Sagic Odesláno 10. červen 2006 Autor Odesláno 10. červen 2006 Tak to se mi moc nepovedlo, pardon:bojim Kdybych náhodou na svých cestách narazil na Kačice, tak hned u cedule to otáčím, jestě by na mě místní poslali PČR:super Jinak ten orienťák vypadá zajímavě, doufám, že se na nějakej dostanu! Snad se neztratím už cestou:roll Na Broďák ale trefím!!! Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Sagic Tak to se mi moc nepovedlo, pardon:bojim Sorry, nechápu co se Ti nepovedlo?????? Kdybych náhodou na svých cestách narazil na Kačice, tak hned u cedule to otáčím, jestě by na mě místní poslali PČR:super Jinak ten orienťák vypadá zajímavě, doufám, že se na nějakej dostanu! Snad se neztratím už cestou:roll Na Broďák ale trefím!!! Pro Tvou informaci - loni orienťák vedl z Č. K. přes Havlovice, Úpici, Svatoňovice, Jívku, Chvaleč, Adršpach, Teplice, Hvězdu a POolici zpět do Č. K. - osádky plnily na cca 15 bodech různé úkoly (razítko, test apod.), byl to celodenní výlet (poněkud více km než je obvyklé, ale zase se osádkám podařilo ukázat spoustu pěkného z Vašeho kraje) Citovat
Kurt Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Pro Tvou informaci - loni orienťák vedl z Č. K. přes Havlovice, Úpici, Svatoňovice, Jívku, Chvaleč, Adršpach, Teplice, Hvězdu a POolici zpět do Č. K. - osádky plnily na cca 15 bodech různé úkoly (razítko, test apod.), byl to celodenní výlet (poněkud více km než je obvyklé, ale zase se osádkám podařilo ukázat spoustu pěkného z Vašeho kraje) No ale zase: proč by jedním z úkolů nemohlo být \"Najděte Sagica\"!?:aut Citovat
Sagic Odesláno 10. červen 2006 Autor Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Medvěd Pro Tvou informaci - loni orienťák vedl z Č. K. přes Havlovice, Úpici, Svatoňovice, Jívku, Chvaleč, Adršpach, Teplice, Hvězdu a POolici zpět do Č. K. - osádky plnily na cca 15 bodech různé úkoly (razítko, test apod.), byl to celodenní výlet (poněkud více km než je obvyklé, ale zase se osádkám podařilo ukázat spoustu pěkného z Vašeho kraje) No ale zase: proč by jedním z úkolů nemohlo být \"Najděte Sagica\"!?:aut To by šlo? SKVĚLÝ!!!:D Citovat
Péťa Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Pro Tvou informaci - loni orienťák vedl z Č. K. přes Havlovice, Úpici, Svatoňovice, Jívku, Chvaleč, Adršpach, Teplice, Hvězdu a POolici zpět do Č. K. http://rouskovi.com/photo/index.php?gallery=./Peugeot_12sraz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.