adoand Odesláno 6. říjen 2024 Odesláno 6. říjen 2024 Dobrý den, mám takový problém. Vlastním Peugeot 308 r.v. 2013, 1.4 VTi, benzín, 70 kW. V klasickém autě benzínovém mi začne topit topení hned co se motor ohřeje např. na 50 stupňů, za cca 3 min od nastartování už topí jako blázen na max. Když u funkčního auta chci odmlžit okna, dám topení na max teplotu, nastavím foukání na skla, automaticky se mi zapne u toho klimatizace a za 30 vteřin jsou už průzračná. A teď jak to funguje u mého auta. Nastartuji, a ani po 10 min. mi nejde maximálně teplý vzduch z foukání (i když už teplota motoru ukazuje 90 stupňů). U řidiče je teplejší trochu víc než u spolujezdce. Když stojím na místě, fouká spíš vlažný vzduch, když na neutrálu přidám otáčky, fouká už trochu teplejší. Když dám foukání na skla, tak trvá hodně dlouho, než se odmlží. A i to se odmlží pouze u strany řidiče, u spolujezdce nikoliv. V -10 neodmlžím snad ani po 10 minutách čelní sklo a to ani u řidiče. Když u toho pustím klimatizaci, aby odmlžilo rychleji, začne najednou foukat hodně studený vzduch a ten se už neoteplí nijak ani když mam kolečko na maximálně teplý režim. Takže s klimatizací neodmlžím nic na teplém režimu. Byl jsem s tím v servisu, co se specializuje na peugeot, tam mi vyměnili termostat, protože diagnostika na něho ukázala ale bez výsledku. Jsem o 5tis. Kč lehčí a teď navrhují vyměnit vodní pumpu, ale přijde mi to, že jenom hádají a nechce se mi měnit zase něco zbytečného, levné to tedy není. Jinak teplotu motoru mi to ukazuje krásně do 90 stupňů. Klimatizace v létě chladí perfektně. Nějaké nápady, zkušenosti, někdo z Vás neměl podobní problém? Moc děkuji. Citovat
ChouLu Odesláno 6. říjen 2024 Odesláno 6. říjen 2024 jako u všech 308 je ucpaný radiator topení jarokare, ozzy56, RichVa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
adoand Odesláno 6. říjen 2024 Autor Odesláno 6. říjen 2024 A delalo by to presne to, co pisi? Podle me by to jen dobre netopilo. Tech projevu jsem tam zminoval spoustu. Citovat
jarokare Odesláno 6. říjen 2024 Odesláno 6. říjen 2024 Všechny příznaky , co si napsal , souvisí s tím , že to blbě topí ... Citovat
adoand Odesláno 6. říjen 2024 Autor Odesláno 6. říjen 2024 V zadnem servisu je to prave nenapadlo a to ani v autorizovanem tak se divim. Menili by snad vsechno ostatni, vodni pumpu, termostat, klapky, motorek klapek atd atd... proto se tak blbe ptam Citovat
ChouLu Odesláno 6. říjen 2024 Odesláno 6. říjen 2024 Ty rádiátory se u 308 mění jak na běžícím pásu.. zvlátě pak u aut, kde je zanedbaná udrža a nemění se pravidelně chladící kapalina Citovat
adoand Odesláno 6. říjen 2024 Autor Odesláno 6. říjen 2024 Tak nechapu proc je to nenapadlo kdyz tomu tak je.. a v praze kolik stoji radiator a od jakeho vyrobcu brat? Citovat
ChouLu Odesláno 6. říjen 2024 Odesláno 6. říjen 2024 Já to vždy dělám s kvalitním několikanásobným proplachem chemií, radiator většinou valeo, pokud je dostupný a samozřejmě správná G33 chladící kapalina suma sumarum do 5t Citovat
adoand Odesláno 6. říjen 2024 Autor Odesláno 6. říjen 2024 I tak dost, za kolik kupujes od Valea? Citovat
ChouLu Odesláno 6. říjen 2024 Odesláno 6. říjen 2024 nakupka je kolem 2ky dle toho co tam přesnějí máš (dva typy) a reálně k hromada hodin čištění, destilky, chemie.. tady jsi vyhodil 5k za termostat který nic nevyřešil a takle ti to přijde moc? Péťa ohodnotil 1 Citovat
adoand Odesláno 6. říjen 2024 Autor Odesláno 6. říjen 2024 Vyhodil ale v servisu ja myslel ze za 5tis. si si to udelal sam Citovat
ChouLu Odesláno 6. říjen 2024 Odesláno 6. říjen 2024 ja už naštěstí starou 308 nemám ale zákazníci s nepravidelným servisem a zkaženu chladící kapalinou jestí stále další a další.. bohužel Citovat
adoand Odesláno 6. říjen 2024 Autor Odesláno 6. říjen 2024 ja to auto prave kupoval nedavno pro manzelku na jizdu kolem kominu a az ted zjistil, co to Citovat
adoand Odesláno 7. říjen 2024 Autor Odesláno 7. říjen 2024 Volal jsem ještě do servisu, kde mi to dělali, tak ten termostat měnili, protože byl zkratovaný a nerozváděl teplý vzduch dál, trubky od něho byly studené. K radiátoru mi řekli, že ho kontrolovali a obě trubky byly stejně teplé, nebyla jedna teplejší než druhá, tak nevím teď. Citovat
ChouLu Odesláno 7. říjen 2024 Odesláno 7. říjen 2024 Ony trubky právě budou stejně teplé.... ucpává se zadní část radiátoru, tzn voda proudí jen první 1/4 radiátoru, tudíž trubky jsou furt stejně teplé, ale radiator je zcela studený... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2024 Odesláno 7. říjen 2024 nechej vyměnit ten radiátor, budeš moc překvapený jak dobře to pak topí Citovat
adoand Odesláno 7. říjen 2024 Autor Odesláno 7. říjen 2024 Jasné, oni se furt drží toho svého, že všechno zkontrolovali a zřejmě vodní pumpa, ale to, že to topí víc na jedné straně a míň na druhé, tak zase možná servo motorek no jasné, to by bylo snad všechno na výměnu. Dnes kouknu na ten radiátor, ale zevnitř se asi dostanu jenom k trubkám, co? Že bych zkontroloval jestli je radiátor chladný. Citovat
ChouLu Odesláno 7. říjen 2024 Odesláno 7. říjen 2024 Tam není co kontrrolovat, máš to celé zastrčené v modulu topení Nehledě na to, že je to zbytečná práce.. když ke mě někdo přijede s 308 a začne mluvit, že jedna strana topí víc než druhá a popisuje to podobně jak ty, tak já už rovnou objednávám radiátor ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
adoand Odesláno 7. říjen 2024 Autor Odesláno 7. říjen 2024 (upraveno) a máš někde dílnu nebo servis u Prahy že by jsi to vyměnil? Normálně mi to žádný servis nechce opravit bez toho, aby to sami nekoupili na netu za 2 tis., v servisu za 3,5 tis. Kč, siila. Upraveno 7. říjen 2024 uživatelem adoand Citovat
adoand Odesláno 10. říjen 2024 Autor Odesláno 10. říjen 2024 v servisu, kde mi vyměnili termostat, mi odmítli vyměnit radiátor Prý to podle nich není v tom, tak si mám najít servis, kde mi to udělají podle mých představ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.