lubos.soj Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Potreboval bych poradit co znamena kdyz blika cervena stopka.Dik moc Citovat
jozefsv Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 mas olej na hranici.pod minimom.dolej si ho. Citovat
lubos.soj Odesláno 16. červen 2006 Autor Odesláno 16. červen 2006 Ja ho tam mam prave dost.Kdyz chyby olej tak sviti.Ted blika jak chce pomalu i rychle a automaticky se sepnou vetraky chladice.Ale to dela i kdyz tam neni olej tak nevim. Citovat
Péťa Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Cervena kontrolka STOP by se mela vzdy rozsvitit s nejakou dalsi kontrolkou. Asi mas nejakou prasklou... Citovat
lubos.soj Odesláno 19. červen 2006 Autor Odesláno 19. červen 2006 Je dostatek vseho.Nejspis by to chtelo pichnout na comp.Mam francouzky manual a tam je napsano ze to znamena neco jako tlak naplni motoru nebo tak neco. Citovat
Péťa Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Peta Cervena kontrolka STOP by se mela vzdy rozsvitit s nejakou dalsi kontrolkou. Asi mas nejakou prasklou... nevím spíše hlásí poruchu ale že by porucha žárovky to nevím Nemyslel jsem, že by kontrolka STOP hlásila prasklou žárovku, ale že spolu s kontrolkou STOP má svítit ještě další kontrolka. A pokud nesvítí, tak asi nemůže, protože je prasklá... Citovat
jvb Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Taky mi bliká u 306TD 1998, pravidelný interval, nevím co s tím. Všechny náplně OK, bliká i za studena, destičky i brzdovka taky OK. Žádná další kontrolka nesvítí. V návodu ani slovo. Domnívám se, že by to mohla být paměť závad OBD? Citovat
Gotrek Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Co to takhle hodit na diagnostiku, než nad tím špekulovat? Citovat
Guest Aleku Odesláno 18. srpen 2006 Odesláno 18. srpen 2006 Jo diagnostika asi bude nejlepší. Otcovi, to taky občas problikne. Všechno na rysce max a stejně to otravuje. Taky mu k tomu nesvítí žádná další kontrola, jako např. olej. Jezdí dál a hazí na to bobek, říká, až se to okáže tak se to spraví Citovat
Xplod Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 Hello dneska se mi stalo něco podobnýho, s tím rozdílem že mi Stop nebliká, ale svítí. Sahary se točí na plný výkon. Musel jsem dojet domů a tak jsem po chvíli zkoumání motoru, normálně vyjel. Po zahřátí motoru se sahary vyply a závada se už neopakovala. Na fóru PC psal Tomi todle: Kamarad byl ze svou 406 v servisu včera a to s touto zavadou: najednou se jemně rozsvítila na palubce kontrolka STOP... ta svítila tak nak podezřele.. čím více plynu, tím ¨sytěji svítila... zaroven pořád běžela sahara (větrák).. a kde byl problém... opět čidlo,... tentokráte na samotné sahaře.... Zejtra se na to kouknu, když něco zjistím, dám vědět. Citovat
Xplod Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Málem jsem na todle téma zapoměl. Problém byl s řídící jednotkou větráků, nejspíš voda v konektoru. Konektor jsem vyfoukal, vyčistil a prolil WD40, zatim je klid, tak si myslim že to tím bylo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.