TiborTeam Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Tak jsem opět bez auta Utekla voda z chladiče a zbytek se vyvařil Tak jsem dolil vodu a zjistil, že po nastartování se voda tlačí ven. Tak jsem si říkal, těsnění pod hlavou, hodím do servisu. Musel jsem ujet asi 10 km a mezitím jsem 3x lil vodu ať chladím motor. Dnes mi volal ze servisu:nevim Motor nelze technicky opravit !!! Prej tam nejsou vložky a je to pouze na výměnu motoru Prosím o názory a rady A předběžně sháním motor Citovat
Rebik Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Upřímě, jakákoliv 605 s 2.0 je jenom na dojetí a závada tohodle typu je finanční nesmysl opravovat. .... Citovat
TiborTeam Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 A když už teda .... jaký motor mám shánět ? Měl by tam pasovat i z XM 2.0i. U 605 se uvádí několik 2.0l motorů .... Citovat
Dundee Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Sorry za , ale nějak nechápu frázi: \"Motor nelze technicky opravit !!! Prej tam nejsou vložky a je to pouze na výměnu motoru \" To jako, že tam nejsou vložky válců? To snad ani neni technicky možný, ne? Citovat
TiborTeam Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Dundee Sorry za , ale nějak nechápu frázi: \"Motor nelze technicky opravit !!! Prej tam nejsou vložky a je to pouze na výměnu motoru \" To jako, že tam nejsou vložky válců? To snad ani neni technicky možný, ne? Takhle mi to řekl do telefonu. Že se voda dostala všude, že tam nejsou vložky, nelze opravit. Jaké vložky myslel, to nevím. Zítra se na to jdu podívat a budu chytřejší Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Tak to ten můj motor je nějakej odolnej, dojel sem 10km asi s 3l vody... Jinak opravitelný je všechno, jen otázka jestli se to vyplatí. 2.0 motor seženeš od 10 do 20tis. podle stavu a prodejce. XM má úplně stejný motory/uchycení, tam by problém nebyl. Bacha ale na verze bez vstřikování, nejlepší volba by bylo sehnat 2.0i 94kW (XU10J2/K, R6A), 2.0i 16V 98kW z novějšího modelu (XU10J4R/L) nebo asi nesehnatelnej 2.0i Turbo 104kW (XU10J2TEZ, RGX/Y). Jinak v Brně vím o celým autě s 2.0 (nevím kterej typ) s klimou za 19tis. Borec by se asi nechal ukecat a zbytek bys rozprodal. Citovat
Driver Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Dundee Sorry za , ale nějak nechápu frázi: \"Motor nelze technicky opravit !!! Prej tam nejsou vložky a je to pouze na výměnu motoru \" To jako, že tam nejsou vložky válců? To snad ani neni technicky možný, ne? Jo je to možný, válce jsou odlitý v jednom kuse s blokem motoru, výrobně je to levnější, ale blbě se to opravuje, nevím jestli se to dělá ještě teď, ale myslím, že nějaký starší Fiaty to měly taky. Citovat
TiborTeam Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Fusion Tak to ten můj motor je nějakej odolnej, dojel sem 10km asi s 3l vody... Jinak opravitelný je všechno, jen otázka jestli se to vyplatí. 2.0 motor seženeš od 10 do 20tis. podle stavu a prodejce. XM má úplně stejný motory/uchycení, tam by problém nebyl. Bacha ale na verze bez vstřikování, nejlepší volba by bylo sehnat 2.0i 94kW (XU10J2/K, R6A), 2.0i 16V 98kW z novějšího modelu (XU10J4R/L) nebo asi nesehnatelnej 2.0i Turbo 104kW (XU10J2TEZ, RGX/Y). Jinak v Brně vím o celým autě s 2.0 (nevím kterej typ) s klimou za 19tis. Borec by se asi nechal ukecat a zbytek bys rozprodal. Podle techničáku mám motor XU10J2Z , 89kW .... ale mám na tom LPG a to bych chtěl zachovat. To Brno by se mi líbilo a kdyby se dal ukecat na 15 Zkus se poptat a pozjišťovat. A jestli to je pojízdné, nebo jak to dopravit Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: TiborTeam Původně zaslal: Fusion Tak to ten můj motor je nějakej odolnej, dojel sem 10km asi s 3l vody... Jinak opravitelný je všechno, jen otázka jestli se to vyplatí. 2.0 motor seženeš od 10 do 20tis. podle stavu a prodejce. XM má úplně stejný motory/uchycení, tam by problém nebyl. Bacha ale na verze bez vstřikování, nejlepší volba by bylo sehnat 2.0i 94kW (XU10J2/K, R6A), 2.0i 16V 98kW z novějšího modelu (XU10J4R/L) nebo asi nesehnatelnej 2.0i Turbo 104kW (XU10J2TEZ, RGX/Y). Jinak v Brně vím o celým autě s 2.0 (nevím kterej typ) s klimou za 19tis. Borec by se asi nechal ukecat a zbytek bys rozprodal. Podle techničáku mám motor XU10J2Z , 89kW .... ale mám na tom LPG a to bych chtěl zachovat. To Brno by se mi líbilo a kdyby se dal ukecat na 15 Zkus se poptat a pozjišťovat. A jestli to je pojízdné, nebo jak to dopravit Pojízdný to určitě je, mělo by to být aji s papírama se vším. Akorát je to zvenku a uvnitř hnusný a špinavý, což ti zřejmě vadit nebude. Zítra se tam jedu zeptat na kliku tak se mrknu jestli tam ještě je a vezmu číslo na něj, ať zbytečně nejezdíš. Citovat
TiborTeam Odesláno 15. červen 2006 Autor Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Fusion Pojízdný to určitě je, mělo by to být aji s papírama se vším. Akorát je to zvenku a uvnitř hnusný a špinavý, což ti zřejmě vadit nebude. Zítra se tam jedu zeptat na kliku tak se mrknu jestli tam ještě je a vezmu číslo na něj, ať zbytečně nejezdíš. SUPER ! Mrkni na to odborným okem hlavně na motor Dík !!! Citovat
Tuldous Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: TiborTeam Tak jsem opět bez auta Utekla voda z chladiče a zbytek se vyvařil Tak jsem dolil vodu a zjistil, že po nastartování se voda tlačí ven. Tak jsem si říkal, těsnění pod hlavou, hodím do servisu. Musel jsem ujet asi 10 km a mezitím jsem 3x lil vodu ať chladím motor. Dnes mi volal ze servisu:nevim Motor nelze technicky opravit !!! Prej tam nejsou vložky a je to pouze na výměnu motoru Prosím o názory a rady A předběžně sháním motor Kluku ty máš smolíka..... Nejdřív pěna v palubce, teď zase motor.... no to je radosti.... au au a au [upravil dne 15.6.06 Tuldous] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.