Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sice mi to trvalo skoro celý den ,ale nakonec jsem na to přišel.Error v patchi mi to psalo protože,jsem měl otevřenej program s diagboxem.když jsem ho zavřel a zkopíroval patch a otevřel ho tak to bylo OK,potom sem se nemohl dostat přes přihlášení.Po zadání 32 místneho kodu a profilu mi to zase bud psalo chybu nebo že Lexia nemůže načíst data.

Nakonec jsem si pustil návod na youtube

a uplně bez problemů nainstaloval

Odesláno
před 7 hodinami, loki napsal:

T

ak sice mi to trvalo skoro celý den ,ale nakonec jsem na to přišel.Error v patchi mi to psalo protože,jsem měl otevřenej program s diagboxem.když jsem ho zavřel a zkopíroval patch a otevřel ho tak to bylo OK,potom sem se nemohl dostat přes přihlášení.Po zadání 32 místneho kodu a profilu mi to zase bud psalo chybu nebo že Lexia nemůže načíst data.

Aku verziu Diagboxu si stiahol? a odkade?

Odesláno (upraveno)

Ďakujem.

A vedel by niekto poradiť? Mám nainštalované. DB 6.01. Na c4 r.v.2008 funguje v plnom rozsahu. Avšak Lexia v DB 6.01 nie je funkčná ani na c4, r.v.2008 ani na C3 r.v.2004. Nainštalovaná je, aj vozidlá identifikuje ( VIN ) ale to je všetko. S RJ vozidiel už nevie komunikovať. Kde by mohla byť chyba?

db6 c4 lexia.jpg

db6 c4.jpg

diag.jpg

ident.jpg

kabel.jpg

win.jpg

Upraveno uživatelem dubravap
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...