Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

inak auto som mal napojene aj  na uni delfi a tam som videl korekcie vstrekovacov tlak turba atd takze v aute asi problem nebude

bolo to napichnute sice polroka dozadu ale neverim ze probem je tu

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

Honza ano idem dalej a napise to ze nekomunikuje ,a zabudol som ked idem cez diagtool tak sa to nespoji vobec s nicim

PP2000  v momente ked nacitava pocitace fajn ide to rychlo vsetko pekne nacitava ale v momente ked dojde na rj  motora tak sa to zastavi a treba dlho cakat  potom cvakne rele v prevodniku a vypise to  nezname objednavacie cislo

taktiez ked volim rj osobitne cez motor/prevodovka - diezel -RHZ bosch EDC... vypise ze nekomunikuje

jedine co mi ukaze rj motora je polozka nahradne diely (tusim) tak mi napise jej oznacenie snad sa vyjadrujem zrozumitelne

Odesláno

Diagtool nefunguje, to je známá věc, musel by jsi mít připojení na Peugeot server. Takže, když se vám takto projevuje ŘJ motoru, máte nějaký problém asi s kabelem. Zkontrolujte kontakty na kulatém propojovacím konektoru od OBD zásuvky. Nebo můžete mít problém v kontaktu na OBD zásuvce. Zkoušeli jste to na jiném autě?

Odesláno

Ja som to skúšal už na vuacerých autách a vždy bez problémov, vyskúšané už 3 komplet káble, aj pozamieňané. Kábel k OBD som premeriaval a je fajn. Nakoniec mi to vyšlo tak, že to bude zásuvka v aute, lenže mal som tu rozobratú, káble som skúšal zatlačiť, ale aj tak...miestami mi pri natočení kábla kontrolovalo všetky jednotky, aj tie čo nemám. Žeby to kontrolovalo, kvôli tomu, že v tom momente bol všade dobrý kontakt? Lenže skúšal som to veľakrát, no vždy nakoniec RJ motora nekomunikovala. Napojil som to aj na inú 406 a bez problémov. Takže predsa som potom myslel, že bude problém u mňa v aute...Ale krtek tu má podobný problém, tak kto vie, či to nebude rovnaká chyba

Odesláno (upraveno)

parada, kabel som rozobral piny prezvonil ok akurat ten konektor na plosaku na pinoch  tam dobre nesedel bol vyklopeny toto som dal do poriadku tak uvidim aktualizoval som to na veriu 7.44

Odesláno

jj napisem ja by to skusil hned ale v ntb je baterka ko takze len cez adapter mozem a musim ku kamosovi na garaz i ked nerad to skusam bez baterky trochu risk no ,najskor zajtra 

Odesláno (upraveno)

chlapi mozem vas poprosit?  rozobral som OBD zastrcku a na jednom pine nemam kabel ide o pin 4 ,zistil som ze je to kostriaci kabel prezvonil by niekto ten pin co mu dia funguje? ci ten kabel tam ma byt alebo nema

horna rada stvrty pin z lava

post-22924-0-92300600-1457243544_thumb.j

a merajte na opacnej strane kablu na tomto kenektore ci je napojeny na niektory z tychto pinov

post-22924-0-80351500-1457243631_thumb.j

Odesláno

tak uz to ide ja somar som nestiahol obsah cd na pevny disk  prisiel som na to nahodou ze cd ostalo v mechanike a cez test jednotlivych pocitacov sa to uz spojilo s RJ motora

ked cd vyberiem opet sa nespoji s Rj motora 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...