Hadra Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Mám dotaz: Jak se pohybují ceny P306 ( starší typ, benzín, kolem roku 95-97 ). Nemyslím bazaristy, tam si to umím vyhledat, ale spíše jestli jste se někdo touhle otázkou teď někdy nezabývali. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 no ja se tim zabyvam...zajima me jestli ji za 130t prodam 97\' plna palba :super Citovat
Guest Ludweek Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 to je jasny...to je tim ze nema facelift taky bych chtel koupit auto co nejlevneji a na druhou stranu se toho zbavit co nejvyhodneji.. kdo ti co nabizi?? benzin nebo naftu?? kolik nahrkano? jaka barva?? jestli ta cena je nebo neni prijatelna je fakt ze je to deset let stara kara ale neni to shade...nezrezneti ti behem mesice Citovat
Hadra Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 ale, je to v sekci bazar, 1.4, 96 r.v. , najeto 130tk, v podstatě vyměněný všechny věci co jsem i já měnil na svym autě. Docela se mi to auto líbí. Bylo by to stejně jakože pro manželku. 106 je malá, 306 je přijatelně větší, ale není zas moc velká. Tak chci prodat svoje, doplatit a koupit něco přijatenýho Citovat
Guest Ludweek Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 v bazaru jsem koukal ze to prodavas ale myslel jsem co kupujes za tech 78?? nebo to neni konkretni cena nejaky 306ky co chces koupit?? Citovat
Hadra Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 No dyť je to v bazaru....http://www.peugeot-club.com/topic/13540-dovoz-ojetin-nebude-od-cervence-limitovan-starim-auta/ Citovat
vector Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Původně zaslal: Hadra Mám dotaz: Jak se pohybují ceny P306 ( starší typ, benzín, kolem roku 95-97 ). Nemyslím bazaristy, tam si to umím vyhledat, ale spíše jestli jste se někdo touhle otázkou teď někdy nezabývali. Taky třeba 40 tisíc... ale dá sekoupit i za 25. S funkční klimou a nějakou rozumnou výbavou 80. Víc se drží jen verze S16, a auta od r.v. 2000 a dieselové motory. 2000 dlouhá plná výbava 1,6 (včetně gahusů,servisky,sítě do kufru..uplně všeho) vypadá jak když vyjela z fabriky 130 000,- No a teď se otevřou hranice třeba do německa, kde se pokud vím platí asi 1000eček za ekologickou likvidaci. Není problém Dovézt 92-94 třeba 405 GTi s klimou, které vlastně nic není, nebo vyžaduje tak 15 investici do spotřebních věcí... a kolik bude stát ? Tak 100euro a když na majitele zatlačíš, dá ti jí třeba za deset, aby se jí zbavil. Cena auta je jedna z nejralativnějších věcí, se kterou se můžete v životě setkat. Druhou je třeba láska, ale ta se neprodává. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Původně zaslal: Hadra No dyť je to v bazaru....http://www.peugeot-club.com/topic/13540-dovoz-ojetin-nebude-od-cervence-limitovan-starim-auta/ jo tohle no ja zas tak detajlne ten bazar neprojizdim ale pokud se ti to zda hodne tak se urcite s majitelem domluvis 2 Vector: neny penyz...neny lazka jen tak pro zajimavost...na kolik si cenis svoji 306ky?? Citovat
vector Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Původně zaslal: Ludweek Původně zaslal: Hadra No dyť je to v bazaru....http://www.peugeot-club.com/topic/13540-dovoz-ojetin-nebude-od-cervence-limitovan-starim-auta/ jo tohle no ja zas tak detajlne ten bazar neprojizdim ale pokud se ti to zda hodne tak se urcite s majitelem domluvis 2 Vector: neny penyz...neny lazka jen tak pro zajimavost...na kolik si cenis svoji 306ky?? Já si jí cením na hodně to víš, je to moje auto Každopádně tabulky a pojišťovna si ji cení na 250. V super stavu je prodejná za 200 bez větších problémů. Protiúčtem mi nabídli 150hned. Po pravdě za 150 by byla dost honička ji sehnat a samozřejmě auto bez investic nikdo neprodává. Je možné, že cena se velice rychle změní, ale zatím je to poměrně atraktivní motorisace, výbava i ročník. Nicméně za chvilku bude po 5 let stáří, nebo možná už je a vůbec \"lidi\" uvažujou, že za 200 je nové \"auto\". Stačí se ale podívat na původní cenu, která je proti benzinu ve standardní výbavě dvounásobná a budeš vědět, proč je i zůstatková celkem vysoko. Taky bych byl rád za stejné užitné vlastnosti a pojistku jako na obyč verzi No každopádně kamarád teď sehnal dlouhé HDi 2000 ve výbavě za 70, akorát na ní dva měsíce dělal, protože byla přes střechu.... jak říkám nakonez za 70... vidíš jak je to relativní. Citovat
Kvasky Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Původně zaslal: vector Já si jí cením na hodně to víš, je to moje auto Každopádně tabulky a pojišťovna si ji cení na 250. V super stavu je prodejná za 200 bez větších problémů. Protiúčtem mi nabídli 150hned. Po pravdě za 150 by byla dost honička ji sehnat a samozřejmě auto bez investic nikdo neprodává. Nic proti, ale by mě zajímalo kdo by jí za 200 koupil? Přeci už je to 6 let starý auto. Za tu cenu by jsi sehnal o třídu vyšší auto. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 no vidite a je to tady...konfrontace mezi majitelem a potencionalnim zakaznikem (zcela hypoteticky) protoze jakakoliv cena kterou si predstavuje majitel je pro kupujiciho prehnana proto se bojim ze bych za svoji karu tech 130t nedostal tak se ani nesnazim a k tomu autu za 70...tak to mu nezavidim protoze bouracku bych uz rozhodne nechtel...kdyz vidim jak nelicujou nektery dily tak je to k placi...treba je tvuj kamos opravdu machr a auto ted vypada jako novy...v tom pripade bych prosil na nej kontakt Citovat
gvg Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Já tu svoji prodal za 90.000,- rodině. Bylo to sice trošku pod cenou - myslím, že tak 100.00-110.000,- je dobrá cena. Citovat
vector Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: vector Já si jí cením na hodně to víš, je to moje auto Každopádně tabulky a pojišťovna si ji cení na 250. V super stavu je prodejná za 200 bez větších problémů. Protiúčtem mi nabídli 150hned. Po pravdě za 150 by byla dost honička ji sehnat a samozřejmě auto bez investic nikdo neprodává. Nic proti, ale by mě zajímalo kdo by jí za 200 koupil? Přeci už je to 6 let starý auto. Za tu cenu by jsi sehnal o třídu vyšší auto. Jako myslíš větší auto? Asi tě to udiví, ale tahle verze nestále méně, než S16 a rozhodně chlastá méně. Já si třeba koupil 306 kvůli svezení a na to ti větší auto nepomůže, spíš naopak. Citovat
Garfield Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: vector Já si jí cením na hodně to víš, je to moje auto Každopádně tabulky a pojišťovna si ji cení na 250. V super stavu je prodejná za 200 bez větších problémů. Protiúčtem mi nabídli 150hned. Po pravdě za 150 by byla dost honička ji sehnat a samozřejmě auto bez investic nikdo neprodává. Nic proti, ale by mě zajímalo kdo by jí za 200 koupil? Přeci už je to 6 let starý auto. Za tu cenu by jsi sehnal o třídu vyšší auto. Jako myslíš větší auto? Asi tě to udiví, ale tahle verze nestále méně, než S16 a rozhodně chlastá méně. Já si třeba koupil 306 kvůli svezení a na to ti větší auto nepomůže, spíš naopak. To já mám přes ulici sousedy černočechy. A ti také preferují co nejvyšší třídu auta a nikoli technické parametry a už vůbec ne technický stav. Těch Mercedesů a Audi a Scorpio atd..., ale každé v tržní ceně bratru 20 tisíc... Hlavně že je to auto vyšší třídy Citovat
Vvitty Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: vector Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: vector Já si jí cením na hodně to víš, je to moje auto Každopádně tabulky a pojišťovna si ji cení na 250. V super stavu je prodejná za 200 bez větších problémů. Protiúčtem mi nabídli 150hned. Po pravdě za 150 by byla dost honička ji sehnat a samozřejmě auto bez investic nikdo neprodává. Nic proti, ale by mě zajímalo kdo by jí za 200 koupil? Přeci už je to 6 let starý auto. Za tu cenu by jsi sehnal o třídu vyšší auto. Jako myslíš větší auto? Asi tě to udiví, ale tahle verze nestále méně, než S16 a rozhodně chlastá méně. Já si třeba koupil 306 kvůli svezení a na to ti větší auto nepomůže, spíš naopak. To já mám přes ulici sousedy černočechy. A ti také preferují co nejvyšší třídu auta a nikoli technické parametry a už vůbec ne technický stav. Těch Mercedesů a Audi a Scorpio atd..., ale každé v tržní ceně bratru 20 tisíc... Hlavně že je to auto vyšší třídy takze je to velky, chlasta to jak o zivot a vysype se na tom kde co a dily stoji podstatne vic... no jo, no. je pravda, ze to HDi jede docela pekne a na to kolik si vezme je to parada no a k te prodejnosti... ta cena je opravdu prehnana. a taky proto ze vetsina lidi vidi plecky v mnohem horsim stavu, ale s mene km a novejsi a nebourany (to je od vyroby, pane, ty svary na sloupcich) za kilco... BTW, Vectore, uz klimatizujes? ja uz jo [upravil dne 8.6.06 Vvitty] Citovat
Crack Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Hadra:napiš Leggatstreetcarovi a ten má jednu suprovou 97čku 1,6ku červenou,ale ta je! Citovat
Emiš Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Kua ja taky chci novy auti Po zkusenostech s nesmrtelnym ropakem p205 1.8, premejslim zas o Peugeotovi. Co koupit tak do 100 tisic? Bohuzel nemam moc predstavu. Jen vim ze chci aby to bylo velky az pojedu v lete do hor nebo v zime na prkno abych se v tom nemusel mackat jaq v 205tce. Predem dik za tip. Citovat
vector Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: Emiš Kua ja taky chci novy auti Po zkusenostech s nesmrtelnym ropakem p205 1.8, premejslim zas o Peugeotovi. Co koupit tak do 100 tisic? Bohuzel nemam moc predstavu. Jen vim ze chci aby to bylo velky az pojedu v lete do hor nebo v zime na prkno abych se v tom nemusel mackat jaq v 205tce. Predem dik za tip. Zkus dlouhou 306, ale v ropě v dobrym stavu jí do stovky neseženeš. spíš tak šestnáctku, ale nevadí. Voči prodávaj svojí Modrou 406, ale zas je to rozežranej benzinen. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.