Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
...viem si pomocou pp2000 skontrolovať na motore 1,4HDi aj aktuálne hodnoty tlaku turba?

kedze sa jedna o diagnostiku, ktoru pouzivaju znackove servisy peugeot tak ano.

...neviem to totiž nikde nájsť a pravdupovediac ani netuším či to má smímač tlaku turba...

konkrétne táto tabuľka: http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1458257&aid=106053

vďaka

podla tebou prilozeneho obrazku mas nalavo postup k jednotlivym krokom ako sa k informacii dostanes, avsak motor musis zvolit ten tvoj ktory mas.

...a viete napísať ktorá verzia PP2000 je najlepšia? ( s ktorou sú najlepšie skúsenosti)...

najnovsia verzia je 25.01 aspon co je mne zname a teda by mala byt co sa PP2000 tyka aj najlepsia :)

Odesláno

vdaka za rýchlu odpoveď... budem to teda hľadať...

ja mám aktuálnu verziu 22.14

nemate nejake odporučanie kde by som zohnal tu novú verziu softu?

Odesláno

to je sice fakt, ale diag sa na net pripoji tak ci tak pri spusteni aj ked netaha aktualizacie...

cize ak to ma poslat nejake info o pocitaci, alebo doverne info z operacneho systemu,

co pochybujem tak by sa to uz davno stalo ;)

ale i tak ako vravis, opatrnosti neni nikdy dost... :)

Odesláno

obnovil som si späť verziu a údeaj o tlaku turba neviem nájsť... je možné ža ho moja 1,4HDi 8HZ DV4TD nemá???

alebo to môže byť práve verziou, že neviem nájsť túto hodnotu?

Odesláno

Mám takovej dotázek.

Bratr (307 2002 2,0HDI CAN/VAN)přišel s tím jestli by nešlo zrušit přiklápění zrcátek při superblokádě. Hlavně mu šlo o zimní období kdy zrcátka nejvíce trpí. Jak jsem hledal tak jsem hledal tak tuto možnost nenašel. Šlo jen přiklápění vypnout úplně (nereagovala na spínač v kabině) nebo zrušit superblokádu. Obě varianty nepřípustné. Je to vůbec jinak možný? :myslim

Odesláno

osobne som nepocul ze by niekomu neprezil mechanizmus sklapania zrcatka.

nebal by som sa toho... a ako vidis za celych 10 rokov sa nic nestalo... alebo uz nebodaj menil

polamany mechanizmus zrcatiek ;) ?

Odesláno

Ja osobne tiez na zimu vypinam , pretoze tiez sa mi stalo ze sa neodklopilo rano v zime, asi tam bol lad alebo nieco a nechcem riskovat ze sa mi polame mechanizmus alebo nejake plasty.

Odesláno

Zdravím.Vie mi niekto povedať čo to je za hodnotu korekcie vstrekov na dia?Vstreky tuším DELPHI.Prosím len nepíšte že zlá Dia.Meral som aj siemens-Bosh.Jedno mg/zdvih a druhé %.A moje Ás.Prikladám obrázok.

post-32265-1410962660875_thumb.jpg

Odesláno

Mas podobne ako ja na 407 . Syn bol na STK a mechanik neveril emisiam. Neriesim to . Pozri si este teoreticky dojazd Fapu ja mam 150 000km najazdene a aj 150 000km pise dojazd.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kolegové, nedaří se mi zprovoznit klon s DiagBox6.01 (tato verze je z DVD, zkoušeno na WIN7 - virtual XP mode). Aktivace proběhne OK, nainstalují se balíčky, ale po spuštění a připojení k NB naběhne hláška

\"Přístup ke komunikační kartě vozidla není možný, potvrdit za účelem zopakování pokusu nebo zrušit za účelem ignorování\".

Ovladač ve správci nabíhá OK.

Zkoušel jsem i verzi 5.02 a tam je ta hláška stejná (odzkoušeno na NB s XP 32bit)

Prostě Diagbox nevidí ten interface. Po připojení se na sekundu rozsvítí zelená dioda a pak zhasne. Nemá vliv ani zapnutí zapalování.

Poradí někdo, prosím.Díky.

Dare

post-38608-14109626807681_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...