Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale nainstalováno to bylo normálně :myslim a dokonce se to spustilo-jenom nefungovalo připojení k autu

edit už jenom 20 stránek a mám to celý :D

[upravil dne 12/5/14 15:28 od Gabriel 307]

Odesláno

No právě ... jenom nefungovalo připojení k autu ...

Max. Win7 32bit umí prý jen DiagBox 7 (kvůli komunikaci s rozhraním).

[upravil dne 12/5/14 14:38 od Leo]

Odesláno
No právě ... jenom nefungovalo připojení k autu ...

Max. Win7 32bit umí prý jen DiagBox 7 (kvůli komunikaci s rozhraním).

[upravil dne 12/5/14 14:38 od Leo]

beru to na Slovensko-tam se s tím poperu,pro dnešek vše odinstalováno a možná zítra jedeme ve virtuálu :papa

edit : od které verze podporuje-funguje DB na W7? :myslim

[upravil dne 12/5/14 23:20 od Gabriel 307]

Odesláno

B-čkovej ti nejspíš na DB 7.xx nepojede, ale můžeš to zkusit nainstalovat a uvidíš. Jenom musíš při spouštění PP2000, nebo Lexie po hlášce, že není připojen kabel, vytáhnout a zasunout USB konektor z PC. Pak potvrdit a mohlo by to jet. Chce to prostě vyzkoušet. Verze 7.xx je instalačně podstatně jednodušší než předchozí verze 5.xx nebo 6.xx. Nemusí se dělat různé patche.

Odesláno

tak hotovo :super na W7 Ultimate 32bit nainstalován DIAGBOX 7.02 verze kabelu B všechno funguje -otestováno v autě :super mám ještě PP2000 ve virtualu (XP)zatím netestováno(volala manželka -jeli jsme na kontrolu s prckem),ale prubnu to ;)

Odesláno

Vazeni diskutujici, jsem zde poprve, zatim jsem toto vlakno neprosel cele, pokud je muj dotaz jiz zodpovezen, tak staci odpovedet ze ano, pokusim se dohledat.

Kamarad me pozadal o aktualizaci Lexie 3 a Peugeot Planet na novejsi verzi, ty jeho jsou uz tak 2 roky stare.

Jak to tak zatim procitam, neni mi jasne, jestli je Diagbox zcela jiny software nez Lexia 3, nebo je to jeji nastupce, nebo to same ale jiz pod novym nazvem.

Pokud totiz hledam novou verzi Lexie 3, tak to nejak splyva a je mozno stahnout prave ten Diagbox verze 7.x. a dokonce je u toho uvedeno vcetne PP2000, coz je predpokladam i Peugeot Planet. Uz to mam stazene, je to komplet offline verze + dalsi update, ale nez to zkusim zatim nanecisto rozbehnout, chtel bych mit jasno.

Dale jsem dohledal, ze je dobre overit verzi firmware interfejsu diagnostiky, C by melo s novym Diagboxem fungovat, ale pise se zde ze to jde i s B.

Dale se nekde pise, ze pokud se pripoji nova verze Diagboxu, automaticky se aktivuje/dekativuje cast firmware, tak aby fungoval s novou verzi, po pripojeni ke stare Lexii se to zase vrati zpet. To mi nedava moc smysl, proc by se nekdo vracel ke staremu softu, kdyz by mu fungoval ten novy Diagbox.

Dekuji za pripadne reakce.

Odesláno

- V DiagBoxu 7 je obsažena jak Lexia tak PP2000 a ještě další program (DiagBox) pro novější auta.

- Znám C se kterým se DiagBox 7 nepodařilo rozchodit. Chce to asi vyzkoušet.

- Ke starému softu se někdo vrátí právě proto, že mu nový nechodí správně.

Odesláno

Lenže v Diagboxe7.xx je lexia aj PP2000 už veľmi oklieštené-myslím,že ponúka len RJ motora,BSI a ešte dačo.Tam už musíš pracovať s diagboxom.

Odesláno
Lenže v Diagboxe7.xx je lexia aj PP2000 už veľmi oklieštené-myslím,že ponúka len RJ motora,BSI a ešte dačo.Tam už musíš pracovať s diagboxom.

Aha, tak to jsi mne zase zmatl. Chapal jsem to tak, ze v Diagboxu 7 je nejaktualnejsi Lexia 3 i PP2000, ale presto jiz neumi nova auta a proto je zde navic ten Diagbox, ktery je umi.

To ten Diagbox neumi starsi auta a proto je tam i Lexia 3 a PP2000?

A jaky ma tedy Lexia 3 PP2000 vyznam v Diagboxu, kdyz umi mene nez puvodni Lexia 3 a PP2000?

To znamena, ze pokud ma ted Lexii V 1.4.5 a PP2000 V 1.8.2 tak si instalaci Diagboxu pohorsi? Ze sice diky Diagboxu napichne nove auto, ale u starsiho udela mene nez ted? To by mne asi nepochvalil, proto se snazim dopredu zjistit jak to je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...