rybízek106 Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 slušný číslo... ale vůbec mi tam nesedí ten prázdnej display... Citovat
bubakkaja Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: rybízek106 slušný číslo... ale vůbec mi tam nesedí ten prázdnej display... mozna sviti slunko:myslim pockej mam jeste jednu Citovat
rybízek106 Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 hmmm,koukám,že se s tím moc nemazlíš... Citovat
vector Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: bubakkaja co s tim:super To už ti taky okusuje i trávu kolem silnice a když projíždíš kolem benzinky, nemůžeš ho udržet na silnici co ? Otáčky v červenym tachometr zkouší nové polohy... Nojo, škoda, že po těch našich tankodromech s provozem kloboukářů a bezohlednejch hovad se nedá jet plynule pomalu ani 160. Citovat
Guest DD Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: bubakkaja xsara ale ne moj ja jel \"jen\"230 a mel jsem 6700ot/min a jde mi to nejvic 7500.Jinak na 4ku 200 Prazdnej displej je jasnej .. teplomer i palivomer na nule, displej bez cisilek .. takze diagnostickej rezim, anebo odpojeny budiky . Ale napoprvy me to vydesilo Citovat
Vopičí Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Já maximálku ještě nezkoušel, bojim se, že by mi něco ulítlo a ..... no asi bych si trošku natlouk:D Citovat
bubakkaja Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: DD Původně zaslal: bubakkaja xsara ale ne moj ja jel \"jen\"230 a mel jsem 6700ot/min a jde mi to nejvic 7500.Jinak na 4ku 200 Prazdnej displej je jasnej .. teplomer i palivomer na nule, displej bez cisilek .. takze diagnostickej rezim, anebo odpojeny budiky . Ale napoprvy me to vydesilo to asi jo ale ten druhy je pravy:roker Citovat
Tommy306 Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: DD Původně zaslal: bubakkaja xsara ale ne moj ja jel \"jen\"230 a mel jsem 6700ot/min a jde mi to nejvic 7500.Jinak na 4ku 200 Prazdnej displej je jasnej .. teplomer i palivomer na nule, displej bez cisilek .. takze diagnostickej rezim, anebo odpojeny budiky . Ale napoprvy me to vydesilo taky mě napadlo něco podobnýho...jsem si říkal, jestli VTSko nemá něco jak maj mašiny...otočíš klíčkem, protočí se budíky a pak teprve startuješ... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 čau lidi,zajimalo by mě kolik vytahne 405MI16 verze 116kw???V original papírech je uvedena hodnota 220km/h a ja nevím jestli nam prokluzuju spojka,protože víc než 190 to nechce jet kvůli vysokejm otačkam(cca 6200),a taky by me zajimalo jak je to s převodovejma poměrama?V \"Chytrý knížce\" Jak na to? je uvedeny že MI16 ma skoro nejkratší rychlosti... a rychlost při 1000ot/min při všech rychlostech nejmenší rychlost (km/h)...Tak nevim co si o tom mam myslet:myslim Vždyť tam jsou přece montovany jenom tyhle převodovky MA 4 ,,BE1,BE3 a automatka 4HP 14:myslim Jsem z toho zamtenej:bojim:myslim Citovat
Pája Rybišár Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 PS:Teda né že bych to chtěl zkoušet,ale bracha je takovej cvok a blazen... Citovat
bubakkaja Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: bubakkaja co s tim:super To už ti taky okusuje i trávu kolem silnice a když projíždíš kolem benzinky, nemůžeš ho udržet na silnici co ? Otáčky v červenym tachometr zkouší nové polohy... Nojo, škoda, že po těch našich tankodromech s provozem kloboukářů a bezohlednejch hovad se nedá jet plynule pomalu ani 160. ale zase tak moc to nezere ja mam prumer deset a davam mu preventivne porad ale otacky jsou pravda az v cervenem ale kdybych mu nedaval tak zlenivi jak mi zlenivela 205ka Citovat
Bohouš Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár čau lidi,zajimalo by mě kolik vytahne 405MI16 verze 116kw??? Podívej se na obrázek Johnova tacho......:mrk Citovat
Gargamell Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Zkoušel max asi jen jednou...Ale 406 Break s motorem 2.0 HDi 80Kw ve víšších rychlostech velice ztrácí pružnost. Takových 160, 170 je tam za chvíli, ale pak už se tomu nechce - to musí být opravdu dlouhá rovina. Jel jsem něco málo prez 200 ale to už se rovinka svažovala... Teď už bych to tak netočil - přecejen 122000 km před výměnou rozvoďáku - nerad bych pak vyhazoval motor Citovat
Fusion Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár čau lidi,zajimalo by mě kolik vytahne 405MI16 verze 116kw???V original papírech je uvedena hodnota 220km/h a ja nevím jestli nam prokluzuju spojka,protože víc než 190 to nechce jet kvůli vysokejm otačkam(cca 6200),a taky by me zajimalo jak je to s převodovejma poměrama?V \"Chytrý knížce\" Jak na to? je uvedeny že MI16 ma skoro nejkratší rychlosti... a rychlost při 1000ot/min při všech rychlostech nejmenší rychlost (km/h)...Tak nevim co si o tom mam myslet:myslim Vždyť tam jsou přece montovany jenom tyhle převodovky MA 4 ,,BE1,BE3 a automatka 4HP 14:myslim Jsem z toho zamtenej:bojim:myslim Můžu tam teoreticky být jiná převodovka. Mě namontovali na novej motor převodovku ze slabší verze (byla v lepším stavu než původní) a teď to sice míň táhne od spodu, což je mě relativně jedno, ale při 160km/h mám jenom 4000ot., správně by to bylo někde kolem 4700. Takže to vypadá jak kdybys to měl ze silnějšího motoru Citovat
pigi.jakub Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Původně zaslal: bubakkaja Původně zaslal: rybízek106 slušný číslo... ale vůbec mi tam nesedí ten prázdnej display... mozna sviti slunko:myslim pockej mam jeste jednu No po tobě bych auto rozhodně nechtěl... Citovat
pigi.jakub Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 No já jsem maximálku jetě nezkoušel ani zkoušet nebudu, exnout za volantem se dá aj v mnohem menších rychlostech.A mám svoje auto rád páč jsem se na něj nedělal..Tak asi tak no.Když se takovej vůl vyseká ve 200km/h to pak musí vypadat ,ale tihle lidé to většnou jako zázrakem přežijou a vezmou život někomu nevinnému.. Citovat
Vvitty Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Původně zaslal: bubakkaja Původně zaslal: rybízek106 slušný číslo... ale vůbec mi tam nesedí ten prázdnej display... mozna sviti slunko:myslim pockej mam jeste jednu No po tobě bych auto rozhodně nechtěl... kdyz bude motor i prevodovka prohraty na provozni teplotu a nebudes to delat dlouhodobe, tak tim autu neublizis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.