Lavak_Bob Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: jozefsv niektori ludia citaju len co chcu.neviem kde si bol u nas na slovensku ale na vychode su fajn cesty.neporovnatelne lepsie ako vasa dialnica.som myslel,ze mi to rozbije cele auto.ak jazdis vela tak zistis kde sa da ist na max.aj v meste na styridsiatke sa da ist 160.skor by som videl problem,ze to auto je problem ubrzdit.je to tazka krava to je pravda.kazdy obhajujeme svoje no.len jazdim dost rychlo a v malom aute sa necitim bezpecne.kamos 605 otocil na strechu a vyliezol bez skrabanca.minimalne prehnuty jeden stlpik a okna v prdeli 3.videl som vsak male auta a tam uz len vyprostovali. HAHA tak na slovensku som este dobru cestu nevidel a to tu žijem už 24 rokov Citovat
jozefsv Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 nema to zmysel tu s vami debatovat.kde si cital ze ja som otocil na strechu?viete vy vobec citat?som napisal,ze sa da ist na 40...nie ze tak jazdim stale.cesty neporovnavajte,ked ste na vychode neboli.ten co pise ze na slovensku za 24 rokov dobru cestu nevidel len tolko.bol si napr. v irsku?vyspela krajina a cesty otrasne.same platanice a diery.ukrajina ani nehovorim.prejazdil som celu europu a my nemame zle cesty.jedine klobuk dole pred francuzmi. Citovat
Vvitty Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 citat viem uz pomerne dlho... jen mi unika, v cem byl teda smysl toho vykriku, ze ve meste se da i na 40 jet 160... kdyz tak teda nejezdis, jak rikas. co se tyka kvality cest, mel jsem moznost projezdit hodne zemi. a docela plati, ze cim vic na vychod, tim horsi. velmi dobre poznam, kdy prejedu hranice smerem do Nemecka nebo Rakouska. A stejne tak poznam Polsko, Madarsko nebo Slovensko. I kdyz ono staci dojet na Moravu... Ve Francii zalezi dost na lokalite, napr. cesty v oblasti Stredozemi jsou nadhera. Jenze ty silnice v zivote nevidely snih, sul a inertni posyp. V Irsku jsem nebyl, a v Anglii jen v oblasti Londyna a tam to bylo celkem ok... Zato jsem byl v US a tam jsou cesty primo nadherne (aspon na vychode). S vyjimkou cest ve meste, kde je to plat na platu... Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 No - musím se trochu zastat kvality slovenských silnic - často jezdím po jižním slovensku (Břeclav,Blava (nebo Pezinok), Senec, Galanta, Šala, Nové Zámky) a s kvalitou nemám problém. Též jsem často jezdil Břeclav, Blava, Komárno a též bez problémů - řekl bych, že v kvalitě silnic si nemáme co vyčítat. [upravil dne 13/6/2006 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.