Přejít na obsah

čondr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    vysočina
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

čondr's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny na foru. Mám takový problém s motorem 2.0 hdi 110 kW RHE r.v 2011 v autě Peugeot 5008.auto koupeno před 3 měsíci údajně s vadnými vstriky. Po studeném startu auto kulhalo a smrad po nespalene naftě.kontrola vstřiku na přepady. Špatné. Výměna za nové a situace studeneho startu stajna. Napadlo mě jestli nejsou hozené rozvody. Demontáž hadice sání od plastové trubky k chladiči,minimum oleje,skoro řekl bych nic. Následně sundána hadice od té samé plastové trubky tam co se rozbocuje mimo ic a jde na klapky. Hadice plná oleje!!! V rozbočení na plastové trubce není díra! Prosí o info jak jsou nastavené klapky při studem startu? Jestli jde vzduch do motoru Přes Ic nebo mimo. Napadlo mě jestli má při studem startu motor sát vzduch mimo IC tak by motor neměl dostatek vzduchu ( žádný) Předem děkuji za odpověď.
  2. čondr

    automatická světla

    Já to denní svícení nemohu nějak zprovoznit. V BSI mám nastavené denní světla integrovaná v hlavním světle. Automatické zapínání denních světel a denní světla a parkovací světla současné. Nemohu to zprovoznit. Měnil jsem také multifunkční displej. Když jsem v BSI povolil aktivaci denních světel přes multifunkční dispej a následně je přes displej aktivoval tak po nastartování v poloze 0 všechno blikalo. Pak se mi to nějak povedlo rozhodit ale zase nefungovala nabídka nastavení vozidla na displeji.Tak jsem na servis boxu našel konfiguraci displeje a metrixu které jsem podle toho změnil.Nabídka nastavení vozidla už zase funguje na displeji,ale nemohu rozhodit to denní svícení. Můžete mi prosím poradit s se správnou konfiguraci.
  3. čondr

    automatická světla

    Ahoj, může mi někdo prosím vysvětlit jak vlastně funguje denní svícení a automatické zapínání světel? Denní světla mají svítit když je páčka v poloze 0? Nebo když je v poloze AUTO sviti ve dne denní svícení a při nižší intenzitě světla se denní světla vypnou a přepne se to na potkávací světla? Předem děkuji za uvedení do obrazu.
  4. čondr

    Peugeot 5008 display nad radiem

    Ahoj,tak jsem to nějak nakonfigurovat,ale zase mi přestalo svítit denní svícení po nastartování. Když v konfiguraci displeje povolím aktivaci denního svícení přes displej a následně to přes displej aktivují tak po nastartování denní světla a parkovacky a ostatní osvětlení v autě bliká. V bsi mám nastaveno automatické zapínání denního svícení a i současné rozsvícení parkovacích světel. Teď vůbec nevím proč to nechce svítit.
  5. čondr

    Peugeot 5008 display nad radiem

    Je to nějak složité?konfiguruje kde? V BSI?Diagnostiku mám k dispozici.,ale nevím co a kde nastavit.
  6. čondr

    Peugeot 5008 display nad radiem

    Tak mam displej jiný a nemohu se přes něj dostat do nastavení auta. Ten nečitelný umožnil vstup do (define the vehycle parametrs) a teď mi to nejde. Je ten řàdek jakoby na půl nečitelny. Lze nějak povolit přístup? V konfiguraci BSI? Nebo kde? Předem moc děkuji za radu.
  7. Ahoj všichni,mám problém s displejem nad radiem.cca po půl hodině provozu je nečitelný. Lze ten displej nějak opravit,nebo se musí vyměnit? Při výměně se nějak konfiguruje nebo si nečte vše sám?. Prosím o radu nebo nějaký odkaz kde už to někdo řešil. Předem děkuji.
  8. omlouvám se citovat nebudu:-) No tak to buse asi hledání,jedíně nejaké schéma,jaký je to pin na bsi:-(
  9. ano svítí. zelenožlutý je samostatný a na druhý pin vedou dva myslím že oranžový a béžový ale nejsem si momentálně jist.
  10. ak jsem zkontroloval kapalinu a diagnostikou hladinu(je ok) závada esp asi vyřešena,dělá to hlavní spínač brzdy a někdy má zpomalenou reakci dle diagnostiky. hláška zatažená ruční brzda a červená kontrolka svítí stála.v měřených hodnotách v jednotce motoru hlásí aktivní,přičemž je odbržděno. Ke spínačí má jít nějaké napětí? jsou tam dva piny a na jeden vedou dva dráty. nějaká rada prosím kde hledat,nebo jestli se dá nějak v bsi vypnout hlášení o zatažení ruční brzdy.Vůbec se s tím nedá jezdit,stále to pípá.Předem děkuji za každou radu.
  11. Zdravím,mám problém s mojí 807 2,2 HDI po týdnu stání se mi po nastartování a rozjetí rosvíti kontrolka zatažené ruční brzdy a kontrolka ESP s hláškou zatažená ruční brzda a chyba ESP ASR. u ruční brzdy jsem konektor odpojil a zkoušel i propojit ale kontrolka stále svítí. Konroloval jsem diagnostikou a jediná závada kterou jsem našel,byla ESP něco jako že chybí signál od snímače brzdového švětla. snímače jsem odzkoušel diagnostikou a oba se tvářil jako sešlápnuté. nemá prosím někdo zkušenost s těmito problémy, předem děkuji za každou radu.
  12. čondr

    Diagnostika lexia

    Dráty také proměřeny dle http://blog.uobdii.com/connection-diagram-between-obd-plug-and-lexia-pcb-connector/
  13. čondr

    Diagnostika lexia

    nemůže mi neco chybět nainstalované v pc pro správnou funkci diaboxu?
  14. čondr

    Diagnostika lexia

    verzi 5.xx nemám:-(
  15. čondr

    Diagnostika lexia

    Na konektor jsem koukal a vypadá v pořádku. Mám diabox nainstalovaný na dvou pc.Na jednom 7.02 to je na xp a druhém 7.66 to je w7. Ten kabel jsem taky už kontroloval, je C 4.3.2.
×
×
  • Vytvořit...