Tommys Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Ahoj kuci Včera jsem jel se svým P205 asi tak 20km jízdu a asi na posledních 3 km jsem najednou začal cítit, že když vyřadim na neutrál auto dobržďuje samo bez mojí pomoci, když jsem dojel domu, zastavím a koukám kouří se mi z levýho kola a smrdělo to po gumě, tak jsem kola vytočil abych na to viděl a nasliněným prstem sáhnu na třmen, byl totálně rozpalenej kotouče ještě víc, levý kolo teplý znatelně studenější, takže zůstal zdřejmě zakouslej třmen do kotouče, máte s tím někdo zkušenosti, co je potřeba vyměnit př. zkontolovat abych mohl toto odstranit, osobně mám podezření na nějaký hryzlý brzdový válečky.Díky Citovat
Tommys Odesláno 16. červen 2006 Autor Odesláno 16. červen 2006 Jo ještě jsem zapoměl, když jsem auto nechal stát a druhej den to zkusil projed, tak to bylo zase v pohodě do chvíle než silně zabrzdím Citovat
Lavak_Bob Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Asi ti pridrelo brzdovy valček skús ho nejakým kvalitným silikonovým olejom rozhýbať. Citovat
Freedy Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Něco podobnýho jsem měl taky, když jsem ráno vyjel auti jelo normálně, pak stačilo párkrát zabrzdit a auto začalo pomalinku nenápadně přibržďovat víc a víc na levý přední kolo. Stačilo vyměnit brzdovou hadici co vede ke kolu. Zvenku vypadala úplně normálně, ale uvnitř byla zřejmě už zpuchřelá a fungovala jako jednocestnej ventil. Citovat
Tuldous Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Původně zaslal: Tommys Ahoj kuci Včera jsem jel se svým P205 asi tak 20km jízdu a asi na posledních 3 km jsem najednou začal cítit, že když vyřadim na neutrál auto dobržďuje samo bez mojí pomoci, když jsem dojel domu, zastavím a koukám kouří se mi z levýho kola a smrdělo to po gumě, tak jsem kola vytočil abych na to viděl a nasliněným prstem sáhnu na třmen, byl totálně rozpalenej kotouče ještě víc, levý kolo teplý znatelně studenější, takže zůstal zdřejmě zakouslej třmen do kotouče, máte s tím někdo zkušenosti, co je potřeba vyměnit př. zkontolovat abych mohl toto odstranit, osobně mám podezření na nějaký hryzlý brzdový válečky.Díky Tak doporučuju komplet rozdělat a vyčistit a to na opbou kolech, protože brzdy a život máš jen jeden ... Tedy sundat kolo, shodit komplet brzdič upnout do svěráku a celej rozhýbat a to jak posuvy tak brzd. váleček.... Dobrý pomocník je samotná brzd. kapalina, páč ta se dostane všude a pomůže všechno uvolnit .... Zkontrolovat prachovky na posuvech a toto všechno na obou kolech.... Po vyčistění , důkladném rozhýbání a namazaní vazelínou(posuvy pod prachovkama) nasadit zpátky, odzvdušnit a zkusit na heveru funkčnost.... Citovat
Tommys Odesláno 17. červen 2006 Autor Odesláno 17. červen 2006 Táák jo auto pujde na špalky a mrknu na to...díky moc za rady Citovat
Tommys Odesláno 17. červen 2006 Autor Odesláno 17. červen 2006 Když už budu u toho rozdělávání jen tak zběžně jsem si všiml že kotouče mají už drážky vybroušené v sobě a destičky by taky asi chtěli nový, kolik je přípustná hodnota na šířku kotoučů?Tady na foru jsem našel hodnoty jako 18 mm, ale všechno byli víceméně domněnky, a pak ještě když budu odvzdušňovat jakej je postup u paužouta, kterým kolem začít a kterým skončit?Kdysy jsem odvzdušnoval škodovku, ale nepamatuju si to přesně jestli začít zadkem a kolem dál od posilovače, nebo jak to bylo... Citovat
vector Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Původně zaslal: Tommys Když už budu u toho rozdělávání jen tak zběžně jsem si všiml že kotouče mají už drážky vybroušené v sobě a destičky by taky asi chtěli nový, kolik je přípustná hodnota na šířku kotoučů?Tady na foru jsem našel hodnoty jako 18 mm, ale všechno byli víceméně domněnky, a pak ještě když budu odvzdušňovat jakej je postup u paužouta, kterým kolem začít a kterým skončit?Kdysy jsem odvzdušnoval škodovku, ale nepamatuju si to přesně jestli začít zadkem a kolem dál od posilovače, nebo jak to bylo... Záleží, jestli je kotouč chlazený, nebo ne. Na každý konkrétní kotouč je uváděna minimálni tloušťka. Citovat
jarinek Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Na mojí staré 205 se mě stalo něco podobnýho. Po důkladném zkoumání sem našel mezi třenem a trubkou srostlou hadičku. Když jsem ji rozřízl, tak bylo vidět, že je úplně neprůchozí. Tlakem od posilovače se kapalina protlačí, ale pak se nic nevracelo. Pasovala tam hadička z felicie za 50kč. Citovat
czer.t Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 ..na 95% jsou to hadičky,...jak už bylo řečeno vevnitř se odchlípne a funguje jako zpětný ventil...když vypustíš tlak odvzdušňovákem a kolo odbrzdí je to tuty:roker:super Citovat
Tommys Odesláno 18. červen 2006 Autor Odesláno 18. červen 2006 Jo dikec, myslím že mám dost informací už pro opravu Citovat
BobyD Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 hadicky....... pasujou tam z favorita a stoji 95 kc misto 250,- za origos Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.