Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

co s tim:super

To už ti taky okusuje i trávu kolem silnice a když projíždíš kolem benzinky, nemůžeš ho udržet na silnici co ?:D

Otáčky v červenym tachometr zkouší nové polohy...

Nojo, škoda, že po těch našich tankodromech s provozem kloboukářů a bezohlednejch hovad se nedá jet plynule pomalu ani 160.

Odesláno

xsara ale ne moj ja jel \"jen\"230 a mel jsem 6700ot/min a jde mi to nejvic 7500.Jinak na 4ku 200

Prazdnej displej je jasnej .. teplomer i palivomer na nule, displej bez cisilek .. takze diagnostickej rezim, anebo odpojeny budiky :D. Ale napoprvy me to vydesilo :D

Odesláno
Původně zaslal: DD

xsara ale ne moj ja jel \"jen\"230 a mel jsem 6700ot/min a jde mi to nejvic 7500.Jinak na 4ku 200

Prazdnej displej je jasnej .. teplomer i palivomer na nule, displej bez cisilek .. takze diagnostickej rezim, anebo odpojeny budiky :D. Ale napoprvy me to vydesilo :D

to asi jo ale ten druhy je pravy:roker
Odesláno
Původně zaslal: DD

taky mě napadlo něco podobnýho...jsem si říkal, jestli VTSko nemá něco jak maj mašiny...otočíš klíčkem, protočí se budíky a pak teprve startuješ...:D

Odesláno

čau lidi,zajimalo by mě kolik vytahne 405MI16 verze 116kw???V original papírech je uvedena hodnota 220km/h a ja nevím jestli nam prokluzuju spojka,protože víc než 190 to nechce jet kvůli vysokejm otačkam(cca 6200),a taky by me zajimalo jak je to s převodovejma poměrama?V \"Chytrý knížce\" Jak na to? je uvedeny že MI16 ma skoro nejkratší rychlosti...:myslim a rychlost při 1000ot/min při všech rychlostech nejmenší rychlost (km/h)...Tak nevim co si o tom mam myslet:myslim Vždyť tam jsou přece montovany jenom tyhle převodovky MA 4 ,,BE1,BE3 a automatka 4HP 14:myslim

Jsem z toho zamtenej:bojim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: vector

co s tim:super

To už ti taky okusuje i trávu kolem silnice a když projíždíš kolem benzinky, nemůžeš ho udržet na silnici co ?:D

Otáčky v červenym tachometr zkouší nové polohy...

Nojo, škoda, že po těch našich tankodromech s provozem kloboukářů a bezohlednejch hovad se nedá jet plynule pomalu ani 160.

ale zase tak moc to nezere ja mam prumer deset a davam mu preventivne porad ale otacky jsou pravda az v cervenem ale kdybych mu nedaval tak zlenivi jak mi zlenivela 205ka
Odesláno

Zkoušel max asi jen jednou...Ale 406 Break s motorem 2.0 HDi 80Kw ve víšších rychlostech velice ztrácí pružnost. Takových 160, 170 je tam za chvíli, ale pak už se tomu nechce - to musí být opravdu dlouhá rovina. Jel jsem něco málo prez 200 ale to už se rovinka svažovala... Teď už bych to tak netočil - přecejen 122000 km před výměnou rozvoďáku - nerad bych pak vyhazoval motor :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

čau lidi,zajimalo by mě kolik vytahne 405MI16 verze 116kw???V original papírech je uvedena hodnota 220km/h a ja nevím jestli nam prokluzuju spojka,protože víc než 190 to nechce jet kvůli vysokejm otačkam(cca 6200),a taky by me zajimalo jak je to s převodovejma poměrama?V \"Chytrý knížce\" Jak na to? je uvedeny že MI16 ma skoro nejkratší rychlosti...:myslim a rychlost při 1000ot/min při všech rychlostech nejmenší rychlost (km/h)...Tak nevim co si o tom mam myslet:myslim Vždyť tam jsou přece montovany jenom tyhle převodovky MA 4 ,,BE1,BE3 a automatka 4HP 14:myslim

Jsem z toho zamtenej:bojim:myslim

Můžu tam teoreticky být jiná převodovka.

Mě namontovali na novej motor převodovku ze slabší verze (byla v lepším stavu než původní) a teď to sice míň táhne od spodu, což je mě relativně jedno, ale při 160km/h mám jenom 4000ot., správně by to bylo někde kolem 4700.

Takže to vypadá jak kdybys to měl ze silnějšího motoru :myslim

Odesláno

Původně zaslal: rybízek106

slušný číslo...

ale vůbec mi tam nesedí ten prázdnej display...:myslim

mozna sviti slunko:myslim pockej mam jeste jednu

No po tobě bych auto rozhodně nechtěl...

Odesláno

No já jsem maximálku jetě nezkoušel ani zkoušet nebudu, exnout za volantem se dá aj v mnohem menších rychlostech.A mám svoje auto rád páč jsem se na něj nedělal..Tak asi tak no.Když se takovej vůl vyseká ve 200km/h to pak musí vypadat ,ale tihle lidé to většnou jako zázrakem přežijou a vezmou život někomu nevinnému..

Odesláno
Původně zaslal: pigi.jakub

Původně zaslal: rybízek106

slušný číslo...

ale vůbec mi tam nesedí ten prázdnej display...:myslim

mozna sviti slunko:myslim pockej mam jeste jednu

No po tobě bych auto rozhodně nechtěl...

kdyz bude motor i prevodovka prohraty na provozni teplotu a nebudes to delat dlouhodobe, tak tim autu neublizis.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...