fastbalu Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 jak jse rika paroubek vzdy krasavec ta slecna no... nic paroube jako bond james bond vecne pracovne a v pracovnim pani to je trojka:super:super Citovat
Garfield Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Původně zaslal: Aluška Dělá, jak kdyby k ní nepatřil :D . A divíš se mu? Citovat
Aluška Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Ne, ne, nedivím, on takovej krasavec :D . Citovat
Neon Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 :oTýýkráávo - a pak že Paroubek je buldozer (teda alespoň se mu tak zpočátku říkalo) co teda potom musí bejt ta jeho kočka??? Citovat
Béďa Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 jj, tu fotku uz jsem videl myslim v Blesku fakt super a ty podoby tech dvou wow Citovat
Vopičí Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Paroubkova sice krasavice neni:bojim, ale ty její znalosti by jí tu klidně mohlo dost lidí závidět, prej je vážně bedna. Jinak super fotky Garfielde:D Citovat
Garfield Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Vopičí Paroubkova sice krasavice neni:bojim, ale ty její znalosti by jí tu klidně mohlo dost lidí závidět, prej je vážně bedna. Jinak super fotky Garfielde:D Mluvil jsem s ní asi dvacet minut a bedna není. Má načteno, ale asi jako Ransdorf - neumí z toho nic pro sebe vytěžit a dát si věci dohromady. Jen souhrn informací, ale... Kdo to o ní asi tak šíří, že je bedna? Citovat
Vopičí Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 No já jenom že v Plzni na ZápadoČeskéUniv. jsou taky lidé podobného vzhledu, člověk by o ně ani nezakop a potkat je na ulici, tak by jim dal i nějaké drobné, ať si něco koupí a při rozhovoru s dotyčným si myslíte...........no radši bez komentáře:D Ale úroveň jejich inteligence je značně vyšší. Např. vážený RNDr. Jan BROUSEK......http://favka.wz.cz/BrousekNaUliciVKlatovech.jpg (kdyby si snad chtěl někdo počíst...http://favka.wz.cz/) Jo co jsem slišel, tak Paroubkova taky nějaký ty tituly má ne. [upravil dne 8/6/06 Vopičí] Citovat
Garfield Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Vopičí No já jenom že v Plzni na ZápadoČeskéUniv. jsou taky lidé podobného vzhledu, člověk by o ně ani nezakop a potkat je na ulici, tak by jim dal i nějaké drobné, ať si něco koupí a při rozhovoru s dotyčným si myslíte...........no radši bez komentáře:D Ale úroveň jejich inteligence je značně vyšší. Např. vážený RNDr. Jan BROUSEK......http://favka.wz.cz/BrousekNaUliciVKlatovech.jpg (kdyby si snad chtěl někdo počíst...http://favka.wz.cz/) Jo co jsem slišel, tak Paroubkova taky nějaký ty tituly má ne. [upravil dne 8/6/06 Vopičí] No - to je ten rozdíl mezi přirozenou inteligencí a tím, že ten člověk může být dobrý odborník na nějakou specializaci. Já trvám na tom, že obrázek o člověku si nemůžu udělat z pověstí, ale když si s ním promluvím, případně si od něj pár věcí přečtu. A že zmíněná paní je slípka, zoufale se ze sebe snažící dělat něco, co není, to je můj soukromý názor, kdokoli může mít názor jiný, proč ne. Citovat
Fusion Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Vopičí Paroubkova sice krasavice neni:bojim, ale ty její znalosti by jí tu klidně mohlo dost lidí závidět, prej je vážně bedna. Jinak super fotky Garfielde:D Když obhajovala Jiříka, jak je skvělej a milující, tak to snad nemusela číst z předlohy. To taky hodně vypovídá. Citovat
Sova Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: Vopičí Paroubkova sice krasavice neni:bojim, ale ty její znalosti by jí tu klidně mohlo dost lidí závidět, prej je vážně bedna. Jinak super fotky Garfielde:D Mluvil jsem s ní asi dvacet minut a bedna není. Má načteno, ale asi jako Ransdorf - neumí z toho nic pro sebe vytěžit a dát si věci dohromady. Jen souhrn informací, ale... Kdo to o ní asi tak šíří, že je bedna? A v jaké souvislosti si s ní mluvil?To je zajímavé,povídej,jak si se dostal k Paroubkové staré? Citovat
Garfield Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: Vopičí Paroubkova sice krasavice neni:bojim, ale ty její znalosti by jí tu klidně mohlo dost lidí závidět, prej je vážně bedna. Jinak super fotky Garfielde:D Mluvil jsem s ní asi dvacet minut a bedna není. Má načteno, ale asi jako Ransdorf - neumí z toho nic pro sebe vytěžit a dát si věci dohromady. Jen souhrn informací, ale... Kdo to o ní asi tak šíří, že je bedna? A v jaké souvislosti si s ní mluvil?To je zajímavé,povídej,jak si se dostal k Paroubkové staré? Naprosto nevinně - na Twinnigs party k jejich 300. výročí. Ale ty punčochy a boty měla už tam, lidi se sázeli, že jí to poradil asi nějaký ulítlý vizážista, aby to bylo jakoby do viktoriánského stylu Ale z fotky vidím, že to nosí asi pořád Citovat
Béďa Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: Tommy306 nové zjištění tady :D jak vysita Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Ad foto od Garfielda: Helé, to je ale pěkná audinááá !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.