Přejít na obsah

jvb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jvb's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. jvb

    Výměna spojkové sady 807 Praha

    Vyndavam cely motor zirafou. Nárazník, sahara pryc a klima chladič vyklonit a kompresor odsroubovat. Rychlejší než rozhýbat srouby na napravnici. Možná hned rozvody s wasserpumpou, když je vypuštěna voda a lepsi pristup.
  2. jvb

    Sedačky 806 -> 807

    Nepůjde.
  3. jvb

    Ventilátor

    A jak jsi měřil tu teplotu?
  4. jvb

    Bubny a obložení

    Není třeba nic demontovat, stačí zvednout a v brzd. štítě vyloupnout gumovou krytku a posvítit si tam. Kontrola je předepsaná po 2 letech nebo 30 tkm, ale vydrží mnohem víc.
  5. jvb

    zamok P306 central

    Hledal bych to v kabelovém svazku co jde ze dveří do sloupku, u toho kulatého konektoru bude ulomený drát, aspoň u mě to tak bylo.
  6. jvb

    Alternator P405 1,9 i a dobijeni

    Chová-li se to takto, jsou to uhlíky na regulátoru nebo prošoupané kroužky na rotoru. Obojí se dá koupit samostatně a není to problem vyměnit.
  7. TDI je ochranná známka Volkswagen-Group, proto označují ostatní automobilky turbodiesely s přímým vstřikem jinak. Ostatní dobře vysvětlil Vix.
  8. jvb

    P405 - zatvrdlý píst brzd

    Na zadních kotoučových brzdách je právě kvůli tomu mechanismu ruční brzdy při zatlačování pístku potřeba jím otáčet. Na to jsou v pístku zářezy, vzít to násilím znamená zničit ten mechanismus ruční brzdy [upravil dne 8.8.06 jvb]
  9. jvb

    brzdovka, olej, klepani

    Víko nemůže být z plechu, je to přece diesel. Podíval bych se na hadici odvzdušnění, která z něho vede. Nebo jestli to neteče nafta z přepadu, ale to bys snad poznal po čichu. Silikon je nesmysl.
  10. jvb

    Blika stop

    Taky mi bliká u 306TD 1998, pravidelný interval, nevím co s tím. Všechny náplně OK, bliká i za studena, destičky i brzdovka taky OK. Žádná další kontrolka nesvítí. V návodu ani slovo. Domnívám se, že by to mohla být paměť závad OBD?
×
×
  • Vytvořit...