Cliwe Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Tak jsem pp nainstaloval do stolího pc kde mam winxp. Ale mi stejně interface nenajde. Píše to neznámé zařízení. A ppse nezpustí.Píše že interface neni připojen Citovat
pehaf Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 1. Skús použiť druhý USB kábel medzi PC a Interface 2. Skontroluj či je USB kábel pevne dotiahnutý k Interface 3. Ono sa neobjavý hneď ako ostatné USB zariadenia. Chvýľu počkaj. 4. Nie je vadný prístroj? Citovat
Cliwe Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Ahoj, nebyl by stručný návod jak pomocí diag nastavit(zapnou) tempomat, zavírání oken po zamčení a podobné věci? Citovat
xcitrusx Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Zdravim, som tu novy a mam otazocku. Mam lexiu ktora nekomunikuje, mam nainstalovany diagbox 6.01 aj ovladac system je XP/32bit. Mozny problem vidim ale neviem ako ho odstranit stiahol som PSA Interface checker a za reference pise: 921815 C/ Inconnue. Docital som sa ze tam ma pisat Peugeot no mne pise Inconnue = (Neznámy). Prosim o radu mam vymazany firmware? Vie niekto poradit co stym? Dakujem . Citovat
kocid Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Kdo by pomohl s aktivací pp2000 už jse z toho jelen Citovat
janik6163 Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Zdravim, som tu novy a mam otazocku. Mam lexiu ktora nekomunikuje, mam nainstalovany diagbox 6.01 aj ovladac system je XP/32bit. Mozny problem vidim ale neviem ako ho odstranit stiahol som PSA Interface checker a za reference pise: 921815 C/ Inconnue. Docital som sa ze tam ma pisat Peugeot no mne pise Inconnue = (Neznámy). Prosim o radu mam vymazany firmware? Vie niekto poradit co stym? Dakujem . Stiahni poslednú verziu Diagbox a vyskúšaj. Citovat
xcitrusx Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Zdravim, som tu novy a mam otazocku. Mam lexiu ktora nekomunikuje, mam nainstalovany diagbox 6.01 aj ovladac system je XP/32bit. Mozny problem vidim ale neviem ako ho odstranit stiahol som PSA Interface checker a za reference pise: 921815 C/ Inconnue. Docital som sa ze tam ma pisat Peugeot no mne pise Inconnue = (Neznámy). Prosim o radu mam vymazany firmware? Vie niekto poradit co stym? Dakujem . Stiahni poslednú verziu Diagbox a vyskúšaj. Skusal som to aj s novsim diagboxom ale nic... tam bude problem ako som pisal len neviem ako to odstranit. Ak zapnem PSA Interface checker za reference pise: 921815 C/ Inconnue, mne to pripada ako keby trebalo do hlavice nieco nahrat vie niekto poradit? Citovat
HonzaZ Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Sniž si to na B a nainstaluj verzi DB do 5.29. Citovat
xcitrusx Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Sniž si to na B a nainstaluj verzi DB do 5.29. Nevies mi poradit ako zmenit C na B? Citovat
HonzaZ Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Pokud si matně vzpomínám, tak v interface checkeru. Už jsem se v tom dlouho nehrabal. Když to přeinstaluješ, tak by to, myslím, mělo mít i správnou verzi FW. Citovat
xcitrusx Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Skusal som cez interface checker ale s nim dokazem zmenit iba ten prvy riadok kde pise: version of the current application, za reference vzdy pise: 921815 C/ Inconnue Citovat
Shrek Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Zdravím, potřeboval bych poradit s instalací Diagboxu. Mám PP2000 v Xp modu ve Windousech 7 Pro. Zde to funguje v pohodě, ale chtěl jsem se trochu posunou dále a nainsatlovat DB V5.02 (později upgrade až na 5.29). Ale nějak se mi to nedaří. Instalace v XP modu OK, ale po ruční aktivaci (PSA agent vypnut, patch proveden) program hodí hlášku, že je nutné se znovu aktivovat po restartu programu, restartuju a dojde k probliknutí ještě nějaké instalace a skončím na opětovné aktivaci pro lexii (nelze změnit profil 02FFF000). Pokud nainstaluji jako druhý systém WinXP SP3 (disk D: ) tak instalace ani nezačne. Dojde jen k rozbalení souborů a instalace hodí okamžitě hlášku, že není dostatek místa na disku. Kabel je typ B. Jak to flashnou, případně, na C? Díky moc za pomoc. Už nad tím laboruji celý víkend. Shrek:aut Citovat
marman27 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 zdravim, nainstaloval som diagbox 6.01 a bezproblemov mi slape aj na win 7, len neviem preco ake ked mam na vyber, ze ci diagbox ale pps tak funguje len ten diagbox a v pps mi nevie nic spustit co je blbe lebo rad by som si nastavil denne svietenie.. treba k tomu este nieco doinstalovat aby to islo? dakujem Citovat
lupko Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Ahojte, prosim vás, neviete o niekom s diagnostikou v tt a okolí? Ďakujem. Citovat
crazybiker Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Ja studujem v tt,pak mozem zobrat NT a interface... Citovat
pehaf Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Neviete čo to môže byť? Rádio viem že nemám originál. Ale tá závada regulace rychlosti vozidla [upravil dne 18/1/13 12:19 od pehaf] Citovat
ferinko2 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Chcel by som kúpiť Lexiu3 iba pre vlastnú potrebu.Momentálna cenová ponuka na nete je 120€,ale sú to súkromní predajcovia.Nemá niekto s tým skýsenosť?Nebude to len nejaká \"čína\"? Citovat
Guest five5 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Pozor na to co koupíte. V celku jsou asi tři mutace. První ta se ani nepodobá originálu a má nějaké zmutované zapojení. Nikdy nebude pracovat s Diagboxem. Druhá verze je okleštěná v optočlenech, zakončovacích odporech sběrnic, nemá ochrany. Může zapsat do řj nesmysl. Třetí verze, ale málo se vyskytuje a cena je větší má všechno co by měla mít. Akorát se občas najde nefunkční kousek z důvodu uvedení na blacklistu. Na první pohled nejdou rozeznat. Musí se otevřít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.