Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Paroubkova sice krasavice neni:bojim, ale ty její znalosti by jí tu klidně mohlo dost lidí závidět, prej je vážně bedna.

Jinak super fotky Garfielde:D

Mluvil jsem s ní asi dvacet minut a bedna není. Má načteno, ale asi jako Ransdorf - neumí z toho nic pro sebe vytěžit a dát si věci dohromady. Jen souhrn informací, ale... Kdo to o ní asi tak šíří, že je bedna? :myslim

Odesláno

No já jenom že v Plzni na ZápadoČeskéUniv. jsou taky lidé podobného vzhledu, člověk by o ně ani nezakop a potkat je na ulici, tak by jim dal i nějaké drobné, ať si něco koupí a při rozhovoru s dotyčným si myslíte...........no radši bez komentáře:D

Ale úroveň jejich inteligence je značně vyšší.

Např. vážený RNDr. Jan BROUSEK......http://favka.wz.cz/BrousekNaUliciVKlatovech.jpg

(kdyby si snad chtěl někdo počíst...http://favka.wz.cz/)

Jo co jsem slišel, tak Paroubkova taky nějaký ty tituly má ne.:D

[upravil dne 8/6/06 Vopičí]

Odesláno

No já jenom že v Plzni na ZápadoČeskéUniv. jsou taky lidé podobného vzhledu, člověk by o ně ani nezakop a potkat je na ulici, tak by jim dal i nějaké drobné, ať si něco koupí a při rozhovoru s dotyčným si myslíte...........no radši bez komentáře:D

Ale úroveň jejich inteligence je značně vyšší.

Např. vážený RNDr. Jan BROUSEK......http://favka.wz.cz/BrousekNaUliciVKlatovech.jpg

(kdyby si snad chtěl někdo počíst...http://favka.wz.cz/)

Jo co jsem slišel, tak Paroubkova taky nějaký ty tituly má ne.:D

[upravil dne 8/6/06 Vopičí]

No - to je ten rozdíl mezi přirozenou inteligencí a tím, že ten člověk může být dobrý odborník na nějakou specializaci. Já trvám na tom, že obrázek o člověku si nemůžu udělat z pověstí, ale když si s ním promluvím, případně si od něj pár věcí přečtu. A že zmíněná paní je slípka, zoufale se ze sebe snažící dělat něco, co není, to je můj soukromý názor, kdokoli může mít názor jiný, proč ne. :papa

Odesláno

Paroubkova sice krasavice neni:bojim, ale ty její znalosti by jí tu klidně mohlo dost lidí závidět, prej je vážně bedna.

Když obhajovala Jiříka, jak je skvělej a milující, tak to snad nemusela číst z předlohy. To taky hodně vypovídá.

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Mluvil jsem s ní asi dvacet minut a bedna není. Má načteno, ale asi jako Ransdorf - neumí z toho nic pro sebe vytěžit a dát si věci dohromady. Jen souhrn informací, ale... Kdo to o ní asi tak šíří, že je bedna? :myslim

A v jaké souvislosti si s ní mluvil?To je zajímavé,povídej,jak si se dostal k Paroubkové staré?
Odesláno
Původně zaslal: Sova

Původně zaslal: Garfield

A v jaké souvislosti si s ní mluvil?To je zajímavé,povídej,jak si se dostal k Paroubkové staré?

Naprosto nevinně - na Twinnigs party k jejich 300. výročí. Ale ty punčochy a boty měla už tam, lidi se sázeli, že jí to poradil asi nějaký ulítlý vizážista, aby to bylo jakoby do viktoriánského stylu :D Ale z fotky vidím, že to nosí asi pořád ;)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...