Pája Rybišár Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Ahoj lidi,potřeboval bych poradit,jaky přípravek zvolit na ochranu pryže?A ješte jedna věc,neuškodí to když pryž namočím do vody?? Citovat
Tommy306 Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár Ahoj lidi,potřeboval bych poradit,jaky přípravek zvolit na ochranu pryže?A ješte jedna věc,neuškodí to když pryž namočím do vody?? myslíš, že za deště se ti na ně voda nedostane????? Citovat
Jardaned Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 já používám na udržování pryž.dílů glycerin. Citovat
Garfield Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Jo jo. Glycerin rozhodně pomáhá. Dřív se taky prodával v drogeriích přípravek pro ochranu pryže s názvem Regum, ale nevím, jestli ještě dneska něco takového je. Nejhorší škůdce pro pryž je olej, pak dlouho nic, pak UV záření. Voda jí rozhodně nevadí. Citovat
Ráďa Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Regum se prodává pořád teda u nás.Je to v podstatě taky glicerin,používám ho už dlouho a jsem spokojenej.Dokáže to i pěkně oživit plasty. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 17. červen 2006 Autor Odesláno 17. červen 2006 Tak vám všem děkuji:super,hned v pondělí to půjdu sehnat:super s tou vodou jsem se ptal proto,že mam vše vymontovano z auti ,asi tak rok a bylo to od prachu a bordelu z flexy a jinoho bordelu z garaže,,,jestli to mužu ponořit do vany třeba přes noc,jestli se to prostě nějako nezkazí a to bych nerad ,protože jsou 100%! Takže ješte jednou velkej dík! Citovat
Kubis Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Ahoj,tak Regum,kam na něj?V prodejně autodoplňků a autokosmetiky na mě hleděli dost udiveně když jsem chtěl něco na gumu s glycerínem,Nabízeli sice ,ale vše bylo silikonové - tedy se silikonem.Já trubka jsem měl glycerinu několik litrů,používal jsem ho na zimu do MB1000 do chladiče,dal jsem to i s autem.Silikonového oleje mám 2deci,ale není to ono.P806 Citovat
Béďa Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 ja taky pouzim Regum, minuly tyden jsem tim natiral vsechny gumy v aute. Kde ho sehnat jsem resit nastesti nemusel, mel jsem ho v garazi Citovat
Garfield Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: Kubis Ahoj,tak Regum,kam na něj?V prodejně autodoplňků a autokosmetiky na mě hleděli dost udiveně když jsem chtěl něco na gumu s glycerínem,Nabízeli sice ,ale vše bylo silikonové - tedy se silikonem.Já trubka jsem měl glycerinu několik litrů,používal jsem ho na zimu do MB1000 do chladiče,dal jsem to i s autem.Silikonového oleje mám 2deci,ale není to ono.P806 Tak v takovéhle prodejně bych se rozhodně neptal. Šel bych do drogerie, kde se prodávají i barvy laky (ne do čistě kosmetické drogerie typu Rossmann nebo Drogerie Markt ). Podle mých zkušeností jsou na tyhle věci nejlepší drogerie na menších městech. Tady v Praze nejde sehnat ledacos - přesně takový Regum nebo třeba mletou tuhu na mazání vložek zámků, prostě takové ty \"obyčejné neznačkové\" věci kupuju po republice, to v HLMP nevedou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.