Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

image-0-02-01-f4ec94ad6c78bb9319df8adf9527f9109959da36131edf30b1f2a631cb4f004b-V.jpgahoj mám takový problém diag mám od března fungovala pak zničeho nic přestala i po přeinstalování pc furt nejde závada se projevuje tak že program naběhne vše ok ale jakmile chci spojit s autem tak ho sama nenačte a po zadaní vin ručně atd tak nič nenačte jen že nejsou spojený jednotky diag byla zkoušena ve dvou autech a nic tak že kdyby měl nikdo čas v Praze kdo by se na to se mnou podíval byl bych rád 

Upraveno uživatelem zipan
Odesláno

Ahoj, môže my niekto poradiť či ak kúpim túto diagnostiku

https://www.aliexpress.com/item/New-Original-Lexia-3-PP2000-Diagbox-7-65-Full-Chip-921815C-Lexia3-Citroen-Peugeot-Diagnostic-Tool/32520985133.html?spm=2114.13010608.0.0.Y5EBVi

budem môcť nastaviť výmenu DPF a doplnenie aditíva ? Tiež má BT rozhranie, to znamená že by mohla fungovať s aplikáciou v tablete alebo to je na komunikáciu s PC ?

Ďakujem.

Odesláno

jasne, cinan tam kludne napise ze to ma aj vodotrysk, vsak biznis je biznis.

zabudni na bluetooth, tablet apod, budes rad ked to rozchodis na pocitaci

k odpovedi, ano ked mas funkcnu diagnostiku tak FAP/aditivum nastavis

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je to 12 palcový tablet s Windows 10 64bit, tam se mi to nepovedlo nainstalovat, pořád to hlásilo při aktivaci "error 0", bohužel jsem nepřišel na to jak to zprovoznit. Vím, že plno uživatelů nedoporučuje instalovat na win 10 64bit proto, že nefunguje lexia (PP2000), ale mě stačí jen samotný diagbox. Na stolním PC se mi instalace na win 10 64bit povedla bez problémů, ale ten si nepřenesu do auta :D Pak jsem zkoušel virtuál na tabletu s win xp tam je to v pohodě, jen se mi to zdálo dost pomalé načítaní, i celý OS, tak teď zkouším Win 7.

Odesláno (upraveno)

Vo virtuale je všetko spomalené na 50% :(

Verzia diagboxu je aká???

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

Verze Diagboxu kterou instaluji je 7.02.

Tuhle verzi jsem nainstaloval bez problémů i na win 10 64bit na stolním PC, nechápu ale proč v 7 32bit virtual se zobrazí jen kus obrazovky. Zkoušel jsem nainstalovat znovu win 7 + jsem spustil instalaci diagboxu jako správce, ale to samé, diagbox vypadá jakoby se spustil normálně ale jde vidět jen kousek viz předešlý příspěvek s printscreenem.

Odesláno (upraveno)

kasli na ten virtual jak pise ferinko je to zabrzdene ,tiez mi to davalo male okno ale nie az take male jak tebe a aby som videl celu plochu PP200 tak som musel ponizit grafiku rozlisenie  a cez toto diagnostikovat je otrava spomalene co trva normalne 1 sekundu na mojom virtual trvalo aj dve minuty viem asi som tomu nedal dost pameti pri instalacii virtualu 

obratom som to odinstaloval a nikdy viac ,zozen si druhy ntb(staci ti nejaka plecka za 50 euri baterku kupis u cinana za 20 euri) daj do neho W7 32 bit a bude pohoda tak to mam ja 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Rozdeliť disk a nainstalovat W7,alebo XP na novú partíciu..........najjednoduchšie riešenie....ani druhý noťas nepotrebuješ

Odesláno

Zapojim sa do debaty,  zaujíma ma a isto nie som sám aký je rozdiel vo full chip diagnostike a bezne dostupnej o 25 lacnejšej bavíme sa o čine, ide mini rozdiely v praxi. Napríklad aktivujem bez full chip tempomat...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám instalovat verziu Diagbox 7.65 alebo je aj novsia a lepsia ? Ak ano moze poskytne ju niekto ? Alebo odkaz kde ju stiahnem. A aký OS bude najlepsi ? XP, win7, 32 ci 64 bit ? Dakujem za pomoc :)

Odesláno

Čo by malo byť na novšej verzii lepšie? Akurát to že,má najnovšie modely vozidiel.

A na tvoje auto by postačovala aj verzia 5.XX.

7.65 môžeš inštalovať na XP aj W7...........32bit!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Myslel som ze ak by bola stabilnejsia alebo rychlejsia :) novsie modely nepotrebujem, to je pravda.

Na disku mam verziu 7.01, ta sa ma aktivovat a upgradovat ale aktivacia zlyha. Na druhom PC ani instalacia sa nedokonci. Skusam to vo virtual XP. Moze niekto poradit ako dalej ?

Odesláno (upraveno)

cinani pisu diabox jedine W7 32 bit

PP 2000-jedine Xp 32 bit 

ale ak to niekomu funguje aj aj hadat sa nebudem 

PP2000 and lexia softare only be installed in XP system 32 bit, Diagbox software only be installed  in win 7 system 32 bit.

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno
před 12 hodinami, Azza napsal:

Myslel som ze ak by bola stabilnejsia alebo rychlejsia :) novsie modely nepotrebujem, to je pravda.

Na disku mam verziu 7.01, ta sa ma aktivovat a upgradovat ale aktivacia zlyha. Na druhom PC ani instalacia sa nedokonci. Skusam to vo virtual XP. Moze niekto poradit ako dalej ?

Daj to na W7....A žiaden virtual,tam to bude robiť problemy asi vždy......a je to pomalé. Ked už tak si rozdeľ disk,nainštaluj čisté W7 a maš to v cajku.

Aktivácia ti zlyhá kedy? Postupuješ podľa návodu?

Odesláno

Keď zadam meno, píše že aktivácia zlyhala a produk je nutné aktivovať pri ďalšej instalacii. Mal som v úmysle dať win7 32 bit, kúpil som na to lenovo thinkpad edge ale po inštalácií už nenabehne, asi to má kontrolu licencie v biose alebo tak...to som ešte nezistil. PP2000 som neskúšal, myslel som že najskôr treba aktivovať diagbox, pôjdem to skúsiť.

Odoslané z Nexus 5 pomocou Tapatalku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...