Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

autualizacia prebehla na verziu 10.B 24.87 zajtra to pojdem vyskusat dufam ze to pojde, este otazka ako je mozne ze do pc mottora som sa dostal a do inych jednotiek nie viem ze mi to vyhadzovalo zavada obd chybu

Odesláno
Tu terajsiu som kupil cez www.aliexpress.com . Tam aj odporucam nakupovat, je to bezpecnejsie. Zatial mam s tym iba dobre skusenosti.

To ale není obchod, jen portál sdružující mraky prodejců. takže je třeba uvést konkrétního obchodníka, protože podvodníků je tam taky dost.

Odesláno

covece a koupit ti to nemam :aut:roker ...

Cinani jsou obchodnici, napis jim osobne a uvidis, ze to pujde...

ja dal nakonec 123 kolacu celkem (i s tim kabelem pro starsi peugeoty)

Odesláno

No Lexia a PP je to nejlepší pro Citroeny a Peugeoty - VAG je to nejlepší pro koncernový auta.

Obojí je to nejlepší pro domácí použití za dostupnou cenu.

Když se budem bavit o kradenym softu.

Odesláno

To samozrejme :) ale kdyz porovnam VAG a Lexii tak proste pro uzivatele privetivejsi mi prijde prave Lexie :) Zatim jsem teda moc toho nevidel :) asi minutku na Lexii a na VAG sem cucel asi taky jen 5 minut :)

Uvidime co bude az to koupim a vyzkousim :)

Jinak koukam další broďák :mrk

Odesláno

lexii jsem videl u HonzyZ, kdyz mi povoloval tempomat... to je nadhera...

kdyz koukam na VAG, tak je to jen zmet adres (cisel)... a pokud nevis, co na ktere adrese kde hledat, tak jsi v haji...

ale zas ty kompletni dilensky prirucky v cestine ke skocnam jsou supr vec.... to se musi nechat...

a tim koncim offtopic... :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...