou.... potřebuji spárovat novou RT3 a jako na potvoru to nedám.... nechám to do rána s odpojenou baterkou odpočinout.... Citovat
baffy Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 Já ti nevím čéče ,neskúšal si iný vstup USB ? Citovat
somira Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 (upraveno) Tak jsem dnes zapojil baterku a udělal test... bohužel jako minule... změřil jsem napětí na pinu 16, je tam 12V zaráží mě, že při celkovém testu se zobrazí jen hledání BSI tady je krátké video. k testu používám stolní PC i NTB - na obou to je stejné připojil jsem do různých USB i jsem je v PC odebral a nově nainstaloval ... jo s autem jezdím normálně a vše funguje, jen to radio RT3 se furt vypíná z důvodu přehřátí, tak ho chci vyměnit ale nedokáži to nové spárovat s VIN VF3EB4HWB13122839 https://youtu.be/iFPN4UWvxxU Upraveno 24. prosinec 2017 uživatelem somira Citovat
brixtr Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 pak mě už jen napadá zkusit jinou verzi diagboxu i když je divný že ti to předtím šlo.. jak na pc tak v notebooku máš stejnou verzi předpokládám Citovat
somira Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 (upraveno) V PC mám 7,49 v NTB mám 7,44 obojí používám jen na diagnostiku... nic jiného tam nainstalovaného nemám... nestahují se žádné aktualizace, nemám je připojené na net.... naposledy jsem diagnostiku bez problému používal v říjnu po používání ve čtvrtek večer jsem v pátek ráno měl baterku v autě úplně vybitou Upraveno 24. prosinec 2017 uživatelem somira Citovat
HonzaZ Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 Máš správně zvoleno vozidlo? 807 pokud vím může být CAN-VAN nebo full CAN. Citovat
somira Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 zvolil jsem jako vždy tu horní volbu... dolní je CAN... Citovat
HonzaZ Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 Nevím jakou máš 807. Já jenom podle toho videa že by to mohlo být špatnou volbou vozidla. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 Ještě to zkus číst v Lexii jako C8. Občas se mi stane že C8 nepřečtu a čtu ji pak jako P807. Citovat
HonzaZ Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 Tak to máš opravdu starší VAN. Tak jedině zkusit na jiném autě. Citovat
LadesFCB Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 Zdravím, poprosil bych Vás zkušenější o radu. Koupil jsem si z Aliexpressu Diagnostiku Lexia 3. při instalaci do mého notebooku s Windows XP SP2 vše šlo v pohodě až do verze 7.57 (ta byla jako poslední nainstalována v pohodě). Bohužel další verze 7.57-7.58 , 7.58-7.62 , 7.62-7.66 jsem nemohl z přiloženého CD spustit, takže jsem je stáhl jinde (uloz.to, francouzské stránky apod.) a po poslední aktualizaci na verzi 7.66 mi program najednou napsal: "objevila se chyba - restartovat přístroj....." asi 5 hodin jsem loudil po českých a francouzských stránkách a zjistil jsem že jsem verze od scary01 a ještě jednoho a ty když spolu spojím tak to nefunguje.. už jsem se smířil s tím, že to budu muset dělat uplně od znova, ale je možnost někde stáhnout všechyn verze až po 7.83 které by fungovali... at hledám jak hledám tak furt je někde problém... případně potřebuju to pouze na Citroena C5 I a Xantii I (bude stačit verze 7.57 nebo jsou ty novejsi v necem lepsí) ?? díki za rady Citovat
brixtr Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 Mám Citroen C5 I a stačí bohatě verze 6.01. ferinko2 a baffy ohodnotil 2 Citovat
baffy Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 Problém s pripojením ,ak už všetky možnosti zlyhali môže spôsobiť špatný interfejs. Mám osobnú skúsenosť s tým že raz to šlapalo v pohode a potom ani ťuk. Skús otvoriť tú krabičku a pozri si poriadne pripájací konektor od kábla. Tý šmejdi čínsky už šetria na všetkom a potom to môže vypadať tak ako u mňa. viď foto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.