misho.1709 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Tak sme dvaja, som zvedavy, cim to nakoniec bude Citovat
krtek 2 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 (upraveno) inak auto som mal napojene aj na uni delfi a tam som videl korekcie vstrekovacov tlak turba atd takze v aute asi problem nebude bolo to napichnute sice polroka dozadu ale neverim ze probem je tu Upraveno 5. březen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
HonzaZ Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 No, a když to napíše neznámé obj. č., tak pokračuješ dále? To se občas stává, ale jde pokračovat dále. Citovat
krtek 2 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 (upraveno) Honza ano idem dalej a napise to ze nekomunikuje ,a zabudol som ked idem cez diagtool tak sa to nespoji vobec s nicim PP2000 v momente ked nacitava pocitace fajn ide to rychlo vsetko pekne nacitava ale v momente ked dojde na rj motora tak sa to zastavi a treba dlho cakat potom cvakne rele v prevodniku a vypise to nezname objednavacie cislo taktiez ked volim rj osobitne cez motor/prevodovka - diezel -RHZ bosch EDC... vypise ze nekomunikuje jedine co mi ukaze rj motora je polozka nahradne diely (tusim) tak mi napise jej oznacenie snad sa vyjadrujem zrozumitelne Upraveno 5. březen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
HonzaZ Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Diagtool nefunguje, to je známá věc, musel by jsi mít připojení na Peugeot server. Takže, když se vám takto projevuje ŘJ motoru, máte nějaký problém asi s kabelem. Zkontrolujte kontakty na kulatém propojovacím konektoru od OBD zásuvky. Nebo můžete mít problém v kontaktu na OBD zásuvce. Zkoušeli jste to na jiném autě? Citovat
misho.1709 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Ja som to skúšal už na vuacerých autách a vždy bez problémov, vyskúšané už 3 komplet káble, aj pozamieňané. Kábel k OBD som premeriaval a je fajn. Nakoniec mi to vyšlo tak, že to bude zásuvka v aute, lenže mal som tu rozobratú, káble som skúšal zatlačiť, ale aj tak...miestami mi pri natočení kábla kontrolovalo všetky jednotky, aj tie čo nemám. Žeby to kontrolovalo, kvôli tomu, že v tom momente bol všade dobrý kontakt? Lenže skúšal som to veľakrát, no vždy nakoniec RJ motora nekomunikovala. Napojil som to aj na inú 406 a bez problémov. Takže predsa som potom myslel, že bude problém u mňa v aute...Ale krtek tu má podobný problém, tak kto vie, či to nebude rovnaká chyba Citovat
HonzaZ Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Tak ty budeš asi mít problém v autě, ale krtek psal, že mu to na jinou dia (snad univerzální) fungovalo. Citovat
misho.1709 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 (upraveno) Ja som to na nejakej uni diagnostike neskúšal, možno by to šlo aj mne...zatiaľ to sú len dohady Upraveno 5. březen 2016 uživatelem misho.1709 Citovat
krtek 2 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 bola to delfi napichoval ma kolega co robi mechanika sedel som vedla neho v aute takze 100 percent to slo Citovat
HonzaZ Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Takže u tebe bych hledal problém v kabelu, nebo SW. Citovat
krtek 2 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 (upraveno) parada, kabel som rozobral piny prezvonil ok akurat ten konektor na plosaku na pinoch tam dobre nesedel bol vyklopeny toto som dal do poriadku tak uvidim aktualizoval som to na veriu 7.44 Upraveno 5. březen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 jj napisem ja by to skusil hned ale v ntb je baterka ko takze len cez adapter mozem a musim ku kamosovi na garaz i ked nerad to skusam bez baterky trochu risk no ,najskor zajtra Citovat
krtek 2 Odesláno 6. březen 2016 Odesláno 6. březen 2016 (upraveno) chlapi mozem vas poprosit? rozobral som OBD zastrcku a na jednom pine nemam kabel ide o pin 4 ,zistil som ze je to kostriaci kabel prezvonil by niekto ten pin co mu dia funguje? ci ten kabel tam ma byt alebo nema horna rada stvrty pin z lava a merajte na opacnej strane kablu na tomto kenektore ci je napojeny na niektory z tychto pinov Upraveno 6. březen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 tak uz to ide ja somar som nestiahol obsah cd na pevny disk prisiel som na to nahodou ze cd ostalo v mechanike a cez test jednotlivych pocitacov sa to uz spojilo s RJ motora ked cd vyberiem opet sa nespoji s Rj motora Citovat
foxo Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 ja diagnostikujem bez CD. CD resp. DVD mi posluzilo iba na instalaciu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.