Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

kolik máš celkovou kapacitu baterie ted?

to maš takovou spotřebu elektriky,že do rana nevydržíš?

Tak roční vysledek FVE 9.1KWp

3909Kw příma spotřeba domu

5360Kw virtualni baterie

9269Kw celkem

Idealní rozmistění panelu nemám ma JV a JZ.

Takže jsem překvapen že to vyrobilo kolik to vyrobilo...😀

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

mrkni tady na ceník...je tam myslím větší platba za distribuci za stalou platbu a za jistič,ale to si nejsem jist,každopadně mi nic jineho nezbývá kdyz mám přetoky cca 5000Kw tak to propalím v elektrokotli...

.Snimekobrazovky2024-09-14v16_11_28.thumb.png.0e596d2a4aa56c5a58cfb0044d95d96c.png

Odesláno (upraveno)
před 7 hodinami, Charlie 1 napsal:

kolik máš celkovou kapacitu baterie ted?

to maš takovou spotřebu elektriky,že do rana nevydržíš?

Tak roční vysledek FVE 9.1KWp

3909Kw příma spotřeba domu

5360Kw virtualni baterie

9269Kw celkem

Idealní rozmistění panelu nemám ma JV a JZ.

Takže jsem překvapen že to vyrobilo kolik to vyrobilo...😀

Jedu dva byty 4/1 ,tak proto ,běží stabilně 2 lednice v bytech a u holky dost velká,ve sklepě další a mrazák,televize je tu celkem ve čtyřech místnostech ,podle toho kdo se na co dívá,to je mimo mě,já spíše garáž,jináč holky dost vaří a pečou,takže si to něco vezme. Já to pořídil jako trošku soběstačnosti,ale podřizovat se tomu nebudu.

@Péťa tady myslím psal vypnout přetoky,že to ničí střídač,tak nevím.

Upraveno uživatelem pavelu96
nepiš další příspěvky - použij "Upravit"
Odesláno

to ja se tomu taky nepodřizuju, pokud není elektrika jedu plyn jak ohřev tak topení... 

no s těmi přetoky to je na mě?

když maš zakazany přetoky a napětí je na panelech a nemá kam tect tak se víc hřejí a není to dobře....to jsem někde v debatě četl, ale co je na tom pravdy nevím....

Odesláno
V 14. 9. 2024 at 16:22, Charlie 1 napsal:

napětí je na panelech a nemá kam tect tak se víc hřejí a není to dobře....to jsem někde v debatě četl

Dokážeš najít, kde jsi to četl?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak slavim rok s fve a vysledek mile prekvapil, vyrobeno a spotrebovano 6,37kw (do site nedodavam), coz vychazi cca 35tis uspora. Fve stala po odecteni dotace 280tis, navratnost pri soucasnych cenach kolem 8mi let. Tak jeste koupit elwagen pro manzelku a navratnost se vylepsi :D 

IMG_3576.png

Odesláno (upraveno)
V 15. 9. 2024 at 17:22, Charlie 1 napsal:

podivam se jestli najdu😉

myslim ze jsem četl na fóru FVE

Už jsi to našel?

@Ajdamek Kdo ti to dělal za tyhle prachy? 

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

to mas jeste dobrou cenu!

kolik jsi mel komplet výrobu za rok?

jestli je tohle celková spotřeba domu tak👍.

pokud nespotřebuješ v domě víc tak už jen el. auto  virtuální baterie od Čez by se ti asi nevyplatila …..

Odesláno (upraveno)

jj ,

tak pochybný firmy to dělají možná levněji okolo 240000….. a možná jsou i montážními ,který dělají sami na sebe a ty to udělají ještě za min….

Pro me bylo dulezity, aby se to udelalo dobre a kvalitne. 

tak přesně takhle jsem to bral ja, než aby to dělala pochybná firma, který se v případě problému člověk ani nedovolá  nebo v případě záruky a problému se střídačem  je bez stridace….. tak na to bych neměl moc náladu…..

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Charlie 1 napsal:

jj ,

tak pochybný firmy to dělají možná levněji okolo 240000….. a možná jsou i montážními ,který dělají sami na sebe a ty to udělají ještě za min….

Pro me bylo dulezity, aby se to udelalo dobre a kvalitne. 

tak přesně takhle jsem to bral ja, než aby to dělala pochybná firma, který se v případě problému člověk ani nedovolá  nebo v případě záruky a problému se střídačem  je bez stridace….. tak na to bych neměl moc náladu…..

To i s tristovkou bojlerem jsem v tom o dost méně. Teď už to padlo vůbec dolů. A nemusel jsem položit ruku na práci,vše za sebou zapraveno.

Dělal mi to kamarád co na to má firmu.

Upraveno uživatelem Milan+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...