Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chtěl bych se zeptat na zatížení tažného zařízení na 3008 1.5.bluhdi jedná se mi o vertikální zatížení tažného zařízení kdy v návodu na obsluhu píší 52 kg a to se mi zdá fakt málo 🤔u jiných aut mám kolem 80 kg. Chci dát držák na kola a tři kola na něj, tak ať to ne tahám po silnici???  Kola nejsou Elektro. Jaké máte zkušenosti děkuji za info 😆

Odesláno

no co vím tak TZ ve spojení s nosičem na kola mají nějaká omezení. Tuším že už se to tu taky řešilo a že člověk který vlastní eshop s TZ a příslušenstvím docela razil praxi že nosič na kola nemůže být používaný ve spojení se sundavacím TZ kdy je to takový ten ležatý bajonet. Pokud je TZ pevné nebo takové to nasazovací odspoda nahoru tak tam problém neviděl ale tvrdil že u těch ležatých může ten nosič spolu s nákladem působit na ten spoj a můžou tam vzniknout neopravitelné vůle v tom spojení. 

Odesláno

máme vertikální bajonet nasazovací tuším origo Peugeot Westfalia...

Westfalia udava svislé zatižení 80kg

Peugeot v papírech a v TP 70Kg

750přivěs nebržděný

1300 bržděný

jo máme automat 8st.Aisin manuál bude mít asi větší zátěž...

Odesláno (upraveno)

Děkuji mám tam origo peugeot, čep tam nacvakuji ze spoda nahoru. Podívám se na velký TP jen mi zarazilo, že v knížce na obsluhu je svislé zatížení jen 52kg mám 1.5.bluhdi 130 96kW a 8st.automat.

Tak už jsem koukal do velkého TP je tam 52kg a já mám držák na čtyři kola držák váha 23,5kg plus tři kola celkem cca 65kg tak nevím jestli to budu moc dát 🤔🤔to zatížení je strašně málo 🤪🤔

Nechápu tohle je typový štítek z tažného zařízení a TP něco jiného 🤔

20240707_225731.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...