Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

mas cinu?

ak mas 

tak napoj to este raz  cez 807 (nie 807 can)  a klucik v zapalovani otoc az ked budes v Pp 2000  az ked ti tam naskoci tabulka skontrolovat ci je vsetko pozapajane a zapnute zapalovanie malo by ta to automaticky pustit dalej 

v menu diaboxu nezapinaj klucik

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Pokud je vše v pořádku, nezáleží vůbec na tom, zda je klíček zapnut dříve. Vyzkoušej to na jiném autě. Pokud to nepojede ani na něm, tak může být problém v kabelu, konkrétně v kulatém konektoru anebo je opravdu vadný ten multiplexor (krabička). Nikdy dříve ti ta dia nefungovala, nebo přestala fungovat? 

Odesláno (upraveno)

jěště nikdy nefungovala mám ji doma tak půl roku a ted jsem to chtěl zprovoznit.Kulatý konektor to nemá,má to obd 2 .

Necituj přímo předchozí příspěvky, díky.

Upraveno uživatelem elton
Odesláno
Před hodinou, krtek 2 napsal:

mas cinu?

ak mas 

tak napoj to este raz  cez 807 (nie 807 can)  a klucik v zapalovani otoc az ked budes v Pp 2000  az ked ti tam naskoci tabulka skontrolovat ci je vsetko pozapajane a zapnute zapalovanie malo by ta to automaticky pustit dalej 

v menu diaboxu nezapinaj klucik

tak jsem to zkusil a stále nic. krabička zacvaká a napíše že počítač neodpověděl!

Odesláno (upraveno)

Otvor dekel a pozri si pripájací konektor. 100% bude odlepený od plošáku :papa

A vypadať to bude asi takto 

20160603_193956.jpg

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno

Ahoj,tak jsem dne zkoušel jiné auta.

307 r.v 2003 a 207 r.v 2008

307 také nekomunikuje. to jsem stím počítal jelikož nemám plně osazenou desku.

207 jsem načetl,takže krabičku asi mohu vyloučit že je špatná.

proč mi to ale nemluví s mojí 807? vždit by měl bejt problém snad jen s některými 307 a C5.

Odesláno (upraveno)

OK, je to ten levnější kabel neosazený plně. Je na kabelu mezi OBD konektorem a krabičkou ještě kulatý spojovací konektor? Nemáš dobře dosazený konektor Canon na krabičce

Upraveno uživatelem HonzaZ
Odesláno

když zvolím 807 (ne can) tak se dostanu do pp2000

a když dám 807 can tak se dostanu do diabox a pp2000

instalaci už jsem snad 10x přeinstalovával i na novou instalaci w7

Odesláno

Skús nám ešte napísať akú verziu diagboxu tam máš nainštalovanú a cez interface checker pozri aká je verzia kábla. Ak máš nainštalovanú sedmičku a Béčkový kábel ,je možné že je takýto výsledok.Teda ak ten konektor na tom plošáku je ozaj v poriadku.

Odesláno

Na konektor jsem koukal a vypadá v pořádku.

Mám diabox nainstalovaný na dvou pc.Na jednom 7.02 to je na xp a druhém 7.66 to je w7.

Ten kabel jsem taky už kontroloval, je C   4.3.2.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...