Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj, koupili jsme do rodiny dalšího Peugeota tentokrát 307cc po FL rv. 2007.Vybíral jsem pro ženu ten nejjednodušší a nejspolehlivější motor. Vyhrál 1,6i 80Kw. Auto dojelo bez problémů PHA - CB 150km .Druhý den ráno nastartovalo a nedrží otáčky. Měnil jsem svíčky, map senzor a nic. Vyndal jsem airbox i filtr a po odpojení šedé zásuvky pod škrtící klapkou motor normálně jede. Měl by někdo odkaz k tématu tady na fóru nebo radu co vyměnit?

VIN- VF33BNFUC84669210

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno

Dost možná zkroucená škrtící klapka. Facelift ji má plastovou a děje se to často. Případně zkusit vyčistit a zkalibrovat přes diag/rozebrat a zkontrolovat, zda nejsou ojeté kola uvnitř. 

Odesláno
před 5 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Dost možná zkroucená škrtící klapka. Facelift ji má plastovou a děje se to často. Případně zkusit vyčistit a zkalibrovat přes diag/rozebrat a zkontrolovat, zda nejsou ojeté kola uvnitř. 

To by dělalo i když je odpojena zástrčka od ECU?

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Nemáš problém s tlakem v palivovém systému? Řeším to stejné. Čerpadlo jsem vyměnil ale když měřím tlak na liště tak za studena tam jsou jen 2atm. Podle mě tam má být víc. Za tepla tam je 3atm. Za studena jde více paliva do trysek a tím pádem asi nestačí doplňovat. Čidlo teploty na diag je ok.

Upraveno uživatelem pecino
Odesláno (upraveno)

ok. A ten regulator tlaku je vyměnitelný? čerpadlo už jsem vyměnil ale problém se nevyřešil. Už to mám zpátky v autě.

edit 25.10. tak nakonec to nebyl ani ten regulátor tlaku, ale prasklá hadice v nádrži v tom koši kde je čerpadlo.

Upraveno uživatelem pecino

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...