Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no hej ,bud lexia alebo delphi ,kombinovat to nejde softom 

cenovo to vychada cca stejne jak delphi tak lexia 

soft od delphi bez kabelu je bezcenny ,stiahnes z netu rozne verzie takze tu uspora nebude 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte chcem si kupit PP2000 z ebay alebo aliexpresu potrebujem to hlavne na moj pug 306 hdi r.v. 2000 ale urcite by som s tym robil rad aj ine auta tu v okoli 
otazka znie ze aktualna je verzia Diagbox V7.83 Lexia3 

je este stale dost dobra aj na starsie auta ? Ma nejake vyrazne nevyhody oproti starym verziam ?
Dakujem za odpovede :)

Odesláno

Na Peugeot r.v. 2000 , ti netreba vobec ani Diagbox...staci PPO...

Diagbox   max v 5.xx... ak si budes tento topic pekne pomali citat,

urcite tu najdes odpovede na tvoje dalsie otazky....

Odesláno

dakujem ked bude cas urcite precitam len moje auto znova blbne a rad by som bol keby mam doma tu diagnostiku takze ked objednam hore uvedenu verziu nic nepokazim ? Budem mat diagbox aj na nove auta a aj PP2000 na starsie a teda aj moju 306 ? 

Odesláno

to smrdi nejakym zadrhelom :D
budem koli tomu kupvoat notebook ktory bude z ruky ale budu 3x splnat minimalne poziadavky a bude mat win7 32 bit co som cital tak by problem byt nemal alebo ? 

Odesláno (upraveno)

.....alebo? Podľa toho ake CD so softom ti pošle číňan.:roker

A nechápem načo iný noťas....vytvor partíciu disku a nainštaluj W7 32bit

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno (upraveno)

ahoj  , mam interface 921815 C  , s PSA interface checker mi rekl ze mam V 4.3.2   Actia  03.01.14  ale driver tam na to neni  - APLLI software  , nemohl by me nekdo poslat V 4.3.2  Aplli software  je  umistena APPLIC LEXIA MAJAPPCOM APLLI software  ,  nevim jestli to vubec pomuze ale diagnostika mi nejde  7.58 mam nainstalovano co je maximum na tento interface 4 .3.2 , pomohl by me s tim nekdo , napiste mi poslu valm email nebo mi to poslete primo na   rudolfsindelar AT  BK  dot  RU 

Upraveno uživatelem Rudolf163
Odesláno
On 2/5/2017 at 9:17 PM, Vlado81 said:

DiagBox v7.02 => Lexia Softwae Version= 500.46 & Lexia Interface Firmware = 4.3.0
DiagBox v7.57 => Lexia Softwae Version= 500.66 & Lexia Interface Firmware = 4.3.2
DiagBox v7.58 => Lexia Softwae Version= 500.66 & Lexia Interface Firmware = 4.3.2
DiagBox v7.62 => Lexia Softwae Version= 500.68 & Lexia Interface Firmware = 4.3.3
DiagBox v7.66 => Lexia Softwae Version= 500.68 & Lexia Interface Firmware = 4.3.3 (.NET 3.5 is needed)
DiagBox v7.74 => Lexia Softwae Version= 500.70 & Lexia Interface Firmware = 4.3.3 (.NET 3.5 is needed, run as Administrator or XP compatibility)
DiagBox v7.76 => Lexia Softwae Version= 500.71 & Lexia Interface Firmware = 4.3.3 (.NET 3.5 is needed, run as Administrator or XP compatibility)
DiagBox v7.77 => Lexia Softwae Version= 500.71 & Lexia Interface Firmware = 4.3.3 (.NET 3.5 is needed, run as Administrator or XP compatibility)

Odesláno

Nevím, ale nemáš spíš špatně nainstalováno, resp. špatnou aktivaci? Ještě se mi při instalaci DB nestalo, že by se automaticky nenainstaloval driver pro kabel. Firmware se automaticky aktualizuje podle verze DB až do verze FW 4.3.3. Od verze DB (tuším) 7.82 se musí FW 4.3.4 nainstalovat ručně. To platí pro full chip verzi kabelu.

Odesláno

Tiež som sa zamýšľal nad tým,prečo potrebuje firmware 4.3.2 ,keď mu iterfacechecker  ukazuje , že ho tam má.

Ale keď chce,čo človek neurobí pre svojho blížneho...

Odesláno

ahoj , mohl by me nekdo pomoci s Lexiji 3 je to report na mym stojicim nejezdicim aute , zrejme klustr ukazuje mraz  , protoze prestalo jezdit pri jednom zimnim startu -20 C   , poradi mi nekdo co s tim  ??  

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mohl by mi prosím někdo poradit. Koupil jsem tuhle diagnostiku http://s.aliexpress.com/J3Aj6fmu. Nainstaluju, potom upgrade az do verze 7.57. Nevim proč ale upgrade 7.57 to 7.58 mi nejde na win7 32 spustit. V ovladačích po připojení interface vidím, ale po připojení k autu píše u vseho, že nelze spojit, nebo něco takového. Nevíte někdo kde by mohla být chyba? Ve spodni liste mam ikonku sim aplocation a ta je pořád červená.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...